kuncák7 Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 tak ako pises. ja som sa dostal do takejto potycky vo Francuzsku na TdF bohuzial s troma bratmi cechmi. stali sme s uz terajsiou manzelkou pri ceste a sledovali cyklistov ktori prave isli okolo nas. jeden mladik si musel hlava nehlava odfotit Kreuzigera tak bezal popri nich pri krajnici...bohuzial sme si ho nevsimli az pokial nedal manzelke pocas behu laktom do hlavy a tu zlozilo k zemi ze pomaly o sebe nevedela. mlady bol z toho docela v soku ale zaklincovali to jeho dvaja partaci ktori na nasu otazku ci nemoze davat pozor zacali osocovat moju manzelku ze je pic*, nana, husa atd. viac mi nebolo treba, adrenalin som potil aj cez vlasove korienky, tepny na krku som mal ako vodovodne trubky. co na tom ze okolo prebiehalo TdF, rozbehol som sa na druhu stranu cesty, prveho s rozbehom skopol do priekopy a druhemu bez opytania dal riadnu spakruky. a potom si iba pamatam ze nas od seba oddelovali francuzski policajti. ale muselo to vyzerat zaujimavo ked tam do 80-100kg chlapcov skocil 60kg podvyzivak. a to som v zivote skutocne kludny clovek... Proto tvrdim,ze nikdo neni posera a jak napsal roman,v kazdem to nekde je. Pak,kdyz se v klidu zamyslis,tak si reknes,sakra,to mohlo spatne dopadnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Proto tvrdim,ze nikdo neni posera a jak napsal roman,v kazdem to nekde je. Pak,kdyz se v klidu zamyslis,tak si reknes,sakra,to mohlo spatne dopadnout. tak ako pises. veru nemuselo to vobec dobre dopadnut, ale v zivote asi nastanu chvile ked do toho jednoducho treba ist... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 chlapi ještě jsem ani nečetl vaše další příspěvky, kovbojka se nekonala, "hrdinové" se neobjevili, vše OK (mladá v buse dost nervní, ale když nepřistoupili, dostala školení kde ode dneška sedět, co dělat, jak se chovat lépe a hlavně hlasitěji, no a budu s ní možná i trochu cvičit něco málo s rukama, tohle byl jasný impuls)S PČR také domluveno - telefonicky, docela byli šokovaní, že mě odmítli na té pobočce v Brně, probral jsem s nimi i co s mladou a že ji teď chvilku budu vodit ve tmě z busu domů a bude. Ještě jednou díky moc za to, že jsem tady mohl vychladnout, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Taky dobrý konec Pěsti držím pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 chlapi ještě jsem ani nečetl vaše další příspěvky, kovbojka se nekonala, "hrdinové" se neobjevili, vše OK (mladá v buse dost nervní, ale když nepřistoupili, dostala školení kde ode dneška sedět, co dělat, jak se chovat lépe a hlavně hlasitěji, no a budu s ní možná i trochu cvičit něco málo s rukama, tohle byl jasný impuls)S PČR také domluveno - telefonicky, docela byli šokovaní, že mě odmítli na té pobočce v Brně, probral jsem s nimi i co s mladou a že ji teď chvilku budu vodit ve tmě z busu domů a bude. Ještě jednou díky moc za to, že jsem tady mohl vychladnout, Na jednu stranu je dobře, že to takhle dopadlo, na druhou stranu je to problém. Přítelkyně asi bude mít strach. Tohle období bohužel těmto šmejdům přeje, protože je brzo tma (včera už kolem 16.15) a ráno naopak dlouho tma. Těžko radit, přítelkyni bych teď asi vybavil nějakým "pepřem" (který by neměl být na dně kabelky) a případně, pokud Ti to časové možnosti dovolí ji doprovázel, bude to především pro její klid a bezpečí. Další možností pro ženu je tzv. "osobní alarm", který je velmi vhodný pro nošení přímo na klíčích, poutku jeans, v kapse a podobně. Jedná se o zařízení se silným akustickým signálem, který se aktivuje buď stisknutím tlačítka nebo zatáhnutím za poutko. Dobré je to v tom, že to útočníka "nenásilně" pravděpodobně odradí a zmobilizuje okolí. Tyto alarmy se dají sehnat do 200,-Kč. Vypadá to zhruba takto: Na druhou stranu, pokud to byla banda tupců, kteří se takhle nejapně bavili, byli evidentně připití a možnost, že by ji někam zavlekli je minimální - šlo spíš o opilecké obtěžování, pokud by byl jeden, je to horší v tom smyslu, že by se to mohlo opakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 chlapi ještě jsem ani nečetl vaše další příspěvky, kovbojka se nekonala, "hrdinové" se neobjevili, vše OK (mladá v buse dost nervní, ale když nepřistoupili, dostala školení kde ode dneška sedět, co dělat, jak se chovat lépe a hlavně hlasitěji, no a budu s ní možná i trochu cvičit něco málo s rukama, tohle byl jasný impuls)S PČR také domluveno - telefonicky, docela byli šokovaní, že mě odmítli na té pobočce v Brně, probral jsem s nimi i co s mladou a že ji teď chvilku budu vodit ve tmě z busu domů a bude. Ještě jednou díky moc za to, že jsem tady mohl vychladnout, a gougy, kde to bylo? na jaký lince? třeba budu jezdit stejně až nebude cyklistovi příznivé počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Tak dnes mě naštvalo!!!!! Moje drahá polovička mi právě volala ,že je zrušenej koncert Lennyho Kravitze, .Její vysněnej koncert a takový bum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Na jednu stranu je dobře, že to takhle dopadlo, díky za tip na tu klíčenku, podle mě lepší než kasr, co jsem chtěl dnes koupit Mě opravdu překvapilo, že neměla sílu se ozvat, že prostě reaguje jinak. Zároveň mě to přesvědilo o tom,že % hlášených případů bude daleko nižší než je skutečnost, jediné, co chtěla je o tom nemluvit, nepřipomínat atp... Viděl jsem tohle, nedovedu si představit trauma znásilněných.a gougy, kde to bylo? na jaký lince? třeba budu jezdit stejně až nebude cyklistovi příznivé počasíByla to 401 Brno-Velká Bíteš (jezdí z centra Brna do Popůvek, šalina je v pohodě, pokaždé dost lidí a autobus teď budu pár týdnů sledovat no.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 díky za tip na tu klíčenku, podle mě lepší než kasr, co jsem chtěl dnes koupit Mě opravdu překvapilo, že neměla sílu se ozvat, že prostě reaguje jinak. Zároveň mě to přesvědilo o tom,že % hlášených případů bude daleko nižší než je skutečnost, jediné, co chtěla je o tom nemluvit, nepřipomínat atp... Viděl jsem tohle, nedovedu si představit trauma znásilněných.Není zač, je to dobrá věc a relativně vždy po ruce. A hlavně maximálně způsobí úlek útočníka/pachatele. Což v případě "pepře" způsobuje vyšší agresivitu a hlavně použití v autobuse/uzavřeném prostoru je prakticky nemožné, venku to ovlivňují povětrnostní podmínky a je třeba mířit opravdu přesně. Takže ten alarm je asi nejmenší "zlo". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Není zač, je to dobrá věc a relativně vždy po ruce. A hlavně maximálně způsobí úlek útočníka/pachatele. Což v případě "pepře" způsobuje vyšší agresivitu a hlavně použití v autobuse/uzavřeném prostoru je prakticky nemožné, venku to ovlivňují povětrnostní podmínky a je třeba mířit opravdu přesně. Takže ten alarm je asi nejmenší "zlo".Přesně, není problém někoho "vyzbrojit" problém je, že většina nezvládá použít ani noviny, natož nůž.. Ten alarm na poutko je super, úplně jsem zapomněl, že jsou takové potvory na kabelky. Jdu shánět nějakou "designerskou".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Přesně, jak píšeš, důležité je si všechno nacvičit, ideálně v pravidelném režimu, protože pak je všechno k ničemu. Co se týče umístění alarmu, tak tam je potřeba si najít místo, kde to bude pořád po ruce, ale jeho použití je jednoduché a stačí rozpojit nebo zatáhnout za šňůrku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Se mi odlepilo vnitřní sklo u sporáku v troubě, a to jsem měl v plánu pečený bůček ............