Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 YPO, kdyby to nevadilo, pošli mě fotku toho auta a přesnou adresu, kde stojí, zítra se na to kouknu s PČR a MP, co by se dalo dělat.momentálně tu nestojí, až to bude aktuální, tak se ozvu .... nicméně nechci to nijak hrotit (snad jenom domluvit, nebo tak něco - nemíním nikomu dělat pakárnu) ....bohužel mám smůlu, že se s ním míjím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Tvl 17. listopad a na Primě dávaj kokotinu Copak je to za vojáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 A ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 A ?jako vždycky .... Langmajer doběh .... myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 momentálně tu nestojí, až to bude aktuální, tak se ozvu .... nicméně nechci to nijak hrotit (snad jenom domluvit, nebo tak něco - nemíním nikomu dělat pakárnu) ....bohužel mám smůlu, že se s ním míjímKlidne napis. Ja bych to nehrotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 (upraveno) jako vždycky .... Langmajer doběh .... myslímco se tady motáš ............. .............sem myslel, že slavíš v hospě výročí................ ...........Blagadarju.... Upraveno 17. listopadu 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 A co by jste 25 let po sametu chteli? Jeden slovak na kapverdach rikal, ze jsme na tom lepe. U nich pry beha reklama prolozena filmem, u nas semtam reklama! Po 10 minutach filmu. A co čt? To bude mňamka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 (upraveno) já nechci nic, jen mír a slunce v duši........................stejně na fšechny jednou dojde............ http://aeronet.cz/news/zapachajici-realita-25-let-po-sametu-pul-druheho-milionu-cechu-pod-hranici-chudoby-2-miliony-lidi-bez-prace-100-tisic-cechu-bez-domova-2-miliony-cechu-v-exekuci-najemne-az-30x-vyssi-nez-tehdy/ Upraveno 17. listopadu 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 jako vždycky .... Langmajer doběh .... myslímKouba! Ten film mam nahodou rad, takova pohodova oddechovka a navic Roden s Langmajerem jsou oba vyborny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 já nechci nic, jen mír a slunce v duši........................stejně na fšechny jednou dojde............ http://aeronet.cz/news/zapachajici-realita-25-let-po-sametu-pul-druheho-milionu-cechu-pod-hranici-chudoby-2-miliony-lidi-bez-prace-100-tisic-cechu-bez-domova-2-miliony-cecwhu-v-exekuci-najemne-az-30x-vyssi-nez-tehdy/Prave a neni 25 let na cekani tak akorat? Ja zas nechci koukat na ty zvasty o 17.11 na vsech programech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Kouba! Ten film mam nahodou rad, takova pohodova oddechovka a navic Roden s Langmajerem jsou oba vyborny.moje řeč, Koubáá................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 já nechci nic, jen mír a slunce v duši........................stejně na fšechny jednou dojde............ http://aeronet.cz/news/zapachajici-realita-25-let-po-sametu-pul-druheho-milionu-cechu-pod-hranici-chudoby-2-miliony-lidi-bez-prace-100-tisic-cechu-bez-domova-2-miliony-cechu-v-exekuci-najemne-az-30x-vyssi-nez-tehdy/ No jo, no:( Netěšil bych se nadějí na nějakou finální spravedlnost. Žádná není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 No to jsou teda blitky po tim vodkazem.. boze muj.. já nechci nic, jen mír a slunce v duši........................stejně na fšechny jednou dojde.... http://aeronet.cz/news/zapachajici-realita-25-let-po-sametu-pul-druheho-milionu-cechu-pod-hranici-chudoby-2-miliony-lidi-bez-prace-100-tisic-cechu-bez-domova-2-miliony-cechu-v-exekuci-najemne-az-30x-vyssi-nez-tehdy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 No to jsou strašné sračky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 no na blití je jak článek tak ta diskuzeproboha kdo toho autora platí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 http://www.lidovky.cz/porosenko-svet-stoji-za-nami-jsme-pripraveni-na-totalni-valku-s-ruskem-131-/zpravy-svet.aspx?c=A141117_105504_ln_zahranici_mmu Riadny dement... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 http://www.lidovky.cz/porosenko-svet-stoji-za-nami-jsme-pripraveni-na-totalni-valku-s-ruskem-131-/zpravy-svet.aspx?c=A141117_105504_ln_zahranici_mmu Riadny dement...prečo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Původně jsem myslel že budu psát do opačnýho vlákna. Víkend s kamarádem a dvěma kočkama na ledovci. Vemu to postupně.První den-zapoměl jsem doma dodinky-IG-L 100, Polizei, -200 EUR-mlha, viditelnost 10 m. horší podmínky na lyže jsem nezažil-menzes Druhý den-mlha, sněžení s deštěm, viditelnost 5m. zlatej první den-na hotelu nefunguje wifi-cesta z5 se protáhla o hořící kamion a hodinovou kolonu-zapoměl jsem na hotelu rukavice a nabíječku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Původně jsem myslel že budu psát do opačnýho vlákna. Víkend s kamarádem a dvěma kočkama na ledovci. Vemu to postupně.První den-zapoměl jsem doma dodinky-IG-L 100, Polizei, -200 EUR-mlha, viditelnost 10 m. horší podmínky na lyže jsem nezažil-menzes Druhý den-mlha, sněžení s deštěm, viditelnost 5m. zlatej první den-na hotelu nefunguje wifi-cesta z5 se protáhla o hořící kamion a hodinovou kolonu-zapoměl jsem na hotelu rukavice a nabíječkuDo novýho roku, nevylejzej z baráku. Nebo radši ani z postele......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 (upraveno) Původně jsem myslel že budu psát do opačnýho vlákna. Víkend s kamarádem a dvěma kočkama na ledovci. Vemu to postupně.První den-zapoměl jsem doma dodinky-IG-L 100, Polizei, -200 EUR-mlha, viditelnost 10 m. horší podmínky na lyže jsem nezažil-menzes Druhý den-mlha, sněžení s deštěm, viditelnost 5m. zlatej první den-na hotelu nefunguje wifi-cesta z5 se protáhla o hořící kamion a hodinovou kolonu-zapoměl jsem na hotelu rukavice a nabíječkumyslel jsem si ze mam den blbec,misto cestovani 1hod 45 se to protahlo na 3 hodiny (C.B --> Pha)pak jsem nestihl zajit na SFZP predani dokumentu (posledni den kdy muzu odevzdat dodatky k NZU 2014)a nakonec jsem pred praci dostal pokutu za rychlost a -2 body (ani me nestve tech 500 kc ale to ze pokud se to nahodou behem roku zopakuje tak prijdu na chvilku o ridicak)a pak mame v praci change freeze coz pro business znamena, ze zvysuji pocet pozadavku na zmeny na dvojnasobek a freeze pusobi v realu uplne naopak ale po precteni Tveho prispevku to neni tak cerne :-) edit: vypadlo mi par slovicek Upraveno 18. listopadu 2014 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky