straspol Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Treba tim, ze muzou byt vzdalenosti mezi zakazniky, pak treba tim, aby v pripade potreby nemuseli pesky pro auto a pak teprve vyjet.Zákazníci, hahaha nojo, poldové jsou vlastně taková firma ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Zákazníci, hahaha nojo, poldové jsou vlastně taková firma ...A kaslem na to:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Tento škandál v slovensko startupovom / IT priestore! https://www.facebook.com/events/434926086714198/ F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 A kaslem na to:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 To jsem zase naletěl, prý zubní hygiena Jsem tam málem zařval po ránu, dvě hodiny utrpení ......zuby, pohroma huby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Klasika. Manželka celý den doma a na stránce České pošty se sledováním zásilky jen strohá poznámka: Adresát nezastižen, zásilka uložena.jo, tonsi třeba myslis ty, že byla doma :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 To jsem zase naletěl, prý zubní hygiena Jsem tam málem zařval po ránu, dvě hodiny utrpení ......zuby, pohroma huby....jj, já byl minulej tejden..ty krčky sou pak strašně citlivý....skoro sem nedokázal sežrat a vypít toho burgera a dvě bahna, co sem si za odměnu koupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Klid, to si do tejdne sedne a pak je paráda přejet jazykem přes zuby, jako ze skla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 no jistě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 jsem jen čekal kdy tenhle zubnísadomasochista sem nacpe nějaký čelisti.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 vid...tak už to tu mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 (upraveno) Hele, Gusto, mám otázku: před lety jsem se nechal zblbnout jednou fakt krásnou dentální hygieničkou a nechal si od ní šmrdlat půldruhé hodiny zažloutlý chrup. Výsledek - krásn? bílé zuby. Od té doby jsem to absolvoval ještě několikrát a už nikdy tak hezky bílé nebyly. Nekouřím. Žiju v oblasti s extrémně tvrdou kohoutkovou vodou (horní hranice normy). Tak si říkám - není to náhodou tak, že tím prvním čištěním se hladká sklovina zdrsní a výrazně se zvětší její retenční schopnost, takže v budoucnosti už zuby nebudou nikdy dokonale bílé? ... leda bych si je pravidelně čistil? Upraveno 13. října 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Na tu zubni hygienu se me taky snazi zlakat, je dobry napad tam chodit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Martar: o sklovině nevím nic, mám je žlutý taky, ale nebyls náhodou pod Želivárnou? Z tý ženský mi vypadly málem oči z důlků, normálně bych se zamiloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Ok, upravuju dotaz. Ktera je ta krasna hygienicka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 já myslím, ze všeobecně bělení zubů poškozuje sklovinu ( hlavně ten gel do nosičů, co se davaj na noc) prostě to vylepta ten brajgl a naruší sklovinu. zuby jsou na čas bělejší, ale pak se to dostane zpět do normálu. caj, kafe, cigara. Když belit, tak asi v rozumné míře a ne si nechat že žlutých zubů udekat bílý. cim to bělí hygienista nevím...asi pískování, či vodním proudem. abrasivni pasty taky vykonnaj svoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 pridavam se k dotazu... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 A to já bych rovnou chtěl i fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 To je vona! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Tybrdo a ma v ty ordinaci i bidet, hezky pekne. Ja se ty zubni hygieny normalne bojim, kdyz to ctu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky