jankoxxx Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Já bych se s dovolením vyjádřil pouze k tématu možnosti mazání příspěvků každým členem, kdykoliv se mu zachce. Za mne tohle ROZHODNĚ NE! A teď důvod: Většina core členů tady nečte stará vlákna, třeba z roku 2009 aby se poučila o něčem, o čem ještě neví. Prostě mají dost práce s tím reagovat na aktuální témata. Jenže většina tzv ne-core členů, kteří nepříspívají a nebo přispívají jen sporadicky, tady čte pouze stará vlákna, aby se něco dozvěděli. A to nejsou jenom informativní vlákna o Panerajích nebo o oleji do hodinek, ale i diskuze nad lecčíms OT. Pokud by každý člen měl možnost se v nějakém naštvaném rozpoložení mysli rozhodnout smazat veškeré své příspěvky, desítky vláken by absolutně ztratily smysl, jelikož jsou tvořeny např. formou názoru - komentáře - dalšího názoru - nadávky - reakce atd. Tím by se absolutně znehodnotilo toto fórum jako zdroj informací pro lidi, kteří se chtějí něco dozvědět. A to já osobně nechci dopustit. Bohužel se to již stalo smazáním člena Kibi a Salamio, ale dál bych v tom rozhodně nepokračoval. Pak bychom to tady mohli rovnou zabalit a udělat z toho chat, který se nebude archivovat. Pokud má někdo dobrý důvod něco smazat, vždycky se může obrátit na moderátora, který mu buď vyhoví nebo nevyhoví. Toto není problém a osobně bych u tohoto rozhodně zůstal. pod toto sa da len podpisat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 (upraveno) Já bych se s dovolením vyjádřil pouze k tématu možnosti mazání příspěvků každým členem, kdykoliv se mu zachce. Za mne tohle ROZHODNĚ NE! A teď důvod: Většina core členů tady nečte stará vlákna, třeba z roku 2009 aby se poučila o něčem, o čem ještě neví. Prostě mají dost práce s tím reagovat na aktuální témata. Jenže většina tzv ne-core členů, kteří nepříspívají a nebo přispívají jen sporadicky, tady čte pouze stará vlákna, aby se něco dozvěděli. A to nejsou jenom informativní vlákna o Panerajích nebo o oleji do hodinek, ale i diskuze nad lecčíms OT. Pokud by každý člen měl možnost se v nějakém naštvaném rozpoložení mysli rozhodnout smazat veškeré své příspěvky, desítky vláken by absolutně ztratily smysl, jelikož jsou tvořeny např. formou názoru - komentáře - dalšího názoru - nadávky - reakce atd. Tím by se absolutně znehodnotilo toto fórum jako zdroj inormací pro lidi, kteří se chtějí něco dozvědět. A to já osobně nechci dopustit. Bohužel se to již stalo smazáním člena Kibi a Salamio, ale dál bych v tom rozhodně nepokračoval. Pak bychom to tady mohli rovnou zabalit a udělat z toho chat, který se nebude archivovat. Pokud má někdo dobrý důvod něco smazat, vždycky se může obrátit na moderátora, který mu buď vyhoví nebo nevyhoví. Toto není problém a osobně bych u tohoto rozhodně zůstal. Tomu nerozumím, jayi, - diskuze nad leččíms OT přeci těžko mohou někoho informovat a k informaci o paneraiích přeci nepotřebuješ souvislý rozhovor a jeho smysl - ten potřebuješ k informaci např. co je ten který člen za blba, a to fakt není proč archivovat. A můj argument je přesně opačný - tím, že každý bude moci své příspěvky mazat se dozvíme více !! Minimálně to pomůže lidem, co napíšou informace a) je dát pryč, když se naštvou nebo je budou chtít prodat, nebo z jakéhokoli důvodu a proto se nebudou bránit je tu třeba dočasně zveřejnit, a lidi si daj pozor je naštvat - posílí to respekt. Nemyslím ale , že to nějak dramaticky změní situaci někoho z nás vůči jiným z nás, co jsme si rovni. Komu to ale dramaticky změní situaci, je chronomag - proto si to taky tak zařídil, já to repektuju, ale změnu bych uvítal. A znova - léta to tu tak fungovalo - a nikomu to nevadilo, fakt nikomu, pokud si pamatuju, kromě chronomaga pochopitelně. Upraveno 17. března 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 (upraveno) cigi, vysvetlim ti to po lopate: napises v prispevku c 1: jankoxxx ty si strasny debil a nemam ta rad ja ti odpisem: cigi si chuj a neznasam ta. bodaj ta slak trafil no a zabudne sa na to a po roku zmenis svoj prispevok cislo 1 na: jankoxxx milujem ta no uznaj, ze by to ludi mohlo po case dobre pomylit... Upraveno 17. března 2011 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 (upraveno) cigi, vysvetlim ti to po lopate: napises v prispevku c 1: jankoxxx ty si strasny debil a nemam ta rad ja ti odpisem: cigi si chuj a neznasam ta. bodaj ta slak trafil no a zabudne sa na to a po roku zmenis svoj prispevok cislo 1 na: jankoxxx milujem ta no uznaj, ze by to ludi mohlo po case dobre pomylit... ach jo, nepíšu o editaci, ta byla dřív taky myslím časově omezena, ale o mazání celých příspěvků - prostě by tam můj příspěvek, na který odpovídáš, nebyl. Já myslím, že se jay nic nedozví ( kromě něčeho o mně a o tobě) když tam takový příspěvek bude, ani když tam nebude - už jasný ?? Upraveno 17. března 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Nemám slov nevěřícně nad tím kroutím hlavou...chudák kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Omlouvam se, ze prikladam pod ohynek, ale vazne me zajima, jak je mozne zadat o smazani fotek z clanku na titulce (cimz se clanky degraduji na nepublikovatelnou uroven), kdyz tyto fotografie byly porizeny za ucelem publikace na Chronomagu? To, ze autor zada o smazani fotek z prispevku clenu, kteri hodinky poskytli proto, aby sami meli par lepsich obrazku, protoze sami tak fotit treba neumi, je uz cistokrevna krivarna! No nic, nejvyssi cas utyct z prace . právě proto bylo nutné tři zmíněné články smazat. Bez originálních fotek ztratily smysl a nahrazovat je několika málo fotkami od výrobce nemělo cenu - výsledek by nikoho nepotěšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 ach jo, nepíšu o editaci, ta byla dřív taky myslím časově omezena, ale o mazání celých příspěvků - prostě by tam můj příspěvek, na který odpovídáš, nebyl. Já myslím, že se jay nic nedozví ( kromě něčeho o mně a o tobě) když tam takový příspěvek bude, ani když tam nebude - už jasný ?? jasne mi to je, ale princip je podobny. prispevky na seba nadvazuju a ked sa nejaky vytrati z kontextu, vznikne hatlanina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 jasne mi to je, ale princip je podobny. prispevky na seba nadvazuju a ked sa nejaky vytrati z kontextu, vznikne hatlanina... Ano, to je jasné, ale nikde není ztráta cenné informace, šmarjá, o tom píšu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Vždyť je to furt dokola cigi. Když si za nějkým výrokem nebo názorem nestojíš, tak ho nepiš. Jak prosté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 ty jsi Mechano ale hrdopýšek a ješita ješitna. mno ja mam take pocit, ze kolega šlapnul v návalu emocí a slz do howna, ale on si to evidentne nemysli. otazkou je, proc ve spolecnosti s takovou lůzou vostává. Jo, já vím, že jsem strašnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 jsem strašnej ale náš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Jo, já vím, že jsem strašnej Jo, a taky jseš hroznej sklerotik! ...... Ale bylo to fajn, dělat Ti taxíka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Tak tu vsichni JayDollovi zatleskali, podepsali a ja nevim, co jeste, takze by bylo fajn trochu zkorigovat uvedenou lez. NENI pravda, ze Salamio "znehodnotil forum" tim, ze si nechal smazat sve prispevy. Smazan mu byl pouze profil, prispevky zustaly - viz napr. zdenebo zde. Ale kdyz ono se do nepritomnych tak dobre kope, co...? Jinak k cause kibi jsem se jiz vyslovil. Je to proste trotl, ktery ted kope kolem sebe. Koho to vsak prekvapi, byl skutecne kratkozraky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Tak tu vsichni JayDollovi zatleskali, podepsali a ja nevim, co jeste, takze by bylo fajn trochu zkorigovat uvedenou lez. Hele nepřeháněj, on to jen nevěděl. Proč tak expresivní výrazy? A dokonce si to se salámem už vysvětlili po mailu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Ano, omlouvám se tímto ještě jednou a veřejně Salamiovi za uvedenou nepřesnost. Unikly mi rozdíly mezi smazáním těchto dvou výše uvedených profilů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Tak, tohle jsem DO SLOVA chtěl napsat já, děkuji za ušetřenou práci. Jestli mě něco skutečně udivovalo, byl to ten obdiv k jeho "dílům". Mě se zdá, že ten "obdiv" byl často prostá zdvořilost. Zdá se ale, že špatně pochopená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Jo, a taky jseš hroznej sklerotik! ... To mám tady z tý pakáže chronomaniakální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 (upraveno) Vždyť je to furt dokola cigi. Když si za nějkým výrokem nebo názorem nestojíš, tak ho nepiš. Jak prosté. Už rudnu, za chvíli zbělám ... o to mi teda nejde, to musí být z mého působení tady zřejmé, jde mi o to, čas od času moct zmizet a zamýst stopy - kterýho chlapa by to nelákalo. Určitě by se tím otevřel prostor pro zajímavější chronomag, toť vše. Navíc mě kibi inspiroval, že toho lze dosáhnout, jen si dát tu práci a opravdu se naštvat .... takže ještě chvíli mě popuzujte a se těšte, o 5000 příspěvků míň, nesouvislé diskuze, bacha na to ..... Upraveno 17. března 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Už rudnu, za chvíli zbělám ... o to mi teda nejde, to musí být z mého působení tady zřejmé, jde mi o to, čas od času moct zmizet a zamýst stopy - kterýho chlapa by to nelákalo. Určitě by se tím otevřel prostor pro zajímavější chronomag, toť vše. Navíc mě kibi inspiroval, že toho lze dosáhnout, jen si dát tu práci a opravdu se naštvat .... takže ještě chvíli mě popuzujte a se těšte, o 5000 příspěvků míň, nesouvislé diskuze, bacha na to ..... Hele a nekroutěj se ti náhodou z toho naštvání vlasy? Leccos by to pak vysvětlovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 ne, kroutim si je nervozitou sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky