Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jasně, záměrně jsem to zjednodušil, nicméně když je vše OK, není ke štěkání důvod, aspoň u nás to tak je. A za ty roky si myslím, že jsem schopen víc než slušně odhadnout, co který štěkot znamená...

Svazarmem jsem neprošel, jen by mne od místních odborníků na výchovu psů zajímalo: jak to děláte, když to na psí holky přijde a psi se z nich mohou podělat. Nás štěkal a vyl tak, že Baskervil by před ním stáhl ocas. To jako zavelíte nebo mu  přátelsky řeknete ser na ně a on poslechne?

Priznam se,ze tohle jsem nikdy nezazil,ani jeden pes nevyl. Ani NO-zadnej a ani malej knirac ( nazev trpaslici jsem nikdy neslysel,tak nevim ani jak vypada :-)))). Jen s nima v ty dobe nechodim na zkousky a vystavy :-)))),jinak poslouchaj,malej na vlidny slovo,velkej potrebuje trochu vic :-)))).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si pročetl dnešní post tady a vyplynulo mi z toho že Yorkšír je nejspíš kočka nebo ryba, ale pes určitě ne,

dále to vypadá že existuje auto co dá trasu Liberec - Itálie tak za dvě hoďky

no a Mustangy prodávají sluníčkový obchodníci co jsou ve skutečnosti pěkně pomalý a drzý.

:)

Mě nasralo akorát že jsem starej chuj na to abych závodil v běhu s fakanama po ne zcela uschlý trávě a namlátil jsem si koleno, jinak fajn den :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...