Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Pneuservis v Trutnově-dají mi tam letní gumy připravený na diskách.Odjedu,předám vůz manželce,která jede s 3 měsíčním synem do Hradce(120km)Přijede nazpátek s tím,že přední kolo nějak bouchá(posledních 10 km).Zavolám svýmu mechanikovi,esi se na to nepřijede mrknout.Po 1 minutě zjišťuje,že levý přední kolo drží na jednom šroubu,pravý přední na dvouch a obě zadní na třech.Nechci ani domyslet,co se mohlo stát.Jen žasnu jak u nás ještě furt fungujou služby.Jako kontrolovat dotažení šroubů po návštěvě pneuservisu mě fakt nenapadlo.V pondělí tam jedu pohovořit se šéfem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako kontrolovat dotažení šroubů po návštěvě pneuservisu mě fakt nenapadlo.V pondělí tam jedu pohovořit se šéfem.

A to je základní chyba!! Každej servis ti to napíše a ještě i připomene. Nejvíc rizikové je to u ALU disků, ale i plecháče je nutné dotáhnout.
Odkaz ke komentáři

Pneuservis v Trutnově-dají mi tam letní gumy připravený na diskách.Odjedu,předám vůz manželce,která jede s 3 měsíčním synem do Hradce(120km)Přijede nazpátek s tím,že přední kolo nějak bouchá(posledních 10 km).Zavolám svýmu mechanikovi,esi se na to nepřijede mrknout.Po 1 minutě zjišťuje,že levý přední kolo drží na jednom šroubu,pravý přední na dvouch a obě zadní na třech.Nechci ani domyslet,co se mohlo stát.Jen žasnu jak u nás ještě furt fungujou služby.Jako kontrolovat dotažení šroubů po návštěvě pneuservisu mě fakt nenapadlo.V pondělí tam jedu pohovořit se šéfem.

Za to servis nemůže, kolo si sedne a cca po 10 km je nutné šrouby překontrolovat a případně dotáhnout.

Odkaz ke komentáři

za to servis samozřejmě může - kdyby se uvolnil jeden nebo dva šrouby u jednoho kola, pak prosím, ale u všech kol? To znamená jedině, že měli blbě nastavenej moment.

Mně se to stalo ve značkovém servise a toho mechanika pak vyhodili (asi toho měl víc, ale tohle byla poslední kapka).

Odkaz ke komentáři

Za to servis nemůže, kolo si sedne a cca po 10 km je nutné šrouby překontrolovat a případně dotáhnout.

V tom případě bych předpokládal,když jim platím za výměnu kol,že je vymení,řeknou pane objeďte s tím 10x blok a přijeďte k dotažení.Jezdím do stejného pneu servisu řadu let mám tam i uskladněny kola ale v životě mi to neřekli.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

V tom případě bych předpokládal,když jim platím za výměnu kol,že je vymení,řeknou pane objeďte s tím 10x blok a přijeďte k dotažení.Jezdím do stejného pneu servisu řadu let mám tam i uskladněny kola ale v životě mi to neřekli.

Já mám taky "svůj" servis, kde i uskladňuju kola, a vždy jsem upozorněn na to, že po 50-ti kilometrech mám přijet na dotáhnutí. Pokaždé dotahují, i když pokaždé říkají, že to bylo dost od výměny a šrouby nepovolily.
Odkaz ke komentáři

Taky tak, ale ve firmě mi správce vozového parku pokaždé říkal, že za zkontrolování nic nedám, za nezkontrolování můžu zaplatit životem... Mimochodem ženuška minulý týden dávala letní a byli jí to auto projet kolem města (no, města... okruh cca 7km) a pak dotahovali. To ale nikdo netušil, že v úterý napadne 10cm sněhu :) :) :)
Odkaz ke komentáři

Presne jak pise sibirnaya. Moore je demagog, co umi perfektne poskladat ruzne utrzky dohromady takovym zpusobem, ze clovek nechape jak ta americka spolecnost muze vubec existovat. Bohuzel to podle me prehani az moc, takze ty jeho snimky pak clovek nebere moc vazne, ikdyz vim, ze ty problemy na ktere upozornuje urcite existuji a nejsou zanedbatelne.

Odkaz ke komentáři

Presne jak pise sibirnaya. Moore je demagog, co umi perfektne poskladat ruzne utrzky dohromady takovym zpusobem, ze clovek nechape jak ta americka spolecnost muze vubec existovat. Bohuzel to podle me prehani az moc, takze ty jeho snimky pak clovek nebere moc vazne, ikdyz vim, ze ty problemy na ktere upozornuje urcite existuji a nejsou zanedbatelne.

No já to neberu jako dogma. Ale nějaké neblahé zkušenosti se zdravotnictvím máme také, takže asi tak...
Odkaz ke komentáři

Mě právě naštvalo, že mi ani v jednom servisu neřekli, abych po pár kilometrech přijel na kontrolu šroubů.

Tak to nejseš sám, mě to také nikdy neřekli, ale jenom proto, že je to pěkná blbost, protože pokuď kola dotáhneš tak jak máš, tak se ti prostě nepovolí!! A pokud ano, tak je dobré se tam vrátit a dát jim pár facek :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...