boo-beek Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Ty pudes taky. Jako spolu s tombedem? OK, pisu si. Delam si seznam podezrelejch, aby me to pak neprekvapilo. Jeden z duveryhodnejch zdroju je i milis. Ty dalsi si raci necham pro sebe, ze jo. Kazdopadne ka kazdou krutu se vari reznik, panove, tak sidjete majzla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Ty pudes taky. tak já už radši jdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 To se těžko popisuje,každý máme nastavenou jinou hranici,co už považuje za zásach do svého soukromí,do svých práv.Je to velmi subjektivní,proto i případné posuzování zda došlo k omezení tvých práv nebývá jednoduché.Kontrola zavazadlového prostoru a jiných prostor vozu se schodneme,není problém.Pokuď začne prohrabávat mé soukromé věci a číst papíry volně položené na sedačce,tak pro mě už je to překročení pravomocí.Jak říkám,každý to má jinak,možná nedobré osobní zkušenosti z totáče mě vedou k tomu,že jsem na tohle velmi citlivý a dodnes považuji za největší přínos sametové revoluce zavedení listiny základních práv a svobod do naší ústavy.Můžu Tě ubezpečit,že kdyby tohle udělal český policajt,tak by bylo na konflikt zaděláno(už mám pár vystoupení za sebou),ale s mojí chabou němčinou,bych ze sebe udělal akorát tak trotla. Ty si jak naslapna mina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) :lol2: http://pendragon.blog.cz/0805/presunkce-neviny Prešunkce! Blbouni , jste mě zmátli tak, že jsem se musel podívat, jak se to píše správně! Upraveno 25. května 2011 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Prešunkce! Už tomu rozumím... presukce = prešukec . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) :lol2: http://pendragon.blo...resunkce-neviny A Ty jako souhlasis nebo ne? Jinak z diskuze (reakce autora) No, uznávám, že na gramatiku tady nehledím, ale podstatnější mě vždy přišli myšlenky. Ostatně pokud kritizuješ pouze tohle , tak je to celkem ignorantské. Spíše bys měl napsat svůj názor. Upraveno 25. května 2011 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Můžu Tě ubezpečit,že kdyby tohle udělal český policajt,tak by bylo na konflikt zaděláno(už mám pár vystoupení za sebou),ale s mojí chabou němčinou,bych ze sebe udělal akorát tak trotla. Vidíš, a i v našich končinách jsou takové věci zákonné... No nic, na tohle máme každý jiný názor, O.K. Já jako šikanu beru chování směrem na jihovýchod, kdy tě zastaví jen pro tvou RZ s tím, že pokud se "nevykoupíš", tak nepojedeš dál. A v takových zemích nemáš skutečně žádné zastání, ani na naší ambasádě... Slibuju, že už na tohle téma končím, peace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Presukce neviny, blbce. Jsem rád pánové,že jsem Vás svojí chybou tak pobavil,jenom se mi nějak vytrácí tolik tady proklamované gentlemanství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Jsem rád pánové,že jsem Vás svojí chybou tak pobavil,jenom se mi nějak vytrácí tolik tady proklamované gentlemanství. To nebylo na Tebe a milise omluv, on jak teď má to svoje období, kdy jí jen lušteniny, tak vobčas mele. On už si půjde lehnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Nahodou, do milise se mi nenavazejte, uz nejakej cas mu slibuju... neco... a nidky nejak nestiham schuzku, a von me zatim porad neposlal do perdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Vidíš, a i v našich končinách jsou takové věci zákonné... No nic, na tohle máme každý jiný názor, O.K. Já jako šikanu beru chování směrem na jihovýchod, kdy tě zastaví jen pro tvou RZ s tím, že pokud se "nevykoupíš", tak nepojedeš dál. A v takových zemích nemáš skutečně žádné zastání, ani na naší ambasádě... Slibuju, že už na tohle téma končím, peace Máš pravdu,že kdybych měl zkušenosti o kterých Ty mluvíš,tak bych to bral asi jinak,člověk si hold neváží toho co má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) To nebylo na Tebe a milise omluv, on jak teď má to svoje období, kdy jí jen lušteniny, tak vobčas mele. On už si půjde lehnout. Peto prosim te pokus se mluvit jen za sebe nebo max. za Ypa a mne si nech mlit, co potrebuju. Pane Flasmane, Vas pripad je otresny a v zadnem pripade mne nepobavil. Aamovi se omlouvam, ze jsem ho nazval blbcem, ze nevi, co je liposukce neviny. Za trest se nenecham odvazet v jeho Clioletu z hospody, i kdyby skemral a mozna uz s nim nikdy nepojedu na chronojachtu. EDIT: Bubiku mne fakt nevadi, ze uz mas dite, ja bych se vo nej staral jako vo svy. Upraveno 25. května 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Peto prosim te pokus se mluvit jen za sebe nebo max. za Ypa a mne si nech mlit, co potrebuju. Pane Flasmane, Vas pripad je otresny a v zadnem pripade mne nepobavil. Aamovi se omlouvam, ze jsem ho nazval blbcem, ze nevi, co je liposukce neviny. Za trest se nenecham odvazet v jeho Clioletu z hospody, i kdyby skemral a mozna uz s nim nikdy nepojedu na chronojachtu. EDIT: Bubiku mne fakt nevadi, ze uz mas dite, ja bych se vo nej staral jako vo svy. Milisi diky moc. Ja se vo nej taky staram jak vo svy a snad ho nezkazim. Ale vim, ze kdyby se mi neco stalo, muzu se na Tebe spolehnout, takze Te pisu do zaveti a verim, ze se vo nej (nebo spis vo ni - je to holka) kdyztak postaras taky. A na petu bud hodnej, vono bejt mluvci takovyho excentrika neni jednoduchy - mozna je to i tezsi nez bejt mluvci Sazky, a to nejni zadna sranda: http://ona.idnes.cz/nelzu-ale-nemusim-rict-vsechno-rika-jan-tuna-fmd-/nasi-muzi.aspx?c=A110517_150855_nasi-muzi_jup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) Milisi diky moc. Ja se vo nej taky staram jak vo svy a snad ho nezkazim. Ale vim, ze kdyby se mi neco stalo, muzu se na Tebe spolehnout, takze Te pisu do zaveti a verim, ze se vo nej (nebo spis vo ni - je to holka) kdyztak postaras taky. A na petu bud hodnej, vono bejt mluvci takovyho excentrika neni jednoduchy - mozna je to i tezsi nez bejt mluvci Sazky, a to nejni zadna sranda: http://ona.idnes.cz/...5_nasi-muzi_jup Já za nikoho nemluvím. To, že se jej někdy zastanu a nebo souhlasím s jeho názory a s tím, co píše, protože je mi to sympatické, neznamená, že jsem jeho mluvčí. Milis má asi formu, ale v zásadě je mi to šumafuk. Jdu si lehnout. Upraveno 25. května 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Já za nikoho nemluvím. To, že se jej někdy zastanu a nebo souhlasím s jeho názory a s tím, co píše, protože je mi to sympatické, neznamená, že jsem jeho mluvčí. Milis má asi formu, ale v zásadě je mi to šumafuk. Jdu si lehnout. Cuz, ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 (upraveno) Tak nějak jsem si to myslel, ono to neni tak těžký to vidět, ale když je to napsaný, o to víc to štve:http://ona.idnes.cz/jake-jsou-cesky-ocima-cizincu-zeptaly-jsme-se-jich-fvv-/nasi-muzi.aspx?c=A110524_160654_nasi-muzi_jupProstě suma sumárum češky jsou hezký holky, který rády flirtují, bez zábran se seznamují, nezávazně píchají, hlavně když je to s cizincem Mám při výchově svých třech dcer co dělat, aby o nich nemluvil nějaký ****, ehm, operátor jako o děvkách. edit: samozřejmě chápu, že je chyba primárně v těch chlapech - vzorech, on ten pupkatej fotřík v trenkách s lahváčem u nedělní polední debaty neni zrovna dobrej benchmark Upraveno 26. května 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Tak nějak jsem si to myslel, ono to neni tak těžký to vidět, ale když je to napsaný, o to víc to štve: http://ona.idnes.cz/...4_nasi-muzi_jup Prostě suma sumárum češky jsou hezký holky, který rády flirtují, bez zábran se seznamují, nezávazně píchají, hlavně když je to s cizincem Mám při výchově svých třech dcer co dělat, aby o nich nemluvil nějaký ****, ehm, operátor jako o děvkách. edit: samozřejmě chápu, že je chyba primárně v těch chlapech - vzorech, on ten pupkatej fotřík v trenkách s lahváčem u nedělní polední debaty neni zrovna dobrej benchmark Když už jsi u těch děvek http://www.novinky.cz/domaci/234459-poslanci-by-radi-jednoduchy-plat-nejmene-230-tisic-mesicne.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Městská policie Praha - od rána mě pronásledují... Sotva jsem vylezl před dům a rozlepil oči, vidím papírek za parkování... Přijedu do práce a první email co jsem otevřel mi přeposlalo naše HR a opět MP Praha s nějakým parkování z loňska a dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 (upraveno) Mě kurva někdy v utery vykradli auto, ukradli prenosnou parkovaci kartu na modrou zonu a jelikoz jsem nejezdil, tak jsem si toho nevsiml, tak mi vcera to auto navic jeste odtahli policajti, protoze tam nebyla ta parkovaci karta!!!!!!!!!! No neni to pech?!?!?!? Upraveno 26. května 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 No, Franto, mám-li být upřímný, tak pro mě, jako nezúčastněného, je to spíš celkem vtipný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky