Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Z titulu člověka, kterej si uvědomuje, že po světě svobodně běhaj lidi, který píšou něco úplně jinýho, než si myslej a navopak.

A zároveň přísahám, že už nikdy nebudu komentovat věci, který se honěj Longovi hlavou. 

A teď už mě nechte, chci si hodinku posedět a koukat do jednoho místa.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před časem jsme tady řešil problémy s nájemníkem. Sice už je nějakej čas fuč, ale ještě jsem se z toho nevzpamatoval. Dluh něco přes 30t, budiž. Ovšem když jsem viděl byt, resp. jeho proměnu po roce a půl, nevěděl jsem jestli mám brečet nebo vraždit. Zničený parkety, poskozenej mechanismus okna a žaluzií, rozbitej uzávěr vody, rozbitý světlo, urvaný dvířka od linky a nevím co ještě. Jo, ještě byt byl zjevně vytopenej, protože jsou dole rozlezlý obložky a taky spodek vestavěných skříní na chodbě. No a taky zničenej koberec v ložnici. Super.

Ovšem potřebuju poradit. Chlap zjevně hulil jak fabrika, hrozně to tam smrdí. Už jem nechal vymalovat, ale pomohlo to jen částečně. Nemáte nějkej recept jak se toho smradu zbavit?

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Ovšem potřebuju poradit. Chlap zjevně hulil jak fabrika, hrozně to tam sm.dí. Už jem nechal vymalovat, ale pomohlo to jen částečně. Nemáte nějkej recept jak se toho smradu zbavit?

Vomlátit až na cihlu a znovu ohodit. Ale beze srandy, tohle je strašnej problém a můžu ti akorát tak vypočítat, co všechno nefunguje. Bohužel. :sad01_anim:

Teoreticky MOŽNÁ by mohlo pomoct tohle: Až bude mrznout, tak ty zdi našplíchat vodou do vlhka (decentně, ne nacucat jak houba) a nechat pár dní (čím dýl tím líp) vymrznout, jestli je to vzhledem k lokaci, typu topení a pod. možný.

Odkaz ke komentáři

Právě jsem viděl kousek autosalonu na prime. Testoval nový xc90 a tak priblbly infantilní řeči aby člověk pohledal. Jak tohle může někdo produkovat a někdo nato koukat? Je to toceny jak pro cilovku 11 letej kluk.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Vomlátit až na cihlu a znovu ohodit. Ale beze srandy, tohle je strašnej problém a můžu ti akorát tak vypočítat, co všechno nefunguje. Bohužel. :sad01_anim:

Teoreticky MOŽNÁ by mohlo pomoct tohle: Až bude mrznout, tak ty zdi našplíchat vodou do vlhka (decentně, ne nacucat jak houba) a nechat pár dní (čím dýl tím líp) vymrznout, jestli je to vzhledem k lokaci, typu topení a pod. možný.

Bohužel musím potvrdit. Řešili jsme v práci kancelář po silném kuřákovi. Otlučená omítka na cihly, nově nahozeno a stejně to tam mělo takový divný odér.

To mám teda radost. Byt je komplet předělanej před pár lety, total rekontrukce za X set tisíc.

Odkaz ke komentáři

To mám teda radost. Byt je komplet předělanej před pár lety, total rekontrukce za X set tisíc.

tak ty necháš udělat rekonstrukci kvartýru, nastěhuješ si tam cizího člověka a potom se divíš že se k tomu nechoval jako k vlastnímu majetku? bože..

Odkaz ke komentáři

Právě jsem viděl kousek autosalonu na prime. Testoval nový xc90 a tak priblbly infantilní řeči aby člověk pohledal. Jak tohle může někdo produkovat a někdo nato koukat? Je to toceny jak pro cilovku 11 letej kluk.

Přesně a ještě mi tam vadí jedna věc, a to je ta debilní hudba,která furt hraje na plný kule při testech,možná vlastně furt.

Odkaz ke komentáři

tak ty necháš udělat rekonstrukci kvartýru, nastěhuješ si tam cizího člověka a potom se divíš že se k tomu nechoval jako k vlastnímu majetku? bože..

Tak a to dam ruku do ohne, ze tohle bys mu do oci nerekl :)

Odkaz ke komentáři

Byt po kuřákovi je opravdu děs. Základ je všechno vyhodit, protože jak skříně tak podlahy sm.děj a větrat můžeš jak chceš. Jediné řešení by bylo sehnat dalšího nájemníka kuřáka.

To má Liquid pravdu, já to nepsal, bo jsem tak nějak předpokládal prázdnej vyklizenej byt. Jestli tam jsou plovačky, nebo nedejbože koberce, tapety, v podstatě i lino tak... :death:

O nábytku ani nemluvím, ten můžeš rovnou spálit s těma kobercama.

Ale hele, abych jen nevysíral - jestli to máš jen na pronajímání, tak když to pořádně vyvětráš, ideálně několik dní za zimy, všechno hladký umeješ nějakýma čupr saponátama a do zásuvek narveš voňátka, tak to sice bude smrdět pořád, ale na pronajmutí se to snese. Holt ubereš na činži, no...

Ale podle mých zkušeností, jestli jsou tam koberce, tak ty jsou každopádně kaput.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...