kloubik Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 (upraveno) Takze by sis Ty osobne s klidnym svedomym koupil od cloveka co neznas Suby z 2009 bez papiru, bez popisu, za 75k s vedomim ze normalni ceny jsou kolem 100-110tis. a spolehal by ses na to, ze vsechno prece musi byt v poradku, takze by ses pri nakupu ani na nic nezeptal? Upraveno 19. února 2015 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Takze by sis Ty osobne s klidnym svedomym koupil od cloveka co neznas Suby z 2009 bez papiru, bez popisu, za 75k s vedomim ze normalni ceny jsou kolem 100-110tis. a spolehal by ses na to, ze vsechno prece musi byt v poradku? Tady a na chmagu, když by to tvrdil, tak by to tak být mělo. Nejsme eBay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 proste kdyz neco prodavam, nesu za to vodpovednost.... a pokud opravdu nevím, že v nich nějaká chyba je, že jdou nepřesně, že jsem si něčeho nevšiml (což se může stát), tak stejně je to jen moje chyba, protože já jsem prodávající.Nízká cena přece není pojistka proti odpovědnosti, pokud se tak obě strany výslovně nedohodnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Kloubíku, já tě obdivuju, s jskou rozkoší v tom hovně podupáváš. Chudák Julek se asi vyhulil na presnej popis, je to lajdák, pak teda sklapnul a zaplatil pulku opravy, ne pravidelného servisu, pozor neplést a pujde od toho pryč dál, tak ty z něj tady děláš ausgerechnet šméčko, co prodává podezřele levný kus bez historie a z Foundrymana vola, co kupuje první poljoty z veteše . Že tě to baví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Pan Slnecnik, velmi trefne si charakterizoval archetypy casteho typu nakupnopredajnej situacie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 (upraveno) Roman I: Mas pravdu. Zbytecne to dokola resit. Ja svuj nazor na to, ze zodpovednost u takoveho typu obchodu by mely nest obe strany nezmenim. Omlouvam se Julkovi a Foundrymanvi pokud se jich moje diskuze dotkla, byla nasledne hlavne myslena v obecne rovine zodpovednosti kupujiciho/prodavajiciho. Upraveno 19. února 2015 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Takze by sis Ty osobne s klidnym svedomym koupil od cloveka co neznas Suby z 2009 bez papiru, bez popisu, za 75k s vedomim ze normalni ceny jsou kolem 100-110tis. a spolehal by ses na to, ze vsechno prece musi byt v poradku, takze by ses pri nakupu ani na nic nezeptal? ta cena byla dobra, ale nijak extra nakup stoleti apod. ze sou bez not nicemu nevadi, ze nejsou popsany taky ne. ja furt nechapu, na co by ses vlastne ptal. jestli sou v poradku? jasne, vole, 90%. presnost? nemeril sem. rezerva? nemeril sem. corka? netusim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Abych to tedy shrnul, už jsem měl obavy, že se neumím srozumitelně vyjádřit Naštěstí mě uklidnili African, Frantík, Sibirnaya, Roman I. atd. Vůbec nešlo o přesnost nebo nepřesnost, já jsem původně myslel, že holt někde déle ležely, tak jsem je odnesl na seřízení. Spadla mi ale brada, když mi bylo sděleno, že dostaly pořádnou šupu a odneslo to nárazuvzdorné uložení. Čili vůbec nešlo o běžné opotřebení 5-letých hodinek, nýbrž o mechanickou závadu v důsledku nárazu. Na můj výslovný dotaz mi v hodinářství řekli, že servis zatím není třeba dělat, ale cca během 1-2 roku by jej doporučovali. Nicméně, pokud to nechám udělat při jednom, vyjde to cenově příznivěji. Takže jsem objednal velký servis, ale znovu opakuji, ve stáří hodinek nebo v absenci papírů problém není a nikdy nebyl. To bych tady s tím neotravoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 neverim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 no a já zas nevěřícně čumím na tohle, to už začíná být fakt k zbl..í, http://tn.nova.cz/clanek/velky-hlad-mnoho-hostu-udelejte-rodinny-sendvic-ladi-hrusky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Škoda, že Láďu vždycky po prvním nakousnutí do jeho dobrot utnou. Chtěl bych ho vidět jak vypadá chvilku poté, co jeho výtvory spořádá celé Ale to asi nedává co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 To snad...........vypli proud debilové a za minutu ho zapli, zas můžu všechno seřizovat..........a to nemluvím o elektronice která se zapne sama.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Ten retard by mi nevadil... ale toho Zemana si fakt mohl chlapec odpustit,,,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 To je teda uroven people...k pobliti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Ten retard by mi nevadil... ale toho Zemana si fakt mohl chlapec odpustit,,,,,To víš, doma za monitorem jsme po misce müsli každej bouchač, před kterým i žulový blok strachy puká, když se na něj zvostra podíváme. Ser na to, zrovna v tomto případě Tě při uvědomění si postojů a rétoriky autora nemusí nic mrzet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Ten retard by mi nevadil... ale toho Zemana si fakt mohl chlapec odpustit,,,,,A vy máte mezi sebou nejaky neschody? Protoze my prijde ze tady neni prvni den, nas tady neni milion, takze ti ty avatary prijdou za chvilku povedomy. Asi nějaka skvrna na slunci nebo na mozku...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 (upraveno) V životě jsem ho neviděl, v životě jsem mu neposílal SZ, v životě jsem neglosoval jakýkoli jeho projev...... skvrnu bych předpokládal spíše na slunci..... Upraveno 20. února 2015 uživatelem mtruelle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 mtruelle za tolik neprispiva, aby ho i people znal zato peopla zna kazdej hele, nic si z toho nedelej, je to tak, jak pise Roman.. jestli chces, ten prispevek tam smazu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 nevidim v tom umysl, jen velkou hubu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Díky - nic nemaž. Můj problém to není :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky