Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

kloubik, normálně rád čtu tvoje příspěvky, ale tohle jsou samé hovna.

Když kupuju hodinky za několik desítek litrů a majitel mi nenapíše, že jdou jak chcou, čili mimo tolerance výrobce, tak mě podvedl. Tečka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz si koupis 6 let stary bmw, ktery stalo milion nove, u provereneho prodejce stoji dneska 250 a ty jdes k turkovi, kterej vypada divne, dava auto za 150 bez zaruky, na nic se ho nezeptas, on ti rekne ze auto jezdi v pohode, bude to pravda, ty odjedes a za par dni zjistis, ze tam je nejaka blbost, ktera je potreba opravit, bude to stat par korun, tak se budes taky citit strasne podvedeny, protoze ty chces auto za 150, ktery bude vypadat, jezdit a byt spolehlive jako funglovka za milion pred 6ti lety? 

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Jeden z těch "vážených členů" z polska?

Věř, že podobní obchodníci nejsou jen z Polska...

Aha. Tak do hodnocení prosím.

Bohužel, ne každému se chce negativní hodnocení dávat, protože co kdyby od něj náhodou ještě někdy něco potřeboval, že jo?

Budu se opakovat - ale to je presne ten duvod, proc nekupuju 90% z roku 2009 - pac to je nesmysl tvrzeni samo o sobe. Nehlede na to, ze zaruka=gameover. Je mi jasny, ze ne kazdy chce vyhodit balik za novy, ale vyhodne koupit jety je utopie spojena s rizikem kor bez jekokoliv historie. Nakoupit shitky v Mnichove na hodinarsky burze umi kazdej prekupnik a pak to vydavat za senzaci...

Samozrejme mi je lito, co se ti stalo, at si to uzije v hodnoceni.

Ale no tak  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Já vím, ale k polákům mám ještě navíc přirozenou averzi. Hlavně k těm, který tady nasekaj pár fotek do co máte na ruce a do galerie a pak sypou jeden inzerát za druhym a ani to nemůžou přeložit do češtiny. Tam bych se pak nedivil fakt ničemu.

Odkaz ke komentáři

Koupil jsem tady 5ks hodinek, z toho 3x jsem musel okamžitě dělat servis. Jednou zlomená oska korunky na první vytažení, jednou předbíhání 50 vteřin za 24 hod. a jednou nepravidelný chod a zastavování strojku. Poprvé jsem prodejce uháněl a musím říct, že se fakt snažil pomoct. V ostatních případech jsem na to hodil bobek, byly to starší stroje a opravu jsem si zaplatil, protože jsem je chtěl. Ale od té doby tady kupuji hodinky jen od aktivních členů, jinak si je raději koupím v zahraničí, počítajíc s tím, že ve chvíli, kdy mi přijdou, tak je odnáším hodináři...

Takže sečteno, podtrženo - když kupuji starší hodinky, počítám s tím, že jim budu muset poskytnout péči, aby mi mohly věrně a dobře sloužit. Ale to je jen můj přístup k této věci, každý z nás je jiný...  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Mě dostávájí kecy typu, já nevěděl že se spožďují, já nevěděl že jsou rozbitý, vždyť je mohla rozbít Česká pošta :lol2:  Vůbec vystupování prodávajícího mě připadne dost arogantní, přečtěte se jeho reakce a navíc, hodinky neumí zabalit, když je rozbije přepravce. Mě to žíly netrhá, Julda je pro mě nespolehlivej člověk a nekoupil bych od něj ani rohlík. Do budoucna je dobré při koupi hodinek ptát se na přesnost, aspoň já to tak dělám. Spožďování nebo předcházení o minuty může znamenat vážný problém a divil bych se, že by si je majitel nezkusil seřídit.

Odkaz ke komentáři

kdyz neco starsiho tady prodavam, zmerim rezervu natahu a presnost. pokud to neudelam, jsem hovado. tenhle prodejce patri na aukro a ne sem. jako je jasny, ze 2009 je po zaruce, ze WR nikdo negarantuje, ale pokud potrebujou servis, mam to uvest. prodejce sice nestrcil uplne hlavu do pisku, nicmene je to jen jeho chyba a nechapu, jak to muze nekdo vobhajovat. 

Odkaz ke komentáři

Taky cekam, kdy se tady nakydá jeste vic spiny na Foundrymana, kterej si dovolil se ozvat, ze hodinky mu prisly poskozene a musel do servisu. Evidentne jsou tady lobotomove, kteri nepochopili, ze nejde o COSC, ale duvodem servisu bylo, ze hodinky dostaly nekde ránu a prodavajici to svedl na "byvaleho majitele".

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Dostával jsem taky odpovědi typu: "nevím, já vteřiny vážně nesleduju" (čti jdou blbě, ale říct ti to nechci ) Od jistých členů tu ani jinou odpověď nedostaneš :)

Odkaz ke komentáři

Dostával jsem taky odpovědi typu: "nevím, já vteřiny vážně nesleduju" (čti jdou blbě, ale říct ti to nechci ) Od jistých členů tu ani jinou odpověď nedostaneš :)

Ale to je v pohode. Nebo ne tak uplne, ale neni to takovej problem. Ale kdyz pak vyjde najevo, ze je za tim neco vic, tak to uz kuwa problem je.

