azeppelin Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 (upraveno) Uvidíme co nové Twin Peaks. Snad to nebude natočené mobilem a ústředním tématem nebudou např. obří nůžky. Upraveno 10. ledna 2016 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Umřel David Bowie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Umřel David Bowie. tak už si slávu nové desky nestihne užít... Dead Man Walking Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 David Bowie... před týdnem Lemmy... Chjo . Co ale vnímám hůř, je fakt, že tyhle legendy z mládí nějak nenahradil nikdo nový, žádná nová legenda. A neplatí to jen v hudbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Právě mě to volala manželka Davida jsem miloval a měl jsem to štěstí vidět jeho koncert kde už měl problémy se srdíčkem. Jsem s toho smutnej.... RIP David" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 ..... Co ale vnímám hůř, je fakt, že tyhle legendy z mládí nějak nenahradil nikdo nový, žádná nová legenda. A neplatí to jen v hudbě....bohuzel, musime se smirit s tim, ze legendy uz budou jen umirat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Co ale vnímám hůř, je fakt, že tyhle legendy z mládí nějak nenahradil nikdo nový, žádná nová legenda. A neplatí to jen v hudbě. Myslím že je to tým že starneme bohužiaľ. Naše deti to budú za 20-30 rokov vidieť rovnako.RIP David. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Mě štve nízká morální úroveň našich spoluobyvatelů. Diskuze pod článkem o jeho smrti je fakt nechutná. Tolik dobytka co je mezi námi, to je depresivní. Ani smrt člověka jim nezabrání ve výření bahna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Mě štve nízká morální úroveň našich spoluobyvatelů. Diskuze pod článkem o jeho smrti je fakt nechutná. Tolik dobytka co je mezi námi, to je depresivní. Ani smrt člověka jim nezabrání ve výření bahna.jsem to radši ani nedočetl............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Mě štve nízká morální úroveň našich spoluobyvatelů. Diskuze pod článkem o jeho smrti je fakt nechutná. Tolik dobytka co je mezi námi, to je depresivní. Ani smrt člověka jim nezabrání ve výření bahna.mě zase štvou výři v bahně, copak na novinkách, tam se dá od mrzké lůzy čekat leccos, ale tady mě to nějak vadí, teda vyjma afriky, ten to má prý povolený od Kamila, takže mi to vadit nesmí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Co jsem zase provedl a jací výři v bahně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Já si furt říkám, jestli on Keith a Iggy fakt nepodepsali kontrakt s rohatym... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Co jsem zase provedl a jací výři v bahně? ...to nebylo na tebe... vs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Co jsem zase provedl a jací výři v bahně? mrazík vÝřil bahno, tebe jsem měl ve škatuli neumí šéski a teď jsi to napsal dobře, tak pardón Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Závislák Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 V pátek jsem šel z kanclu a na schodech z budovy námraza, no tak parádní držkopád už jsem hodně dlouho nezažil samozřejmě v batohu na zádech notebook a jak koukám, tak ve víku displeje promáčklina jak prase sice funguje, ale vypadá pěkně debilně.no nasranej jsem celej víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Můj balík pořád trčí v Durbanu...už načíná 3 tejden...ty černoši sakra vůbec nemakaj nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Právě mě to volala manželka Davida jsem miloval a měl jsem to štěstí vidět jeho koncert kde už měl problémy se srdíčkem. Jsem s toho smutnej.... RIP David"To bylo tehdá, když se po půlhodině hraní skácel k zemi? Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem radouz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 mě zase štvou výři v bahně, copak na novinkách, tam se dá od mrzké lůzy čekat leccos, ale tady mě to nějak vadí, teda vyjma afriky, ten to má prý povolený od Kamila, takže mi to vadit nesmí Omlouvám se za gramatickou chybu, které jsem se v rozrušení dopustil. Doufám, že si můj prohřešek u Tebe ( případně u ostatních ) nevyžádá nějakou delší rekonvalescenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Tvl to jsem jednou zas kupoval na Bazoši. Ukolébaný poctivostí místních členů jsem jsem poslal prachy předem a mám Takže pokud by po vás náhodou někdo chtěl poslat prachy na účet 3198888319/0800 a ještě dá konkrétní variabilní symbol, tak pryč od toho. Jedná se o nějakou Blesk peněženku, což je vlastně anonymní účet, takže pachatele nejspíš nedohledáte. No nic. V životě už jsem přišel o víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Omlouvám se za gramatickou chybu, které jsem se v rozrušení dopustil. Doufám, že si můj prohřešek u Tebe ( případně u ostatních ) nevyžádá nějakou delší rekonvalescenci. neomlouvej se, už jsem na kapačkách tak se nezlob, že jsem tě načapal, výři v bahně byli kouzelní, ...jsem po svátcích tak slabý, že jsem neodolal, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky