Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak jsem se dnes ráno opravdu báječně "pobavil". Kolegyně z práce dala k dobru příhodu, jak jejího syna včera kontrolovala Policie a zjistila, že má propadlej řidičák. Pousmál jsem se a šel se cvičně kouknout na platnost svého a ejhle, platnost do 7.8.2015 ! Takže paráda, hned mám zase co oběhávat.

neplatí náhodou už ta změna zákona, že když máš propadlej řidičák víc jak 2 měsíce, tak musíš znova dělat autoškolu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neplatí náhodou už ta změna zákona, že když máš propadlej řidičák víc jak 2 měsíce, tak musíš znova dělat autoškolu?

..jj...+ psychotesty a kontrolu počtu spermií.........MJ, nestraš mě, já bych znovu autoškolu nedal, vždyť já už neznám tak 1/3 značek... :eek:

Odkaz ke komentáři

JMB - pokud to tady nezaznělo na plnou hubu, a věc se má tak, že ti prodejce vrátil peníze za zboží a ty mu nechceš zboží poslat, tak jsi lump a nejseš na tomto fóru vítaný. Ve svém svědomí se přehrabuj sám. Se svojí pitomou vírou v poctivost chci věřit, že jsi ten post blbě zformuloval

Odkaz ke komentáři

Teď jste mi kluci nasadili brouka do hlavy, hned jak se dostanu domů, projedu pas, doklady a jak se znám, nakonec obvolám i plyn, elektriku, UPC a všecko, jen abych věděl, že je to v cajku. Fakt díky.

už jsem se taky nechal vystihovat a doklady zkontroloval :lol2:

tvl chlapy  :lol2:  :lol2:    já sem teda jezdil měsíc s prošlejma emisema a technickou

Odkaz ke komentáři

Ty ses fakt wul :-). Ja uz tady prolezl vsechny novelizace a ty si delas prdel :-).

Odkaz ke komentáři

Kluci bacha na parkování před Ikea v Praze!

Nejspiš tam pracuje dobře organizovaný gang,který se zaměřuje na vykrádačky aut.

Včera kolegovi z práce vybrali dvojkovou Octávii přes kufr a dalšímu auto ukradli celé v rozmezi jednoho měsice.Strašná představa.

Já vždy parkuju Brumlu co nejdal ode všech pokud to situace dovoli ale taky to neni nejlepší řešení sad.png

Ach jo...

Odkaz ke komentáři

Mě z vás trefí, už kontroluju data platnosti taky  :death:  A ejhle, řidičák a pas propadnou příští rok! Takže šup na pasovku, protože kdyby mě náhodou poslali pracovně do US, tak nedostanu vízum. A to jsem byl po ránu tááák klidnej  :)

Odkaz ke komentáři

Co se týče řidičáku, já ho měl propadlej od minulýho léta a zařizoval jsem si novej až asi před měsícem (poslední rok jsem neřídil) a naštěstí to byla pohoda. Bál jsem se, že mi fláknou nějakou pokutu, ale nechtěli ani žádný poplatky a nic.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Kluci bacha na parkování před Ikea v Praze!

Nejspiš tam pracuje dobře organizovaný gang,který se zaměřuje na vykrádačky aut.

Včera kolegovi z práce vybrali dvojkovou Octávii přes kufr a dalšímu auto ukradli celé v rozmezi jednoho měsice.Strašná představa.

Já vždy parkuju Brumlu co nejdal ode všech pokud to situace dovoli ale taky to neni nejlepší řešení sad.png

Ach jo...

v Praze se krade VŠUDE, vůbec sem nejezděte, nebo vám vykradou auto, ukradnou Brumlu, znásilněj manželku a tak

jestli manželka potřebuje znásilnit v Ikea, tak ji do Prahy pošlete vlakem

Odkaz ke komentáři

Jo, to je v pohodě... s rok propadlým řidičákem jsem platil poplatek za zrychlené řízení. Paní za přepážkou škodolibě povídá: "rok jste řidičák nepotřeboval a teď nemůžete počkat čtrnáct dní, nebude to pokuta?" Koko koktám: "já nejezdil!" Ona: "to víte že jo, ale klid nás to nezajímá, my nejsme PČR" Znovu já: "tttak děkuji, na shledanou"

Odkaz ke komentáři

Jo, to je v pohodě... s rok propadlým řidičákem jsem platil poplatek za zrychlené řízení. Paní za přepážkou škodolibě povídá: "rok jste řidičák nepotřeboval a teď nemůžete počkat čtrnáct dní, nebude to pokuta?" Koko koktám: "já nejezdil!" Ona: "to víte že jo, ale klid nás to nezajímá, my nejsme PČR" Znovu já: "tttak děkuji, na shledanou"

Tohle je mě jasný, vždyt v práci tohle řeším denně s podobně "postiženejma", ale chycenejma od Policie a dělám na ně bububu. A sám pak nejsem schopen kouknout na kartu a pohlídat si to.

Odkaz ke komentáři

Před týdnem jsem byl přezout auto. A jak tam tak stálo na těch zvedácích, chodím okolo a koukám, mám už tři měsíce propadlou tachnickou a emise. Tak jsem si to zařídil rychle přes servis (ti mě trošku poškádlili historkama o pánovi, který bez technické způsobil na benzinové pumpě škodu za 20mega a povinné ručení mu tím pádem neplatilo), zavolal jsem to jako zábavnou historku kolegovi do kanclu a ejhle, ukázalo se, že všichni tři přítomní kolegové mají propadlou technickou taky. jsme prostě tým:-).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...