ivan_989 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 nemam v umyslu tady nic spoustet. je to pruzkum.. licenci na provozovani loterii nemam a nechat se zavrit v umylu taky nemam.Takyto prieskum da vysledky uplne odveci, nikto alebo len velmi malo ludi dokaze urcit, ako by sa skutocne zachovali keby taka loteria existovala. Na taketo zistovania sa uz pouzivaju ine sofistikovane metody: http://www.barvyzivota.cz/drupal/?q=barvy-zivota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Komentáře dvou členů v sekci Prim a v podsekci " Co se ke mně dostalo". Regulerně se zastávají indiánů, tedy konkrétně komančů. :-( Tak to je tedy síla. Není zde politika zakázána? U těch dvou soudruhů jde snad i o podporu a propagaci hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka, par. 260 trestního zákona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Síla to opravdu je, ale nechává mě to chladným, protože říct že za kámoušů bylo lépe může jenom idiot který byl nejdál v Krkonoších... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Longu, teď jsem to tam přečetl a taky mi hnuli žlučí takhle po ránu. Dík za tvůj postoj k nim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Už jsem jim tam dal doporučenou literaturu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Mně se z nich "přizvedl kufr".Jestli to nemají tak, jak již kdysi uvedl pan Hubálek....................http://zpravy.idnes.cz/psycholog-hubalek-nedivte-se-nicemu-tretinu-naroda-tvori-pitomci-p93-/domaci.aspx?c=A091120_152459_domaci_lpo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Pánové, nemám rád fanatismus v jakékoliv formě. Tak jak nemám rád fanatické obhajování minulého režimu, tak ani nemám rád fanatický hon na čarodějnice, který tady pořádáte. Zvedá se mi kufr spíš z takových praktik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Prosím politiku neee!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 (upraveno) ...tak nic... Upraveno 2. ledna 2016 uživatelem Jivl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Ty zblitky jsem ani nedočetl, ale Long tam zbytečně hrotil ty spravnacky názory.Jinak souhlas s JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 jsem už 14 dní bez netu, na jednu stranu krasnej klid, na druou stranu než to fšecko tady přečtu................ jo a dodatěčně Fšem Štasný nový rok............... já furt stěhuju............... :frusty: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 ...mně se spíš zvedá kufr z těch čarodějnic samotnejch...teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Dnešní nákup v hypermarketu Albert ve St. Městě. Přijdu domů, výjimečně se podívám na účtenku, co nevidím: Roche Mazet Chardonnay: místo regálové ceny 99,90 Kč zaplaceno 179,00 KčLosos ve vlastní šťávě: místo regálové ceny 2 x cca 25 Kč zaplaceno 2 x 39,90 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Keď spomínate tie kufre, tak mi prišlo na rozum, že kamarát si požičal môj cestovný kufrík a ešte ho nevrátil. Dík za pripomenutie.Čo sa týka extrémnych názorov, podľa mňa žiadny extrém nie je dobrý a všetkých extrémistov by som nekompromisne zakázal, zničil apod. P.S. pre istotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Čo sa týka extrémnych názorov, podľa mňa žiadny extrém nie je dobrý a všetkých extrémistov by som nekompromisne zakázal, zničil apod. P.S. pre istotuA kdo rozhodne co je a co neni extremni? , nic ve zlem, ale tohle je taky extrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 (upraveno) PS: můžu si za to sám, nemám ve tři odpoledne snídat u chnm Upraveno 2. ledna 2016 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Dnešní nákup v hypermarketu Albert ve St. Městě. Přijdu domů, výjimečně se podívám na účtenku, co nevidím: Roche Mazet Chardonnay: místo regálové ceny 99,90 Kč zaplaceno 179,00 KčLosos ve vlastní šťávě: místo regálové ceny 2 x cca 25 Kč zaplaceno 2 x 39,90 KčAsi nemáš kouzelnou kartičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 A kdo rozhodne co je a co neni extremni? , nic ve zlem, ale tohle je taky extrem. Rozhodnem predsa ja. Plus som rád, že si môj žartík pochopil, máš u mňa bod. Pri rozhodovaní ho zoberiem do úvahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Rozhodnem predsa ja. Plus som rád, že si môj žartík pochopil, máš u mňa bod. Pri rozhodovaní ho zoberiem do úvahy Dekuji, hlavne ze je svanda, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Nene, mňa k pravdivým vyhláseniam v miestnom suchárskom prostredí nevyporovokuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky