gorlo Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Jeste par tipu na pouziti a muze to rovnou hodit do prodejniho vlakna. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 právě teď .... 2x email ...... du ho vedle zabít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Zubatá se s tím dneska nemaže nejdřív Lemmy, teď Pavel Srníček ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Po dlouhé době práce. Když se zákazník chová jako debil, účelově lže a vodí člověka za nos, marní čas mnoha lidem a je mu to všechno u zádele... mám chuť něco rozbít, když nemůžu jemu hubu. Fakinhel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Kríže! Úplne v riti. Nemôžem sa postaviť z postele. Na WC som bol po štyroch:confused: zuby som umýval v bidete:o. Práve som poslal spojku (syna) po krabičku s hodinkami, nech aspoň manuálne natočím, čo sa dá. Píšem ťapkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 to je den Lemmy a Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Doprdele. Takže se asi vyplatí spíš chlastat než sportovat. Voba sem měl rád. Ač Sparťan, tak v repre Srníčka tak nějak radši než Koubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Nejsem Spartan, ale rad tam chodim s dcerou a kamaradama. Pavel Srnicek vzdy pusobil hodne pozitivne, nejen ted u Sparty, ale drive i v repre. Ani bych mu nerekl ten vek... Je to smutnyRIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Právě koukám na zprávy, Pavla jsem měl rád, ach jo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Kríže! Úplne v riti. Nemôžem sa postaviť z postele. Na WC som bol po štyroch:confused: zuby som umýval v bidete:o. Práve som poslal spojku (syna) po krabičku s hodinkami, nech aspoň manuálne natočím, čo sa dá.Píšem ťapkou. Mydocalm 150mg, mydolastan 100 mg na predpis, bez predpisu gujaral, na bolest brufen2x 500mg, na predpis 150mg nimesil sulfid (aulin, nimesil). Tak ..... A na pohotovosti injekcne lido nebo mesocain. Uzij si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Zatiaľ injekčný tramadol, ibuprofen tbl., mám ešte nachystané tramadol tbl. Myorelaxans v tbl forme teraz doma nemám, nechce sa mi preháňať ženu do lekárne, už ma aj tak dosť obskakuje. Uvidím čo bude zajtra. Ak sa to nezlepší, tak budem musieť nasadiť ťažšie kalibre -asi nejaké infúzky.Som tak trocha od fachu, takže na pohotovosť ma netreba- ani by som tam momentálne nedošiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 S tim trama opatrne. Nejlepe trosku slabsi, potencovany paracetamolem. A mas jen ischias nebo plotnu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 No nezavidim. Sam pamatuji cestu na hajzl, tri schody tak pul hodiny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 právě teď .... 2x email ...... du ho vedle zabít á mladej je tankista?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 právě teď .... 2x email ...... du ho vedle zabítVesel se do litru a doufal, ze 3-mistne cifry nesledujes, no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 á mladej je tankista?:-)zdědil po mňe účet, takže to chodí na můj mejl ..... ale dycky se zeptal .... se to nějak vymklo Vesel se do litru a doufal, ze 3-mistne cifry nesledujes, no....já se zblázním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 zdědil po mňe účet, takže to chodí na můj mejl ..... ale dycky se zeptal .... se to nějak vymklo u nás to bylo opačně, instaloval jsem to klukovi, toho to po měsíci přestalo bavit a já už to pařím tři roky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 u nás to bylo opačně, instaloval jsem to klukovi, toho to po měsíci přestalo bavit a já už to pařím tři roky:-)já sem přestal po cca 20000,- investovaných ..... děsně návyková pyčovina, která žere nejenom peníze, ale i čas ..... sem moh místo toho vystudovat univerzitu kadlovu ...... vlastně úplně stejný jako chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Po 15.000 bitvách jsem si našel novou babu a je po srande... Ale ušetřilo mi to spousta peněz tak bych se asi neměl zlobit :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky