Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

To se těžko popisuje,každý máme nastavenou jinou hranici,co už považuje za zásach do svého soukromí,do svých práv.Je to velmi subjektivní,proto i případné posuzování zda došlo k omezení tvých práv nebývá jednoduché.Kontrola zavazadlového prostoru a jiných prostor vozu se schodneme,není problém.Pokuď začne prohrabávat mé soukromé věci a číst papíry volně položené na sedačce,tak pro mě už je to překročení pravomocí.Jak říkám,každý to má jinak,možná nedobré osobní zkušenosti z totáče mě vedou k tomu,že jsem na tohle velmi citlivý a dodnes považuji za největší přínos sametové revoluce zavedení listiny základních práv a svobod do naší ústavy.Můžu Tě ubezpečit,že kdyby tohle udělal český policajt,tak by bylo na konflikt zaděláno(už mám pár vystoupení za sebou),ale s mojí chabou němčinou,bych ze sebe udělal akorát tak trotla.

Ty si jak naslapna mina...:crying_anim02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A Ty jako souhlasis nebo ne?

Jinak z diskuze (reakce autora)

No, uznávám, že na gramatiku tady nehledím, ale podstatnější vždy přišli myšlenky. Ostatně pokud kritizuješ pouze tohle , tak je to celkem ignorantské. Spíše bys měl napsat svůj názor.

Upraveno uživatelem boo-beek
Odkaz ke komentáři

Můžu Tě ubezpečit,že kdyby tohle udělal český policajt,tak by bylo na konflikt zaděláno(už mám pár vystoupení za sebou),ale s mojí chabou němčinou,bych ze sebe udělal akorát tak trotla.

Vidíš, a i v našich končinách jsou takové věci zákonné...

No nic, na tohle máme každý jiný názor, O.K. Já jako šikanu beru chování směrem na jihovýchod, kdy tě zastaví jen pro tvou RZ s tím, že pokud se "nevykoupíš", tak nepojedeš dál. A v takových zemích nemáš skutečně žádné zastání, ani na naší ambasádě...

Slibuju, že už na tohle téma končím, peace :cheers:

Odkaz ke komentáři

Vidíš, a i v našich končinách jsou takové věci zákonné...

No nic, na tohle máme každý jiný názor, O.K. Já jako šikanu beru chování směrem na jihovýchod, kdy tě zastaví jen pro tvou RZ s tím, že pokud se "nevykoupíš", tak nepojedeš dál. A v takových zemích nemáš skutečně žádné zastání, ani na naší ambasádě...

Slibuju, že už na tohle téma končím, peace :cheers:

Máš pravdu,že kdybych měl zkušenosti o kterých Ty mluvíš,tak bych to bral asi jinak,člověk si hold neváží toho co má. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

To nebylo na Tebe a milise omluv, on jak teď má to svoje období, kdy jí jen lušteniny, tak vobčas mele. On už si půjde lehnout.

Peto prosim te pokus se mluvit jen za sebe nebo max. za Ypa a mne si nech mlit, co potrebuju. Pane Flasmane, Vas pripad je otresny a v zadnem pripade mne nepobavil. Aamovi se omlouvam, ze jsem ho nazval blbcem, ze nevi, co je liposukce neviny. Za trest se nenecham odvazet v jeho Clioletu z hospody, i kdyby skemral a mozna uz s nim nikdy nepojedu na chronojachtu.

EDIT: Bubiku mne fakt nevadi, ze uz mas dite, ja bych se vo nej staral jako vo svy.

Upraveno uživatelem Princ Milis
Odkaz ke komentáři

Peto prosim te pokus se mluvit jen za sebe nebo max. za Ypa a mne si nech mlit, co potrebuju. Pane Flasmane, Vas pripad je otresny a v zadnem pripade mne nepobavil. Aamovi se omlouvam, ze jsem ho nazval blbcem, ze nevi, co je liposukce neviny. Za trest se nenecham odvazet v jeho Clioletu z hospody, i kdyby skemral a mozna uz s nim nikdy nepojedu na chronojachtu.

EDIT: Bubiku mne fakt nevadi, ze uz mas dite, ja bych se vo nej staral jako vo svy.

Milisi diky moc. Ja se vo nej taky staram jak vo svy a snad ho nezkazim. Ale vim, ze kdyby se mi neco stalo, muzu se na Tebe spolehnout, takze Te pisu do zaveti a verim, ze se vo nej (nebo spis vo ni - je to holka) kdyztak postaras taky.

A na petu bud hodnej, vono bejt mluvci takovyho excentrika neni jednoduchy - mozna je to i tezsi nez bejt mluvci Sazky, a to nejni zadna sranda: http://ona.idnes.cz/nelzu-ale-nemusim-rict-vsechno-rika-jan-tuna-fmd-/nasi-muzi.aspx?c=A110517_150855_nasi-muzi_jup

Odkaz ke komentáři

Milisi diky moc. Ja se vo nej taky staram jak vo svy a snad ho nezkazim. Ale vim, ze kdyby se mi neco stalo, muzu se na Tebe spolehnout, takze Te pisu do zaveti a verim, ze se vo nej (nebo spis vo ni - je to holka) kdyztak postaras taky.

A na petu bud hodnej, vono bejt mluvci takovyho excentrika neni jednoduchy - mozna je to i tezsi nez bejt mluvci Sazky, a to nejni zadna sranda: http://ona.idnes.cz/...5_nasi-muzi_jup

Já za nikoho nemluvím. To, že se jej někdy zastanu a nebo souhlasím s jeho názory a s tím, co píše, protože je mi to sympatické, neznamená, že jsem jeho mluvčí. Milis má asi formu, ale v zásadě je mi to šumafuk. Jdu si lehnout.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Tak nějak jsem si to myslel, ono to neni tak těžký to vidět, ale když je to napsaný, o to víc to štve:

http://ona.idnes.cz/jake-jsou-cesky-ocima-cizincu-zeptaly-jsme-se-jich-fvv-/nasi-muzi.aspx?c=A110524_160654_nasi-muzi_jup

Prostě suma sumárum češky jsou hezký holky, který rády flirtují, bez zábran se seznamují, nezávazně píchají, hlavně když je to s cizincem :(

Mám při výchově svých třech dcer co dělat, aby o nich nemluvil nějaký ****, ehm, operátor jako o děvkách.

edit: samozřejmě chápu, že je chyba primárně v těch chlapech - vzorech, on ten pupkatej fotřík v trenkách s lahváčem u nedělní polední debaty neni zrovna dobrej benchmark

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Tak nějak jsem si to myslel, ono to neni tak těžký to vidět, ale když je to napsaný, o to víc to štve:

http://ona.idnes.cz/...4_nasi-muzi_jup

Prostě suma sumárum češky jsou hezký holky, který rády flirtují, bez zábran se seznamují, nezávazně píchají, hlavně když je to s cizincem :(

Mám při výchově svých třech dcer co dělat, aby o nich nemluvil nějaký ****, ehm, operátor jako o děvkách.

edit: samozřejmě chápu, že je chyba primárně v těch chlapech - vzorech, on ten pupkatej fotřík v trenkách s lahváčem u nedělní polední debaty neni zrovna dobrej benchmark

Když už jsi u těch děvek

http://www.novinky.cz/domaci/234459-poslanci-by-radi-jednoduchy-plat-nejmene-230-tisic-mesicne.html

Odkaz ke komentáři

Městská policie Praha - od rána mě pronásledují... Sotva jsem vylezl před dům a rozlepil oči, vidím papírek za parkování... Přijedu do práce a první email co jsem otevřel mi přeposlalo naše HR a opět MP Praha s nějakým parkování z loňska a dubna :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Mě kurva někdy v utery vykradli auto, ukradli prenosnou parkovaci kartu na modrou zonu a jelikoz jsem nejezdil, tak jsem si toho nevsiml, tak mi vcera to auto navic jeste odtahli policajti, protoze tam nebyla ta parkovaci karta!!!!!!!!!! No neni to pech?!?!?!?Posted Image

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...