Odkaz ke komentáři

Jsem rad ze jsem lobotom. Napsal jsem nekolikrat, ze neobhajuju prodavajiciho, ze jsem si tu stezoval na kvalitu prodejnich inzeratu a moderatori s tim nechteji nic delat.  

Nelibi se mi, ze okamzite tady zase stari mazaci kategoricky zacnou vynaset soudy a hazet 100 % vinu na prodavajiciho. Az tady zas prijde nejakej novacek, ze se mu zpozdujou o pul minuty hodinky, tak pulka fora mu bude psat, at se uklidni ze je to normalni, ale ted se vam to nehodi do kramu. 

Mimochodem, nevim o jakym kydani spiny tady mluvis. Ja jsem jen rekl, ze mi neprijde normalni koupit stare hodinky u kterych neni popis, prislusenstvi, atd. bez toho aniz bych se zeptal na jedinou vec. Jestli tobe to prijde normalni, tak v pohode. Kazdy to mame jinak. 

Muzes mi Frantiku 100 % potvrdit ze prodavajici si byl vedom toho ze tam byl nejaky problem? Kdyby ty hodinky delaly par vterin za den, tak je kupujici mozna za nejaky cas posle nevedouce "poskozene" o dum dal a to by bylo asi najednou v pohode, co?

Odkaz ke komentáři

Kecy o starejch mazacich jsou zde velmi oblibene a ukazuji na drobny mindrak, tomu ja ale moc nerozumim. A opakuji, nejde o zpozdovani, ale o mechanickou poruchu uvnitr, pravdepodobne vzhledem k narazu hodinek.

Ale je uplne jedno, jestli to prodavajici vedel nebo ne. Proste sklapnu perka a jsem pokornej, pokud prodam hodinky, ktere maji tak zasadni problem. Me samotnemu se to taky stalo a vina byla na moji strane, tak sem se snazil drzet hubu a platit!

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Budu se opakovat - ale to je presne ten duvod, proc nekupuju 90% z roku 2009 - pac to je nesmysl tvrzeni samo o sobe. Nehlede na to, ze zaruka=gameover. Je mi jasny, ze ne kazdy chce vyhodit balik za novy, ale vyhodne koupit jety je utopie spojena s rizikem kor bez jekokoliv historie. Nakoupit shitky v Mnichove na hodinarsky burze umi kazdej prekupnik a pak to vydavat za senzaci...

Samozrejme mi je lito, co se ti stalo, at si to uzije v hodnoceni.

Asi s tebou nebudu tentokrát souhlasit. Koupil jsem tady několikrát  hodinky, naposledy rok 2002 a teď nedávno 2009, které jdou +- 0s. Nebyli nošené a stav bych hodnotil opravdu 90%.a to jen s ohledem na stáří.

Ale je pravda, že to jsou spíše vyjímky a pokud jsou hodinky denně nošené, tak asi nevypadají na 90%. Ale to pak záleží na kupujícím, co od nich očekává, za jakou je bere cenu a počítá s rezervou na opravu, nebo servis.

Navíc jsou tu tací, kteří se opravdu k hodinkám starají, jako by byly součástí ruky a i po létech jsou jako nové.

Upraveno uživatelem ava
Odkaz ke komentáři

kloubiku, pul minuty za den neni v pohode, chapes? s urovni inzeratu nemame co udelat, jsme diskuzni forum, ne prodejni platforma. aji na ebay nekery inzeraty vypadaj jak ze zvlastni skoly :) to se ma jako kupujici ptat ahoj, sou ty hodinky v pohode, dou vubec, nejsou kradeny? proste normalni chod se tak nejak predpoklada, na to se snad nemusim ptat. ti prodam rolexy bez strojku, a az budes resit, ze nejdou, tak reknu, ze ses neptal, jestli maj strojek? to je postaveny na hlavu.. 

a to, jak je napsanej inzerat stejne nic nerika o stavu hodinek. i kdyby tam byly kolonky a musel si zaskrtnout mrte udaju, dat detailni fotky, tak pul minute odchylky strojku tim stejne nezabranis..

Odkaz ke komentáři

Ja to chapu, ja bych to taky u hodinek taky uvedl. Na druhou stranu mi prijde normalni si pred nakupem overit a zeptat se, jestli je vsechno v pohode, jestli ma prodavajici predstavuji jak ty hodinky jdou atd. Proste jsem opatrnej a rekl bych ze to neni ani prehnana opatrnost, proste normalni jednani cloveka, ktery kupuje neco draheho pouziteho a tyhle informace nejsou zrejme na prvni pohled. 

Odkaz ke komentáři

Hele ja vim. Ono to nemusi byt uplne cernobile, ale proste se tady realizuje spousta obchodu podle fotek a popisu a dokonce systemem "prachynaucet-posta". A nekdy je to trochu riziko. Ale takovato porucha s odkazem, ze se to stalo predchozimu majiteli je pres čáru!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

proste kdyz neco prodavam, nesu za to vodpovednost. proto se snazim hodinky co nejlip nafotit a popsat, overit funkcnost atd. argumentovat tim, ze to byly becka jen za 25 je mimo misu.

Však od tebe taky rád nakupuji :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...