Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 8. 2015 v 12:49, maxigabrielg napsal:

a perco?

ved pocas pochodu Pride sme prebrali zehlicky a teraz mozeme dalsie spotrebice

Ale jasne, jen me to pobavilo :)
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 19. 8. 2015 v 12:53, montemar napsal:

maxi, mohu intimni otazku?

co ted pijes?

pozyvas na pohárik,alebo?
Odesláno
  V 19. 8. 2015 v 13:17, straspol napsal:

Dýhuju skříň a strašně, ale strašně to neodsejpá. Už pár dní se s tím kusem nábytku patlám a přijde mi že jsem pořád na začátku. Hromabydotohobacil !!!!

To je tak složitá intarzie?

Odesláno
  V 19. 8. 2015 v 13:38, azeppelin napsal:

To je tak složitá intarzie?

Ale ne, vůbec !! Jenže je to velikej kus, jsem na to sám, z toho zvedání mi vylítla plotýnka a plazim se kolem toho jak Meresjev. Je to takovej vopruz...

Odesláno

Nemuzu s Vami souperit, pred tolika lety jsem vysavac nevlastnil ;) jinak otazka je , jestli to ze ten vysavac 16 let pouzivate je dobre a porad stejne dobre vysava a nebo jste skrti a uz by bylo dobre koupit novy ;)

Odesláno
  V 19. 8. 2015 v 11:06, Sphinxx napsal:

Od rána vybírám vysavač pro ženu, starej vysavač je na odchodu (starší Rowenta za 5.900,-Kč vydržela 4 roky to mi přijde dost málo) ... Chci něco do trojky ... a vybrat dobrý poměr za ty prachy? To je horší než vybrat auto :D . Bambilion parametrů, každej je na něco jinýho ... děs :mummy: .

Zatím vyhrává Philips 8660, tak uvidíme ...

Do ruskej, či do švédskej? :)

Odesláno
  V 19. 8. 2015 v 14:11, straspol napsal:

Ale ne, vůbec !! Jenže je to velikej kus, jsem na to sám, z toho zvedání mi vylítla plotýnka a plazim se kolem toho jak Meresjev. Je to takovej vopruz...

Příště se poptej v okolí na lis. Ty velké kusy jsou problematické. Když si doneseš sesazenku z obou stran, tak je to do pár minut za symbolický poplatek. Jen to musíš lepit čistě papírovkou. To stejné s olepovačkou, zaplatíš většinou pár korun za metr plus cena hrany/nebo vlastní. Už jsou běžně dostupné i 4mm dřevo hrahy.

Odesláno
  V 19. 8. 2015 v 14:22, McStinger napsal:

Do ruskej, či do švédskej? :)

Radšej do švédskej :D ...

Jinak akce vysavač - už je doma, předal jsem jej, k tomu ještě drobnosti a žena je víc nadšená než když dostane kosmetiku od La Prairie :lol2: :lol2: :lol2: . Jsem rád, že udělal radost.

Jenom ještě doplním, že na Dyson jsem koukal taky, ale prostě po zkušenostech s Rowentou jsem říkal, že půjdu cestou průměru :) .

Odesláno
  V 19. 8. 2015 v 14:56, Sphinxx napsal:

Radšej do švédskej :D ...

Jinak akce vysavač - už je doma, předal jsem jej, k tomu ještě drobnosti a žena je víc nadšená než když dostane kosmetiku od La Prairie :lol2: :lol2: :lol2: . Jsem rád, že udělal radost.

Jenom ještě doplním, že na Dyson jsem koukal taky, ale prostě po zkušenostech s Rowentou jsem říkal, že půjdu cestou průměru :) .

A vubec,mel jsi radeji koupit nejake seiko 5. Zena muze vytirat :)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...