Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Spoluobčani mě dneska předběhli na dětský pohotovosti, zatímco moje dcera chudák v čekárně zvracela v křeči do odpadkovýho koše.

Že by platili nějak víc, že mají nadstandard?

To bude jen tím že pozitivní diskriminace neexistuje, snad se dcerka brzy uzdraví a není to nic vážného

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spoluobčani mě dneska předběhli na dětský pohotovosti, zatímco moje dcera chudák v čekárně zvracela v křeči do odpadkovýho koše.

Že by platili nějak víc, že mají nadstandard?

Víc křičej, nic jinýho.

Ale hlavně ať je malá v pohodě...

Odkaz ke komentáři

Richarde, ty už to sepiš dohromady a hledej vydavatele, když tak Kamil ti to vydá, je to hořkosladký příběh a minimálně by měla mít zájem skoupit náklad dotyčná nemocnice a MZ, protože to je fakt něco :)

Bandi málo jsi asertivně řval, nebo neumíš škaredé ksichty, my co se je učit nemusíme s tím problém nemáme...

Odkaz ke komentáři

měl jsem ject lyžovat a díky kocovině mé drahé polovičky jdu s malou do zoo:(

To my se chystali od 7mi od rána, úkoly, úklid, samé pro kluky záživné věci a když už bylo před zabalením auta, rozhodli jsme se, že uděláme pizzu.

No nespadl mi na ruku rošt z trouby? A když právě rostou puchýře, do snowparku nemůžu..

Štve mě to zklamání kluků díky mé blbosti, ale zase se aspoň učí, že život není peříčko. ;)

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

díky kocovině mé drahé polovičky

buď nad věcí a dopřej jí to :D

Není co dopřávat. Teď mi přijela domů žena z kalby, je jí blbě, je zelená a já se jí jen tlemím a ať si to užije... :sick01: Upraveno uživatelem pete
Odkaz ke komentáři

To my se chystali od 7mi od rána, úkoly, úklid, samé pro kluky záživné věci a když už bylo před zabalením auta, rozhodli jsme se, že uděláme pizzu.

No nespadl mi na ruku rošt z trouby? A když právě rostou puchýře, do snowparku nemůžu..

Štve mě to zklamání kluků díky mé blbosti, ale zase se aspoň učí, že život není peříčko. ;)

Flamigel! Mě při loňských popáleninách zkrátil dobu rekonvalescence ze tří na dva měsíce ;)
Odkaz ke komentáři

Bohužel realita. Chodíme se s kolegou nadejchat čerstvýho vzduchu na záchod... Nepomohlo ani vysprchování špindíry poté, co ho sestříčka pomalu až násilím donutila odejít do sprchy. Nějak nechápu, že takový lidi dávají na pokoj s pacientama, co mají otevřené rány a několikrát denně jim dělají převazy.

Jinak mi včera dávali do nohy dren, protože se mi pořád dělaly ze strany nad kolenem vaky s nějakou tekutinou (sajrajtem) a jednou za dvy dny to museli injekcí odsávat. Jenže přes noc ta drenová hadička zapadla do nohy a dneska ráno ji tam doktor za mého fandění (až řvaní...) hledal. Nešlo mu to, dokonce vyslal i sestru prohledat postel, jestli nevypadla tam. Nakonec tu mršku zatoulanou našel u kolene, to bylo v mých očích dojetí. Dostal jsem sice na začátku mezokain, ale při jeho vpichování jsem cítil, jak mi teče po stehně dolů a bylo mi blbý to říct doktorovi...

To je opravdu k nasrání,radši v škaredé hospodě,jak v pěkné nemocnici.Bohužel někdy to nejde.Držím pěsti Richarde, ať jsi brzo doma,to je nejlepší léčba.
Odkaz ke komentáři

to brzo ve dvě vodpoledne.....bych jí natrh kadák

No jsem tak trochen nas*anej!

pete: já to myslel tak i tak :) moje žena nepije, ale občas bych jí ty stavy druhýho dne fakt přál :D

Tak to pak jo, to chápu :)

ten už natržený třeba má...

To doufám že ne, ale přál bych jí, ať jí je blbě alespoň dva dny!!!
Odkaz ke komentáři

je pěkný,když se mají dva lidi rádi.....nelez za ní na lustr

Neboj vo*e, nikam nepolezu... Hele asi budu teď ve Varech v lázních...kdepak tam máš tu svou vyhlášenou knajpu s papagájem? Že bych se tam stavil s dcerou na malou návštěvu z východu :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...