Návštěvník Zmizík Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) No- je fakt že bys na sobě mohl trochu zapracovat. Prachy holt slušnost nenahradí Di do prĐele. Upraveno 11. září 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Tak za hodinu a čtvrt mě měla naložit odtahovka. Ale jelikož ještě nevyjela z Liberce, tak mám obavu, že to nestihnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Jasně, záměrně jsem to zjednodušil, nicméně když je vše OK, není ke štěkání důvod, aspoň u nás to tak je. A za ty roky si myslím, že jsem schopen víc než slušně odhadnout, co který štěkot znamená...Svazarmem jsem neprošel, jen by mne od místních odborníků na výchovu psů zajímalo: jak to děláte, když to na psí holky přijde a psi se z nich mohou podělat. Nás štěkal a vyl tak, že Baskervil by před ním stáhl ocas. To jako zavelíte nebo mu přátelsky řeknete ser na ně a on poslechne?Priznam se,ze tohle jsem nikdy nezazil,ani jeden pes nevyl. Ani NO-zadnej a ani malej knirac ( nazev trpaslici jsem nikdy neslysel,tak nevim ani jak vypada :-)))). Jen s nima v ty dobe nechodim na zkousky a vystavy :-)))),jinak poslouchaj,malej na vlidny slovo,velkej potrebuje trochu vic :-)))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Ty jsi furt v Itálii? Né.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Ty jsi furt v Itálii? Né....Jo, furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Tak to je teda síla, držte se :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Jo, furt.ufff....pekna dovolenkavydrzat, clovece! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Tak jsem si pročetl dnešní post tady a vyplynulo mi z toho že Yorkšír je nejspíš kočka nebo ryba, ale pes určitě ne, dále to vypadá že existuje auto co dá trasu Liberec - Itálie tak za dvě hoďky no a Mustangy prodávají sluníčkový obchodníci co jsou ve skutečnosti pěkně pomalý a drzý. Mě nasralo akorát že jsem starej chuj na to abych závodil v běhu s fakanama po ne zcela uschlý trávě a namlátil jsem si koleno, jinak fajn den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Di do prĐele. Jojo, přesně to jsem myslel :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Jo, furt....A tak treba je tam tepleji nez u nas...tu je hnusne. Akorat tak na to si uvarit caj s rumem...:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 ...A tak treba je tam tepleji nez u nas...tu je hnusne. Akorat tak na to si uvarit caj s rumem...:-).Lepší rum s čajem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 to jsou věci................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Cikáni mě vzbudili,kdyby se tak jednou chtěli mezi sebou vymlátit. Tak si dám kafčo a cígo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Cikáni mě vzbudili,kdyby se tak jednou chtěli mezi sebou vymlátit.Tak si dám kafčo a cígo.Asi vstávaj do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Asi vstávaj do práce.Sem si splet ,,Humor " s ,,Co mě právě naštvalo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 (upraveno) No- je fakt že bys na sobě mohl trochu zapracovat. Prachy holt slušnost nenahradí +1Horhe držím palec. Upraveno 12. září 2015 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkarlik Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Dnes byla k ob?du vynikající svíčková, kterou jsem celou protrpěl s lesklýma očima od toho, jak mi pálila afta, co mám už rozlezlou téměř až na rtu.... Někdo tipy co na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Dnes byla k ob?du vynikající svíčková, kterou jsem celou protrpěl s lesklýma očima od toho, jak mi pálila afta, co mám už rozlezlou téměř až na rtu.... Někdo tipy co na to?v lékárně Urgo na afty. nebudeš litovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkarlik Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Vypadá to dobře, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Zacni hulit doutniky :-) od ty doby co kourim mam pokoj, ale je to draha medicina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky