Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

To nebyl jen za to, spíš to bylo tak nějak:Tady to psal:Z mého pohledu trvalý ban je až krajní možnost. Asi jsme všichni doufali (moderátoři a já), že se kibi srovná a uklidní, jenže se to spíš vyhrocovalo.

Vycházel jsem z topicu "kam zmizel kibi" a tam to bylo někým zmíňeno jako jedna z prvních odpovědí a nikdo z moderátorů to nenegoval.

Pokud je to jak píšeš, tak fajn, to má logiku. Ale nestálo by pak za úvahu vytvořit nějakou škálu varování, kde by byl předposlední krok např. podmínečný ban? Trochu mi přijde, že to přišlo jako rána z čistýho nebe a ve finále za úplnou prkotinu. Takhle by každý věděl, na čem je.

Ježiškote, a ty si vedeš statistiku duveryhodnych členů? A jak to děláš?

Na tohle snad radši ani nebudu reagovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám trochu problém s tim, že Kibi patřil do skupiny lidí, kterým bych se nebál poslat hodinky za 100 litrů (přesto že takový ani nemám) a měl bych jistotu, že mi je v pořádku vrátí, nebo že mi za ně v případě prodeje/ ztáty zaplatí. To si cenim zlatem a takových lidí tu zas tolik neni.

Tohle mě tedy překvapuje (velice nepříjemně). Doteď jsem si totiž myslel, že převážná většina lidí tady na Chmg. je naprosto důvěryhodná. Docela rád bych slyšel od tebe nějaké vyjádření, třeba jak jsi na to přišel nebo třeba že jsi se spletl, jinak mi to pořád bude znít jako drsná urážka. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

to jsou věci :) navrhuji smazat kompletně celý chronomag, včetně členů a začít znovu a důsledněji

a teď k tématu

1. manželka na horách se synem v rámci prázdnin x sražená k zemi kolem jedoucím všeumělem, který smaozřejmě odjel = má koleno na sra*čky - prostě jako Špejbl (jestli víte kdo to je)

2. dlouhodobě mě štvou řidiči odbočující na křižovatce vlevo, kteří si do ní neumí najet a jejich pouť skončí metr za semaforem

pro dnešek všechno

Y

Odkaz ke komentáři

ty jsi Mechano ale hrdopýšek a ješita ješitna. :) mno ja mam take pocit, ze kolega šlapnul v návalu emocí a slz do howna, ale on si to evidentne nemysli. otazkou je, proc ve spolecnosti s takovou lůzou vostává.

Odkaz ke komentáři

Vážení,

na základě kibiho žádosti došlo k následujícím změnám ve starších článcích na titulce:

• Byl odstraněn článek obsahující fotografie z exkluzivní zápůjčky vrcholných modelů Ulysse Nardin (Freak, Sonata, atd..), který je postaven čistě na kibiho fotografiích
  • Byl odstraněn článek Seiko Ananta, kde byla většina kibiho fotografiích
  • Byl odstraněn článek z focení vrcholných modelů Girard Perregaux (tři můstky) a Hublot tourbillonu, který je postaven převážně na kibiho fotografiích
  • Článek o Steinhart L.E. Beobachtungsuhr byl revidován (fotografie), odstranění odkazů na kibiho fotogalerii, samotný článek i tak vypadá celkem pěkně
Důvod: Výše uvedené články nemají smysl bez exkluzivních fotografií.

Výsledek: Nálada pod psa.....

Martin

Upraveno uživatelem safi
Odkaz ke komentáři

xakru, to je fakt ale sila. ja to jako teda chapu, ale prece neco vyda i fakt, ze fotky byly foceny puvodne pro chronomag, pripadne ze zdroju "chronomagu" (jako jakesi virtualni entity). autorska prava nezpochybnuji, ale bylo to prece v urcitem kontextu.

edit: tim chci rict, ze to je fakt na howno, takovej fotofundamentalismus. pokud bych byl majitelem nekterych z focenych hodinek (coz nejsem), tak bych to bral celkem osobne, tyhle ultimata. ach jo.

Upraveno uživatelem little_w
Odkaz ke komentáři

Chlapi, kašlete na to. Akorát mu (panu fotografovi) děláte radost, tím jak vás to štve.

Vybodněte se na něj i na jeho fotky.

Stejně tak jak na pana fotografa můžeme být naštvaní na admina a moderátory, případně na vlastníka fóra, že té situaci nepředešli

a nemají to nyní "ošéfované". A tím tak akorát opět uděláme radost hlavně panu fotografovi, páč ten jim teď evidentně nepřeje nic dobrého.

Takže taky navrhuji, kašlat na to.

