Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

.....

Co ale vnímám hůř, je fakt, že tyhle legendy z mládí nějak nenahradil nikdo nový, žádná nová legenda. A neplatí to jen v hudbě.

...bohuzel, musime se smirit s tim, ze legendy uz budou jen umirat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co ale vnímám hůř, je fakt, že tyhle legendy z mládí nějak nenahradil nikdo nový, žádná nová legenda. A neplatí to jen v hudbě.

Myslím že je to tým že starneme bohužiaľ. Naše deti to budú za 20-30 rokov vidieť rovnako.

RIP David.

Odkaz ke komentáři

Mě štve nízká morální úroveň našich spoluobyvatelů. Diskuze pod článkem o jeho smrti je fakt nechutná. Tolik dobytka co je mezi námi, to je depresivní. Ani smrt člověka jim nezabrání ve výření bahna.

Odkaz ke komentáři

Mě štve nízká morální úroveň našich spoluobyvatelů. Diskuze pod článkem o jeho smrti je fakt nechutná. Tolik dobytka co je mezi námi, to je depresivní. Ani smrt člověka jim nezabrání ve výření bahna.

jsem to radši ani nedočetl............

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

mě zase štvou výři v bahně, copak na novinkách, tam se dá od mrzké lůzy čekat leccos, ale tady mě to nějak vadí, teda vyjma afriky, ten to má prý povolený od Kamila, takže mi to vadit nesmí  :angel:

Odkaz ke komentáři

V pátek jsem šel z kanclu a na schodech z budovy námraza, no tak parádní držkopád už jsem hodně dlouho nezažil :(

samozřejmě v batohu na zádech notebook a jak koukám, tak ve víku displeje promáčklina jak prase :( sice funguje, ale vypadá pěkně debilně.

no nasranej jsem celej víkend :(

Odkaz ke komentáři

Právě mě to volala manželka :( Davida jsem miloval a měl jsem to štěstí vidět jeho koncert kde už měl problémy se srdíčkem. Jsem s toho smutnej.... RIP David"

To bylo tehdá, když se po půlhodině hraní skácel k zemi? Upraveno uživatelem radouz
Odkaz ke komentáři

mě zase štvou výři v bahně, copak na novinkách, tam se dá od mrzké lůzy čekat leccos, ale tady mě to nějak vadí, teda vyjma afriky, ten to má prý povolený od Kamila, takže mi to vadit nesmí  :angel:

Omlouvám se za gramatickou chybu, které jsem se v rozrušení dopustil. Doufám, že si můj prohřešek u Tebe ( případně u ostatních ) nevyžádá nějakou delší rekonvalescenci.

Odkaz ke komentáři

Tvl to jsem jednou zas kupoval na Bazoši. Ukolébaný poctivostí místních členů jsem jsem poslal prachy předem a mám :shit:

Takže pokud by po vás náhodou někdo chtěl poslat prachy na účet 3198888319/0800 a ještě dá konkrétní variabilní symbol, tak pryč od toho. Jedná se o nějakou Blesk peněženku, což je vlastně anonymní účet, takže pachatele nejspíš nedohledáte.

No nic. V životě už jsem přišel o víc.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Omlouvám se za gramatickou chybu, které jsem se v rozrušení dopustil. Doufám, že si můj prohřešek u Tebe ( případně u ostatních ) nevyžádá nějakou delší rekonvalescenci.

neomlouvej se, už jsem na kapačkách  :wheelchair:

tak se nezlob, že jsem tě načapal, výři v bahně byli kouzelní, ...jsem po svátcích tak slabý, že jsem neodolal, no

:cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...