Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 14. 8. 2015 v 11:50, African napsal:

Decebal prý vaří a uklízí v jednom uprchlickém táboře a je mu fajn, akorát na Chronomag už nezbývá moc času... :-)

Ty si játro............... :lol2:

Odesláno
  V 14. 8. 2015 v 18:31, CEGY napsal:

Prej... "vyšel jsem z čajovny"..... :gora:

Jako fkat, ona je hned vedle ubytovny a zamcene dvere za mnou a z jedne strany ty paka a zdruhe tezkoodenci, slzny plyn a kone. Jak kdybys byl uprostred fronty, celkem jsem se i bal musim priznat.

Odesláno
  V 14. 8. 2015 v 18:34, vojta1 napsal:

Jako fkat, ona je hned vedle ubytovny a zamcene dvere za mnou a z jedne strany ty paka a zdruhe tezkoodenci, slzny plyn a kone. Jak kdybys byl uprostred fronty, celkem jsem se i bal musim priznat.

Chápu, úplně tě vidím..

Hele a jak se ten čaj jmenoval?

Odesláno
  V 14. 8. 2015 v 18:34, vojta1 napsal:

To je jasný že jsi byl naštvaný... A.C.A.B. :P

Odesláno
  V 14. 8. 2015 v 19:49, nickolas napsal:

Nenos je, vrat je do krabicky a zanes zpet...myslim, ze byste se mohli domluvit.

Zanest kam? Jsou pořízeny 30.7 v chronoshopu a já je koupil 2 dny zpět od leona (dorazily včera ale až dnes se dostaly pořádně na ruku)
Odesláno
  V 14. 8. 2015 v 20:11, Jettero napsal:

Zanest kam? Jsou pořízeny 30.7 v chronoshopu a já je koupil 2 dny zpět od leona (dorazily včera ale až dnes se dostaly pořádně na ruku)

A v čem je problém? Reklamuj na krámě...

Odesláno

Afričan: leon je sám měl jeden den a napsal, že si ho nevšiml

Jaja: Prahu mám trochu z ruky :)

Nickolas: leon je posílal poštou a je to k němu taky trochu z ruky

Odesláno (upraveno)

To je jasně blonde germánský chlup z přirození.  Ne nadarmo mají motto: steinhaRt, enjoy it!

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno (upraveno)

Ja jsem si myslel, ze jsou fungl...

Edit: bud jsem to prehlid,Nebo to tam nebylo. Kazdopadne to neni neresitelny. Jasny nasere to, zbytecne otevirat nove hodinky atd.

Upraveno uživatelem nickolas
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...