Snad si z toho něco vezmou ti odpovědní a upraví např. pravidla na fóru tak, aby se podobná situace neopakovala. A když se opravdu posnaží

a přidají k tomu tolikrát zmiňované důsledné dodržování pravidel, respektive jeho vymáhání, tak bude dobře a po panu fotografovi tu časem

ani pes neštěkne.

P.S.Vyjádřil jsem svůj názor a doufám, že když mě Root Admin v tomto vlákně citoval, tak nebude tento příspěvek smazán jako flame. ;)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Vážení,

na základě kibiho žádosti došlo k následujícím změnám ve starších článcích na titulce:

• Byl odstraněn článek obsahující fotografie z exkluzivní zápůjčky vrcholných modelů Ulysse Nardin (Freak, Sonata, atd..), který je postaven čistě na kibiho fotografiích
  • Byl odstraněn článek Seiko Ananta, kde byla většina kibiho fotografiích
  • Byl odstraněn článek z focení vrcholných modelů Girard Perregaux (tři můstky) a Hublot tourbillonu, který je postaven převážně na kibiho fotografiích
  • Článek o Steinhart L.E. Beobachtungsuhr byl revidován (fotografie), odstranění odkazů na kibiho fotogalerii, samotný článek i tak vypadá celkem pěkně
Důvod: Výše uvedené články nemají smysl bez exkluzivních fotografií.

Výsledek: Nálada pod psa.....

Martin

Kibi má absolutní recht a moji podporu a je paráda, že to dokázal. Podle mne si chronomag neprávem přivlastňuje naše příspěvky. Měla by být obnovena možnost kdykoli vymazat jakýkoli svůj vlastní příspěvek navždy. Pojďme si ji vynutit právní cestou.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Kibi má absolutní recht a moji podporu a je paráda, že to dokázal. Podle mne si chronomag neprávem přivlastňuje naše příspěvky. Měla by být obnovena možnost kdykoli vymazat jakýkoli svůj vlastní příspěvek navždy. Pojďme si ji vynutit právní cestou.

:speak_cool:

správně cigi jen do toho - NA ZTEČ §§§ - ha ha

*eště mě napadla možnost nic nepsat a nebát se o své mozkové vlastnictví - to je možná ta správná cesta :lol2:

Odkaz ke komentáři

Po pravdě, to, že si nemůžu sám smazat nějaký svůj příspěvek, který bych smazat chtěl - ať již z kakéhokoliv důvodu, to se mi zrovna taky nelíbí - i když věřím, že když bych některého z moderátorů o to výslovně požádal, tak by mi snad vyhověl - nebo ne? Možnost vymazat své fotky máme, to zase jo. Zase na druhou stranu to člověka trochu brzdí v psaní všeho, co mu zrovna slina na jazyk přinese. To je dobře, i když to samozřejmě nemusí platit obecně :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Jasně, kdyby sis nechtěl nic přečíst, tak jo. :) Ale to snad chcem, ne?

člověče já ti nerozumím ----------- vlastně jsem ti nerozuměl nikdy, ale tvé příspěvky jsou vtipné, tak vždy nakouknu :)

nicméně tohle vtip předpokládám je a pokud není, tak si nejsem jistý jestli jsem zcela při smyslech a nespím :clap:(eště je možný, že se mi rozutekla mysl, to mám často)

Odkaz ke komentáři

Tenhle spor už jsem jednou se samotným mágem prohrál, takže moje zkušenost je taková: nemaluj si to, Apepe, když o tvoje příspěvky bude chrnmg stát, jinak, než právníky ho ke smazání nedonutíš a možná ani tak ne. Blbosti pochopitelně smázne razdva, dokonce i bez požádání.

Podle mne je to i ten hlavní argument - nemožnost mazání hlavně brání v psaní věcí, které bychom si rádi přečetli, ostatní beztak mají zachytit drábové, což i s přehnanou iniciativou nemilosrdně činí.

Viz kibi, proto mu držím palce, možná posune forum, aby bylo vstřícnější k členům.

Protože klidně se můžeme prsit, je to velká ztráta, bohužel.

Ale jo, Ypo, si tu příliš vážně honím pentli, možná by to ale fakt pomohlo. Takhle zas každej ví, na čem je a jen plká, což je to, proč nás to baví ... prosím bez plamene :)

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Cigi: Kvalitni nazor :)

co je kvalitní názor ? - že nemáš možnost editovat své příspěvky ? - tak nepiš - že nejsi schopný editovat své fotografie? - tak nic nepostuj ---- tady to opravdu není povinné - je to jenom o tom co kdo chce a nechce - opakuji není to povinné

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...