FrantisekH Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 při čtení tvého příspěvku mi skoro až skočily slzy do očí..dokážu si to představit ačkoli jsem nikdy takovou bolest nezažil, ačkoli se známe jen ze čtení tvých příspěvků přeji ti extrémně rychlé uzdravení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Spoluobčani mě dneska předběhli na dětský pohotovosti, zatímco moje dcera chudák v čekárně zvracela v křeči do odpadkovýho koše. Že by platili nějak víc, že mají nadstandard? To bude jen tím že pozitivní diskriminace neexistuje, snad se dcerka brzy uzdraví a není to nic vážného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Spoluobčani mě dneska předběhli na dětský pohotovosti, zatímco moje dcera chudák v čekárně zvracela v křeči do odpadkovýho koše. Že by platili nějak víc, že mají nadstandard? Víc křičej, nic jinýho. Ale hlavně ať je malá v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 ...jen nějaká viróza. Jenže tím nočním zvracením se dostala do nekončícího kolotoče pití/zvracení á 30 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Ricousi, to je neuvěřitelný. Už ať jsi doma, to snad bude stát i za to docházení na převazy. Pořád držím pěsti, tak se taky drž! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Richarde, ty už to sepiš dohromady a hledej vydavatele, když tak Kamil ti to vydá, je to hořkosladký příběh a minimálně by měla mít zájem skoupit náklad dotyčná nemocnice a MZ, protože to je fakt něco Bandi málo jsi asertivně řval, nebo neumíš škaredé ksichty, my co se je učit nemusíme s tím problém nemáme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 ...jen nějaká viróza. Jenže tím nočním zvracením se dostala do nekončícího kolotoče pití/zvracení á 30 minut. To máme několikrát zasebou...důležité jsou tekutiny...ale to ty určitě víš, takže ať to přejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 měl jsem ject lyžovat a díky kocovině mé drahé polovičky jdu s malou do zoo:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 díky kocovině mé drahé polovičky... buď nad věcí a dopřej jí to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 (upraveno) měl jsem ject lyžovat a díky kocovině mé drahé polovičky jdu s malou do zoo:( To my se chystali od 7mi od rána, úkoly, úklid, samé pro kluky záživné věci a když už bylo před zabalením auta, rozhodli jsme se, že uděláme pizzu. No nespadl mi na ruku rošt z trouby? A když právě rostou puchýře, do snowparku nemůžu.. Štve mě to zklamání kluků díky mé blbosti, ale zase se aspoň učí, že život není peříčko. Upraveno 6. března 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 (upraveno) díky kocovině mé drahé polovičky buď nad věcí a dopřej jí to Není co dopřávat. Teď mi přijela domů žena z kalby, je jí blbě, je zelená a já se jí jen tlemím a ať si to užije... Upraveno 6. března 2011 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Není co dopřávat. Teď mi přijela domů žena z kalby, je jí blbě, je zelená a já se jí jen tlemím a ať si to užije... to brzo ve dvě vodpoledne.....bych jí natrh kadák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 pete: já to myslel tak i tak moje žena nepije, ale občas bych jí ty stavy druhýho dne fakt přál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 To my se chystali od 7mi od rána, úkoly, úklid, samé pro kluky záživné věci a když už bylo před zabalením auta, rozhodli jsme se, že uděláme pizzu. No nespadl mi na ruku rošt z trouby? A když právě rostou puchýře, do snowparku nemůžu.. Štve mě to zklamání kluků díky mé blbosti, ale zase se aspoň učí, že život není peříčko. Flamigel! Mě při loňských popáleninách zkrátil dobu rekonvalescence ze tří na dva měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Uz treti den trvajici bolest hlavy ... Amatére. Já mám dnes den bolesti hlavy č. 12 a leze mi zub moudrosti. Dvakrát podivná porucha vidění. Přemýšlím o CT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 to brzo ve dvě vodpoledne.....bych jí natrh kadák ten už natržený třeba má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Bohužel realita. Chodíme se s kolegou nadejchat čerstvýho vzduchu na záchod... Nepomohlo ani vysprchování špindíry poté, co ho sestříčka pomalu až násilím donutila odejít do sprchy. Nějak nechápu, že takový lidi dávají na pokoj s pacientama, co mají otevřené rány a několikrát denně jim dělají převazy. Jinak mi včera dávali do nohy dren, protože se mi pořád dělaly ze strany nad kolenem vaky s nějakou tekutinou (sajrajtem) a jednou za dvy dny to museli injekcí odsávat. Jenže přes noc ta drenová hadička zapadla do nohy a dneska ráno ji tam doktor za mého fandění (až řvaní...) hledal. Nešlo mu to, dokonce vyslal i sestru prohledat postel, jestli nevypadla tam. Nakonec tu mršku zatoulanou našel u kolene, to bylo v mých očích dojetí. Dostal jsem sice na začátku mezokain, ale při jeho vpichování jsem cítil, jak mi teče po stehně dolů a bylo mi blbý to říct doktorovi... To je opravdu k nasrání,radši v škaredé hospodě,jak v pěkné nemocnici.Bohužel někdy to nejde.Držím pěsti Richarde, ať jsi brzo doma,to je nejlepší léčba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 to brzo ve dvě vodpoledne.....bych jí natrh kadák No jsem tak trochen nas*anej! pete: já to myslel tak i tak moje žena nepije, ale občas bych jí ty stavy druhýho dne fakt přál Tak to pak jo, to chápu ten už natržený třeba má... To doufám že ne, ale přál bych jí, ať jí je blbě alespoň dva dny!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 No jsem tak trochen nas*anej! Tak to pak jo, to chápu To doufám že ne, ale přál bych jí, ať jí je blbě alespoň dva dny!!! je pěkný,když se mají dva lidi rádi.....nelez za ní na lustr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 je pěkný,když se mají dva lidi rádi.....nelez za ní na lustr Neboj vo*e, nikam nepolezu... Hele asi budu teď ve Varech v lázních...kdepak tam máš tu svou vyhlášenou knajpu s papagájem? Že bych se tam stavil s dcerou na malou návštěvu z východu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky