Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dva zuby v koši, dva zuby rozvrtaný, život je krásnej.

Jako před vánocema jo? Se hned pozná kdo umí žít ......................

samo s tebou cítím, měl jsem z jara něco podobnýho jen v koši byl jeden zbytek kořenu takže vyndání bylo jak nucená návštěva sadomasosalónu........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes mě opravdu nas***o, jaký to lidi žijou mezi náma. Syna dnes přijímali do nemocnice, čeká ho operace (sice skoro banální kýly - pupeční i tříselné, ale stejně to na radosti nepřidá). Nemá ani 5 roků, takže ho to celkem bere, bojí se a nechce jít (pochopitelně) a už od víkendu byl k nevydržení. Proto jsem mu dal s sebou tablet na hraní, zákrok má až zítra, tak aby mu to rychleji uteklo. Když s ním žena chodila od jednoho přjmu ke druhému, všude se vypisovaly nějaká lejstra, tak si tablet vytáhl z kabely a hrál si. Bohužel ho položil vedle sebe a jak poté odcházeli na pokoj, tak tam v čekárně ten tablet zůstal. Po cca 5 minutách, když na to manželka přišla, rychle běžela zpátky a hledala, ale už nic nenašla.

Ještě před tím, než z čekárny odešli, tak se tam nahrnula skupinka nepřizpůsobivých spoluobčanů. Když tam tedy následně manželka přišla i s malým, který z toho byl opravdu špatný, a hledala ten tablet, ptala se i jich, a ti pochopitelně nic neviděli. I když tam byli celou dobu. Podotýkám, že se jedná o dětské oddělení a takto skupinka čítala 1 dítě (spíše už student) a 3 dospělé. Nelze samozřejmě tvrdit, že ho sebrali oni, ale pravděpodobnost je více než vysoká, protože přišli hned po nás.

Bohužel jsem tam nebyl, řešil bych to rázněji.

Takže:

1. vadí mi, že se u nás krade - moc krade. Protože sebrat zapomenutou věc v místě, kde je jasné, že tu věc tam někdo zapomněl, není nic než krádež.

2. vadí mi, že se lže a to i malý dětem. Protože pokud věc sebrali ti dotyční, tak před malým ubrečeným klukem sprostě lhali.

3. vadí mi, že náš stát sociálními dávkami v podstatě podporuje nezaměstnanost a neumí trestat vyžírky (kteří berou příspevky na kde co, třeba na bydlení, končící u majitelů tzv. ubytoven). To platí samozřejmě pro ty skupiny obyvatel, které tyto dávky umí zneužívat, nechci se nijak dotknout těch, kteří jsou v nouzi a podporu potřebuji.

Zdravotní sestry poté potvrdily, že naši nepřizpůsobiví spoluobčané takto ve skupinách dospělých s jedním nemocným dítětem chodí často, téměř pravidelně. Zatímco většina lidi pracuje nebo si musí brát paragrafy atd., tito nemusí. Živí je stát.

PS: pokud jsem se tímto někoho dotknul, tak se omlouvám, ale potřeboval jsem vybít nahromaděný vztek.

Odkaz ke komentáři

Hm, na otázku nepřizpůsobivých je tady jeden expert, ten ti řekne raz dva, že je všechno v pořádku a chyba je v tobě, ten tablet jste tam prostě neměli nechat ležet, fertik :frusty: (škoda, že si němůžu vzpomenout na jeho nick, vcelku nezajímavý človíček, třeba někdo napoví)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

ja som minule zabudol v restauracii na stole dva tyzdne stare RayBany, take vyzivnejsie /u nas stoja snad 300uro/, prisiel som na to az vecer doma nejakou spatnou dedukciou, vratil som sa tam a clovece - niekto ich odovzdal casnicke a cakali tam na mna. Casnicka si tipla ze by mohli byt moje - mna si vsade pamataju, no - tak ich tam odlozila. Nechal som na bare 5eurovku a ani ju nechceli prijat ze ved nie je zaco.

ja som sa s nimi uz rozlucil, ale su proste aj svetlejsie dni.

Odkaz ke komentáři

Mě se líbí takový ty pořady, kde v US zkoušejí takto lidi, cíleně nechají na letišti někde ležet phone a jakmile ho někdo vezme a nevratí, skočí na něj a žaloba z krádeže B) Sleduji to delší dobu a je to tak 10ku jedny black vs. white. No, těžko říct, jak by to bylo u nás, možná 1ku jedny, prostě krach :lol2:

srry, ale ac nesem fanda ciganu, tak si myslim, ze zrovna tohle by udelal aji kdejakej bilej. 

Odkaz ke komentáři

Dnes mě opravdu nas***o, jaký to lidi žijou mezi náma. Syna dnes přijímali do nemocnice, čeká ho operace (sice skoro banální kýly - pupeční i tříselné, ale stejně to na radosti nepřidá). Nemá ani 5 roků, takže ho to celkem bere, bojí se a nechce jít (pochopitelně) a už od víkendu byl k nevydržení. Proto jsem mu dal s sebou tablet na hraní, zákrok má až zítra, tak aby mu to rychleji uteklo. Když s ním žena chodila od jednoho přjmu ke druhému, všude se vypisovaly nějaká lejstra, tak si tablet vytáhl z kabely a hrál si. Bohužel ho položil vedle sebe a jak poté odcházeli na pokoj, tak tam v čekárně ten tablet zůstal. Po cca 5 minutách, když na to manželka přišla, rychle běžela zpátky a hledala, ale už nic nenašla.

Hele, podstatný je, aby se synkovi ulevilo a to především psychicky a aby to měl bez komplikací za sebou.

A to, že se tady krade, jak prase bez ohledu na barvu ksichtu je bohužel realita. Ale jsou i tací, kteří když něco najdou, tak to odevzají - viz. příspěvek Instanta, mám podobnou zkušenost s klíčema od auta.

Tablet je dneska věc za pár tisícovek, tak to neřeš (protože to stejně nevyřešíš) a udělej klukovi Ježíška :) . Uleví se Ti, jemu to evidnetně udělá radost a bude to OK.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...