miccalek Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Mě dost rozčiluje ten vichr venku... Mě rozčílili zedníci, kteří při zateplování baráku nechali různě po lešení bordel a ten fučák to průběžně v noci shazoval. Nemusím říkat, jak to zní když spadne desetikilová plechovka s barvou ze třetího patra na beton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 ja by som povedal ze to je regulerny sposob obchodovania To nepochybně. Ale stejně tak jako má někdo nezadatelné právo šmelit s hodinkami, já mám právě tak nezadatelné právo se naštvat, když mi je někdo vyfoukne před nosem kvůli kšeftu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 To nepochybně. Ale stejně tak jako má někdo nezadatelné právo šmelit s hodinkami, já mám právě tak nezadatelné právo se naštvat, když mi je někdo vyfoukne před nosem kvůli kšeftu. to pravo ti samozrejme neberiem pocit ked ti niekto nieco vyfukne pred nosom poznam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 (upraveno) Všichni mladí studují, všechno ví a všemu rozumí, ale nic si nezařídí a nic nemusí a proč taky, vzdyť oni přece studují a myslí si, že to je maximum co dělají a ostatní jsou povinni to akceptovat a pokud ne, tak jsme my ti Trotlové , co je nechápou.Těmto všeználkům, ale není povětšinou 15 let, ani 18, ale daleko přes dvacet.Jsou vemi spokojeni, ono to nějak dopadne anebo to někdo zařídí, však mají celý život před sebou, tak co.( asi jsem v poslední době lehce přecitlivělí a nerozumím už ničemu). Ale už mně to někdy s..e. Někde jsem kdysi četl, že studim je nástroj k útěku před realitou života. (jak by řelk Nárožný " už chápu") Upraveno 8. dubna 2011 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Mám nějaké lagy... To otázkou je, jestli to nejvíc štve mě nebo někoho jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Šmelináři, kteří neustále skupují hodinky na Aukru jen proto aby je obratem hodili na Ebay. Viz např. nick Frantik aspol. Takovy pekny nick má ten chlapec a je to nejakej smelinar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 ..ze som blbec, co si nevie uzivat bezproblemovy zivot a vztah a neustale si s..e do hniezda a vyraba nepotrebne problemy a prekazy..fcuk me standig.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) 1. Kamil dnes napsal : " Každý jeho příspěvek musí být předtím, než se zobrazí pro ostatní, schválen některým z moderátorů a zdůrazňuji bez cenzury, nikdo do textu nazasahuje. " 2. Že Root Admin tohoto fóra může být někdo, kdo je tak chudý duchem, že takové jednání nepovažuje za cenzuru. Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) Honziku nebrec porad. Muzes zkusit byt adminem a vyuzit svoji vrozenou autoritu ve prospech fora Ja ( a urcite i ostatni) bych byl urcite rad kdyby tu byl zase klid.... Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 1. Kamil dnes napsal : " Každý jeho příspěvek musí být předtím, než se zobrazí pro ostatní, schválen některým z moderátorů a zdůrazňuji bez cenzury, nikdo do textu nazasahuje. " 2. Že Root Admin tohoto fóra může být někdo, kdo je tak chudý duchem, že takové jednání nepovažuje za cenzuru. Jestli jsem chudý duchem, nechť posoudí i ostatní a třeba ti, co mě znají. Ale já dozor nad dodržováním pravidel fóra za cenzuru nepovažuji:Tada odmítl přestat dávat odkazy na stránky s fejky. Pravidla: Debaty a odkazy na falzifikáty (fake) nejsou povoleny. Pravda, měl jsem mu ten ban dát rovnou a nebýt benevoletní. Vymstilo se mi to u kibiho a teď znovu. Příště už to neudělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Honziku nebrec porad. Muzes zkusit byt adminem a vyuzit svoji vrozenou autoritu ve prospech fora Ja ( a urcite i ostatni) bych byl urcite rad kdyby tu byl zase klid.... Nebrečím Dane, jen píšu, co mě naštvalo. Naštěstí to ještě smím. A adminem být nechci, mám totiž soudnost, byť ty si to třeba nemyslíš. Se svojí vrozenou autoritou se realizuji v práci, takže "šidítko" nepotřebuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Kamil: Ta stránka s fejky jsou fotowočis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 "šidítko" nepotřebuji. Ono to krome toho siditka bude znamenat i nejaky usili, starat se o forum. Ale je jasny, ze to neni tak videt jako, kdyz se zacne nekdo rejpat v lejnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Nebrečím Dane, jen píšu, co mě naštvalo. Naštěstí to ještě smím. A adminem být nechci, mám totiž soudnost, byť ty si to třeba nemyslíš. Se svojí vrozenou autoritou se realizuji v práci, takže "šidítko" nepotřebuji. No adminem bejt nechce skoro nikdo. Vono to je takovy nevdecny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Kamil: Ta stránka s fejky jsou fotowočis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Pokud je tedy zakázaná, tak proč na ní dává odkaz moderátor fóra, který by měl být autoritou a jehož názor je dle pravidel fóra rozhodující a měl by tedy být nějakou určující autoritou? Dáš mu tedy taky ban? Nepiš mi prosím, že se tady snažím chytračit. Buď je něco danýho jasně nebo není. Ban z důvodu odkazování na stránky s fejky mi zní jako blbá výmluva, ten ban měl být jednoduše za provokace a vyvolávání flamu. Ale ona se vždycky musí najít nějaká "berlička"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Pánové, chronomag je soukromá stránka. Kamil byl do pozice admina pověřen majitelem. Má jeho důvěru. Tzn. pokud se nám to tady nelíbí a nechceme jen plkat, můžeme tak akorát jít jinam, ale těžko můžeme chtít, aby to tady bylo "po našem" Píšu "my" aby to nevyznělo útočně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) 1. Kamil dnes napsal : " Každý jeho příspěvek musí být předtím, než se zobrazí pro ostatní, schválen některým z moderátorů a zdůrazňuji bez cenzury, nikdo do textu nazasahuje. " 2. Že Root Admin tohoto fóra může být někdo, kdo je tak chudý duchem, že takové jednání nepovažuje za cenzuru. Tohle mě taky dneska hodně naštvalo, zvlášt od kamila, kterého teda za chudého duchem nepovažuju. A ještě víc to klukovsky ( decebal by asi správnějí napsal soudružsky) oportunistické účelové zdůvodnování. Kamile a ostatní admini - prosím, vyřizujte si své osobní účty s řádnými, byť bývalými členy jinde a jinak. Pakliže ovšem admini pouze otrocky vykonávají vůli nejvyšší autority, jak píše bandi, jsou to fakt ohavní drábové a slovo soudruh je na ně přilehavé. Jsa velmi zklamán a vskutku znechucen, nevidím jinou možnost, než si dát od nich pauzu. Opět vyzývám adminy ke smazání všech mých dosavadních příspěvků. Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) Jak dlouho jsou na fotowočis fejky? -asi krátce, že? Ptám se proto, že ještě nedávno to nevadilo. edit: jo a mě nastvalo, že musim přepsat název stránek, protože jinak se zobrazí nějaká volovina... Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem onney Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Ze nejsem moderator a nemuzu banovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky