Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Zákazníci, hahaha :lol2: nojo, poldové jsou vlastně taková firma ...

A kaslem na to:).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem zase naletěl, prý zubní hygiena  :eek: Jsem tam málem zařval po ránu, dvě hodiny utrpení ......zuby, pohroma huby.

...jj, já byl minulej tejden..ty krčky sou pak strašně citlivý....skoro sem nedokázal sežrat a vypít toho burgera a dvě bahna, co sem si za odměnu koupil... :furious:

Odkaz ke komentáři

Hele, Gusto, mám otázku: před lety jsem se nechal zblbnout jednou fakt krásnou dentální hygieničkou a nechal si od ní šmrdlat půldruhé hodiny zažloutlý chrup. Výsledek - krásn? bílé zuby. Od té doby jsem to absolvoval ještě několikrát a už nikdy tak hezky bílé nebyly. Nekouřím. Žiju v oblasti s extrémně tvrdou kohoutkovou vodou (horní hranice normy). Tak si říkám - není to náhodou tak, že tím prvním čištěním se hladká sklovina zdrsní a výrazně se zvětší její retenční schopnost, takže v budoucnosti už zuby nebudou nikdy dokonale bílé?

... leda bych si je pravidelně čistil? :D

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

já myslím, ze všeobecně bělení zubů poškozuje sklovinu ( hlavně ten gel do nosičů, co se davaj na noc) prostě to vylepta ten brajgl a naruší sklovinu. zuby jsou na čas bělejší, ale pak se to dostane zpět do normálu. caj, kafe, cigara. Když belit, tak asi v rozumné míře a ne si nechat že žlutých zubů udekat bílý. cim to bělí hygienista nevím...asi pískování, či vodním proudem. abrasivni pasty taky vykonnaj svoje...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...