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Mně včera v kuchyni upadla sklenička na dlažbu. Skleničce nic není, aní vlásečnici nemá, ale v dlaždici je díra jak od protitankové pušky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Mně včera v kuchyni upadla sklenička na dlažbu. Skleničce nic není, aní vlásečnici nemá, ale v dlaždici je díra jak od protitankové pušky.tak víš jak, sklenice by se dala jednoduše nahradit, to by nebylo vono A i dnes se mi daří (kdy to sakra skončí??) - k tématu, nějaký debil (tuším kdo) mi nechal zablokovat Facebook účet. Kdo používá, ví, že na spoustu serverů se dá jít "FB loginem" a co takové zablokování může způsobit za nepříjemnosti.Byl jsem nahlášen, že nepoužívám své pravé občanské jméno a mám nascanovat doklad a poslat jim ho - se zbláznili ne? Pokud si nedovedou udělat pořádek a zablokují mě jen proto, že se mi líbí stránka Pes je jídlo, ne kámoš (která má za cíl se dívat i na jiná zvířata jako na zvířata a ne jen jateční maso) a ten dotyčný není schopen pochopit psaný text a vyhrožuje a blokuje účty na bázi nesmyslů, tak jim mám poslat ještě občanku a číslo kreditky ne? No nic, jdu se nějak pokusit dostat na photobucket a další bez Facebooku, aspoň budu mít hromadu volného času. (co mě doslova s..e je fakt, že předevčírem jsem si na FB domluvil kšeft-velmi prestižní focení (jeden ze dvou oficiálních fotografů, krom pár desítek z médií) a zítra má přijít propozice - email na sebe nemáme, tak jdu shánět i to.....) Že by existoval nějaký kontakt na customer support, ani náhodou, je tam formulář, který mi ovšem hlásí, že k danému účtu je přiřazen jiný e-mail (není, tohle vím na 100%, vím, kam mi chodí spam..) a tak ani neodešlu claim. Je naprosto šokující, že jsou lidi ochotni posílat své osobní doklady do Pakistánu (nebo kde FB kasťák outsourcuje) a ještě jsou rádi.. A to vše na bázi udání nějakého dementa. Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 No jo no, nepříjemné důsledky fenoménu FB. Nikomu nepřeji nic špatného v souvislosti s přihlašovacími údaji kamkoliv, od banky až třeba po FB. Ale dobře, že si to sem napsal a budiž to upozorněním na možné nepříjemnosti pro ostatní. Jsem zvědav, jakým způsobem se Ti to podaří vyřešit, jestli se to obejde bez odesílání dokladů do Pákistánu (nebo kde FB kasťák outsourcuje). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Hele dneska, kdy pri kazde aktualizace aplikace nebo SW v telefonu podepisujes souhlas, ze ti ho muzou monitorovat pomoci GPS a dokonce pri potrebe pomoci mikrofonu nebo videa, je poslani nejake obcanky do Pakistanu brnkacka :-) Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Hele dneska, kdy pri kazde aktualizace aplikace nebo SW v telefonu podepisujes souhlas, ze ti ho muzou monitorovat pomoci GPS a dokonce pri potrebe pomoci mikrofonu nebo videa, je poslani nejake obcanky do Pakistanu brnkacka :-)tož tak to jó, jdu ji ofotit Edit: narovinu hodlám udělat fotomontáž, chtějí kopii osobního dokladu, tak tenhle bude osobní na druhou - mnou vytvořený. Nemyslím, že by to dokázali nějak vyhodnotit Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Padělání veřejné listiny nebo jak se to kvalifikuje. Máš recht. Nebo si vymysli novou republiku nějakou anebo monarchii :-) Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 No, je to hnus, zablokovat FB účet jen kvůli olajkování nějaké neškodné stránky. Navíc takový guláš ze psa je prý docela dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 gougy ty taky jis psy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky