Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Aha ale ze to vyjelo az ted a ne pred 2 mesici, no kazdopadne slusny :-)

Radek: No dnes se me pritelkyne ptala jak ze se ta kadernice jmenuje a vecer tohle ... funguje jim to 

Nedavno jsem si poustel novyho terminatora - proste skynet :-(

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ber to tak že dnes už Ti s klidem předpoví i kdy na podzim dostaneš chřipku - podle toho jak se lidem v tvým okolí oscilují preference mezi běžnýma dotazama a sortimentem lékáren... ale to je jen taková hříčka pro média. Z vývoje preferencí toho co ve volném čase řeší osoby pohybující se přes den v bankovních a ministerských čtvrtích (zjednodušeně: nové auto+dovolená a nebo zlaté cihly+sejf na horší časy?) je možné nepřímo modelovat i věci, které se v médiích nikdy na plnou hubu neřeknou...

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Mám špatnej žaludek a jdu na gastroskopii. Kolonoskopie je prej proti tomu krásnej zážitek, na jehož opakování se člověk, kterej zažil gastroskopii, těší jako na Vánoce. V případě místní komunity jak na no nový Rolexky.

Odkaz ke komentáři

Film je slíbenej. Ovšem pokud pak budu muset jít pod kudlu, tak to bude horší. Mám povolenej jícnovej svěrač a žrádlo se mi často tlačí nahoru. Nevim, jestli to nezavání homosexualitou, ale radši bych hadici do konečníku.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Náhodou je to sranda, vidět se zevnitř. Pokud máš teda ukecanýho doktora. Posledně se mě ptal, jestli z toho nechci DVD..

ufff mam strach sa to dozvediet....

Odkaz ke komentáři

Tak to je drsné a jako za co, za odtah? Jsem se dokopal k tomu abych se podíval do své smlouvy assistenčních služeb a Mitsubishi tam píše, že v zahraničí pokud oprava bude trvat déle jak den,tak nabízejí letenky pro posádku vozidla zpět domů a poté jednu letenku pro řidiče pro opětovné vyzvednutí vozu. Pokud si zvolíš odtah,tak zaplatíš benzín a dálniční poplatky. Ale jestli to funguje v praxi, ví sám bůh :-)

Odkaz ke komentáři

No přeméšlel sem jestli to nehodit tam. Ale po vosmi letech to není prdél.

Tak kazdy to mame nastavene jinak, mne posledni opustila pred lety, kdyz sem byl na obchuzce v Norsku a dalsi uz sem do baraku netahal...Uz sem ve veku, kdy to, co opravdu potrebuju k zivotu je klid ;-).

Odkaz ke komentáři

....a Mitsubishi tam píše, že v zahraničí pokud oprava bude trvat déle jak den,tak nabízejí letenky pro posádku vozidla zpět domů a poté jednu letenku pro řidiče pro opětovné vyzvednutí vozu. Pokud si zvolíš odtah,tak zaplatíš benzín a dálniční poplatky. Ale jestli to funguje v praxi, ví sám bůh :-)

Ja muzu potvrdit, ze toto funguje. Meli sme teda nejake asistencni sluzby nesvazane s automobilkou, ale zkratka do zahranici a ve Svedsku odesla vodni pumpa u Forda. Svedove nacenili opravu a rekli termin a asistencka zareagovala tak, ze letenky domu a o auto se postarala jeji odtahovka, ktera si pro nej zajela asi za tri dny.

Odkaz ke komentáři

Me prave nasralo to, že odvezli auto, tri dny se nikdo neozval, tak jsem si sehnal tlumočníka, volal jsem do servisu, pak si tam i osobne zajel, řekli že to je ok, ze dojedu a pritim to bylo preskoceny. Ted byli schopny mi zajistit znova odtah a proplatit letenky. Zajistit bych si je musel sam. A pak si prijet pro opraveny auto, predpokladana doba opravy 14 dni.

Nakonec jsem zavolal par lidem a dopadlo to tak, ze jsem si sam zajistil repatriaci auta i s odvozem posadky, část mi proplatej, jelikož nevyužiji ty letenky. A finalne by me to mělo stát 6k.

Holt když už na tebe všichni serou, volej řediteli. On uz určí, kdo za to ponese osobní zodpovědnost.

Odkaz ke komentáři

Me prave nasralo to, že odvezli auto, tri dny se nikdo neozval, tak jsem si sehnal tlumočníka, volal jsem do servisu, pak si tam i osobne zajel, řekli že to je ok, ze dojedu a pritim to bylo preskoceny. Ted byli schopny mi zajistit znova odtah a proplatit letenky. Zajistit bych si je musel sam. A pak si prijet pro opraveny auto, predpokladana doba opravy 14 dni.

Nakonec jsem zavolal par lidem a dopadlo to tak, ze jsem si sam zajistil repatriaci auta i s odvozem posadky, část mi proplatej, jelikož nevyužiji ty letenky. A finalne by me to mělo stát 6k.

Holt když už na tebe všichni serou, volej řediteli. On uz určí, kdo za to ponese osobní zodpovědnost.

Držím palce. Pevné nervy.

Doufám, že to stihneš do srazu  ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...