Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

ten rám byl alespoň 58? a hádám, že už ho nemáš, co?

pokud se nemýlím, ještě před deseti, patnácti lety visel v garáži (pořád nastříkaný na bílo s rohy ve fialové metalíze) a velikost tuším 54 nebo 56. Náboje od Cannonu, zbytek, krom sedla, Shimano.

Ale s tím barákem už nemám nic společného, bohatě stačilo  :flex:

Na silniční jsem nesednul od úrazu v patnácti (pád, rozdrcený loket, pár žeber a drobnosti, měsíc ve špitálu a rok a půl rehabky na klinice prof. Bařinky, naštěstí těsně po pádu komančů to ještě šlo zařídit a namísto pohyblivosti ruky do 15% jsem na krásných 85)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aha. hmn tak to jsem taky pros.....al.

Tys nepro... nic. Tobě (i mně) to celý podělali už před časem naši centrální bankéři, kteří teď neví, co dělat..

(a drobet i ti švýcarští dnes tedy, že ano..)

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři

Tak tohle je zrovna divadlo svycarskejch centralnich bankeru, ale je na tom krasne videt, jak umela regulace a tlaceni kurzu potazmo trhu k necemu nemuze fungovat, resp. funguje jenom docasne, a potom je to vsechno daleko horsi.

Pokud se dobre pamatuju, tak ty intervence ve Svycarsku zacaly pred 3 roky kvuli tomu, aby bylo svycarsky zbozi vubec v cizine prodejny.

Jo a teda taky kvuli tomu, aby se napakoval guverner ty jejich banky.... den pred intervencema jeho stara prodala XX milionu franku, aby je druhej den zase koupila zpatky, pak je snad oba zasili...  :lol2:  

Kazdopadne jestli bylo ty tri roky svycarsky zbozi diky tomu dobre prodejny, tak ode dneska to bude skokove jinak.... jestli neni lepsi, kdyz si to plynule nejak sedne, nez takovyhle vykyvy... to je dobry akorat pro spekulace.... coz je mozna asi ten ucel... :frusty:

Odkaz ke komentáři

že mi mladá právě zavolala, že má na kontě disponibilní zůstatek "NULA", přitom včera i předevčírem jí tam přišly peníze (žádný kontokorent, úvěr, nic), včera ještě v bankomatu kontrolovala stav a vybírala nějaké drobné a byly tam.

Tak čeká ve městě než otevřou banku a jestli tam budu muset jet i já, tak se asi dostanu do TV Nova......

Edit: co si vzít za hodinky ?? Přeci jen, Nova je Nova   :lol2:

Edit2: tak prý to bude do hodiny v pořádku, no fakt by mě v ten okamžik jeblo... 

Podobný šok jsem zažil minulý týden. Sem čerpal naftu na Tank and go a nějak sem se uklepl a zadal jako maximální částku pro transakci 20.000 místo 2.000. Nechal jsem to tak, protože jsem si myslel, že mi strhnou jen ten opravdu natankovaný dýzl. Pak jsem šel kupovat kaťata a paní na pokladně mi říká, že na kartě nemám dostatek peněz. Tak jí říkám blbost, ještě ráno jsem tam měl něco kolem dvaceti litrů...no a pak jsem zjistil, že pumpaři blokujou tu maximální zadanou částku. A pěkně si ji pět dní podrželi a až pak mi to proúčtovali správně...kdyby to byli jediný prachy, který bych měl, tak nic moc...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník swanieck

Najde se zde nějaký milionář, co by si dal tabulku švýcarské čokolády Lindt............... od dnešního dne s dvacetiprocentní přirážkou ????

Odkaz ke komentáři

Nechci oživovat islamistický flame, ale doporučuji přečíst si zajímavý článek na téma budoucnost Evropy od I.T.Budila

http://www.motejlek.com/zrozeni-nove-evropy

Nevidím na tomto názoru nic objevného, jako prognostická vize tam není nic určitého, každý snad tuší, že nic není navždy a současný stav za 50 let bude vypadat jinak (stejně jako vypadal jinak před 50 lety)- panta rhei.

Jinak prof. Budil je nezapomenutelným hrdinou hezké plagiátorské aférky: http://www.biograf.org/budil/wikka.php?wakka=MediaShrnuti 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...