Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Kríže! Úplne v riti. Nemôžem sa postaviť z postele. Na WC som bol po štyroch:confused: zuby som umýval v bidete:o. Práve som poslal spojku (syna) po krabičku s hodinkami, nech aspoň manuálne natočím, čo sa dá.

Píšem ťapkou.

Mydocalm 150mg, mydolastan 100 mg na predpis, bez predpisu gujaral, na bolest brufen2x 500mg, na predpis 150mg nimesil sulfid (aulin, nimesil). Tak ..... A na pohotovosti injekcne lido nebo mesocain. Uzij si to

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatiaľ injekčný tramadol, ibuprofen tbl., mám ešte nachystané tramadol tbl. Myorelaxans v tbl forme teraz doma nemám, nechce sa mi preháňať ženu do lekárne, už ma aj tak dosť obskakuje. Uvidím čo bude zajtra. Ak sa to nezlepší, tak budem musieť nasadiť ťažšie kalibre -asi nejaké infúzky.

Som tak trocha od fachu, takže na pohotovosť ma netreba- ani by som tam momentálne nedošiel.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

á mladej je tankista?:-)

zdědil po mňe účet, takže to chodí na můj mejl ..... ale dycky se zeptal .... se to nějak vymklo

Vesel se do litru a doufal, ze 3-mistne cifry nesledujes, no....

já se zblázním 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

u nás to bylo opačně, instaloval jsem to klukovi, toho to po měsíci přestalo bavit a já už to pařím tři roky:-)

já sem přestal po cca 20000,- investovaných ..... děsně návyková pyčovina, která žere nejenom peníze, ale i čas ..... sem moh místo toho vystudovat univerzitu kadlovu :) ...... vlastně úplně stejný jako chronomag ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...