Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

nemam v umyslu tady nic spoustet. je to pruzkum.. licenci na provozovani loterii nemam a nechat se zavrit v umylu taky nemam.

Takyto prieskum da vysledky uplne odveci, nikto alebo len velmi malo ludi dokaze urcit, ako by sa skutocne zachovali keby taka loteria existovala. Na taketo zistovania sa uz pouzivaju ine sofistikovane metody:

http://www.barvyzivota.cz/drupal/?q=barvy-zivota

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Komentáře dvou členů v sekci Prim a v podsekci " Co se ke mně dostalo". Regulerně se zastávají indiánů, tedy konkrétně komančů. :-(

Tak to je tedy síla. Není zde politika zakázána? U těch dvou soudruhů jde snad i o podporu a propagaci hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka, par. 260 trestního zákona.

Odkaz ke komentáři

Pánové, nemám rád fanatismus v jakékoliv formě. Tak jak nemám rád fanatické obhajování minulého režimu, tak ani nemám rád fanatický hon na čarodějnice, který tady pořádáte. Zvedá se mi kufr spíš z takových praktik...

Odkaz ke komentáři

Dnešní nákup v hypermarketu Albert ve St. Městě. Přijdu domů, výjimečně se podívám na účtenku, co nevidím:

Roche Mazet Chardonnay: místo regálové ceny 99,90 Kč zaplaceno 179,00 Kč

Losos ve vlastní šťávě: místo regálové ceny 2 x cca 25 Kč zaplaceno 2 x 39,90 Kč

Odkaz ke komentáři

Keď spomínate tie kufre, tak mi prišlo na rozum, že kamarát si požičal môj cestovný kufrík a ešte ho nevrátil. Dík za pripomenutie.

Čo sa týka extrémnych názorov, podľa mňa žiadny extrém nie je dobrý a všetkých extrémistov by som nekompromisne zakázal, zničil apod.

P.S. :) pre istotu

Odkaz ke komentáři

Čo sa týka extrémnych názorov, podľa mňa žiadny extrém nie je dobrý a všetkých extrémistov by som nekompromisne zakázal, zničil apod.

P.S. :) pre istotu

A kdo rozhodne co je a co neni extremni? :), nic ve zlem, ale tohle je taky extrem.

Odkaz ke komentáři

Dnešní nákup v hypermarketu Albert ve St. Městě. Přijdu domů, výjimečně se podívám na účtenku, co nevidím:

Roche Mazet Chardonnay: místo regálové ceny 99,90 Kč zaplaceno 179,00 Kč

Losos ve vlastní šťávě: místo regálové ceny 2 x cca 25 Kč zaplaceno 2 x 39,90 Kč

Asi nemáš kouzelnou kartičku...

Odkaz ke komentáři

Rozhodnem predsa ja. Plus som rád, že si môj žartík pochopil, máš u mňa bod. Pri rozhodovaní ho zoberiem do úvahy :)

Dekuji, hlavne ze je svanda, ne?:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...