Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

To nebol dobrý skutok, normálny business, proste otočiť prachy a dostať kvapku navyše. Už to vyšlo 20x predtým, teraz hlavne neviem či to kúpil schválne, alebo sa nechal nachytať...Fakt neviem.

Tak to te musel bud dost drbat anebo to musel bejt Rols Rojs, kdyz to byly tvy petilety uspory. Kazdopadne prodelek patri k byznysu, kor k tak debilnimu, jako je prekupovani aut.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koupil jsem si přes Aukro klávesnici, ale přestože jsem od prodejce tři ulice, nechce slyšet na osobní předání. Pouze poštou. Nehledě na jeho feedback v rámci stovek mi ten prodejce začíná sm.dět...

Hele, třeba jen opravdu odmítá koordinovat svůj čas a na odesílání balíčků už má systém.

Osobně řeším jen dražší věci (ať má kupující jistotu).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Koupil jsem si přes Aukro klávesnici, ale přestože jsem od prodejce tři ulice, nechce slyšet na osobní předání. Pouze poštou. Nehledě na jeho feedback v rámci stovek mi ten prodejce začíná sm.dět...

Měl ses zeptat předem. Já to dělám vždy a když nesvolí nebo nereaguje, nekupuji. I když si to pak třeba nechám poslat poštou.
Odkaz ke komentáři

Tak jsem si právě natankoval 50 l naturálu do svého 2,0tdi. Kdybych na to přišel hned,ale... Naprosto to nechápu a před hodinou bych tomu neuvěřil ,že to mohu spáchat.

Tohle se mi před 3 roky stalo taky. Od pumpy jsem dojel domu v pohodě, ráno to nešlo nastartovat a děsně kouřilo, ale nadával jsem na děcka (že mi něco strčily do vejfuku) a dojel do práce. Až tam mi kolega naznačil, čím by to mohlo bejt a měl pravdu... Najel jsem asi tak 10 km, naštěstí s motorem nic nebylo. Udělat to žena, tak je doma vyrvál, ale takhle... :suicide_anim:
Odkaz ke komentáři

Do 10% benzínu v naftě by to prý nemělo motor zabít... Řešení je nekupovat nafťáky :P

Mimořádně cenný postřeh -- Tak jsem si právě natankoval 50 l naturálu do svého 2,0tdi.-- Zřejmě předpokládáš,že kolega je kamioňák s 500 litrovou nádrží a 2.0 dieslem

Když to uděláš opačně motor také nezajásá

Řešení je kupovat šlapací

BTW God Save the Queen a tvé případné potenciální klienty

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

My zas máme u baráku ovce, ne nějak moc, ač je to taková samota. Jsou půjčené jenom na sezonu, jejich prací je žrát trávu na pozemcích kolem zahrady, ať to trochu pohnojí a nemusíme kosit... Na uvítanou jsme jim s otcem stloukli fakt pěkný přístřešek - Hilton hadra! A ne že tam ještě nevlezly?! Stojí místo toho vedle hromady prken, která tam je mimochodem uložená a čumí a čumí a čumí... a to tady už tři dny chčije, v noci bouřka jako prase... a když už byl liják největší, postavily se vedle sebe, kolmo k té hromadě a nacpaly si hlavy mezi ty prkna a plech, kterým jsou přikryté. Buď jsou totálně blbé, nebo křížené s pštrosem. Odpoledne jsem je do té boudy lákal na jabka, všechno sežraly a ani se v ní nezdržely, teď zas chčije a ony jsou zasunuté mezi těma fošnama a plechem. No nic, vracím se k učení na zkoušky a nenechám se rozptylovat těmihle zvířaty!!! :-D ...však zítra na ně něco vymyslím... Btw. není tu nějaký bača???

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...