Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Člověče, trochu soudnosti. Posranou dovolenou si ještě užiješ hodněkrát. Zaplaceního nějakýho storna bych naroveň zdraví nedával.

bohuzial ziadne storno tam nejde spravit...ako hovorim, nevadi mi, ze nejde..vadi mi pristup, ze bez diskusie a otazky oznamil, ze nam zrusil auto na letisku, hotely..chapem, ze chce zostat doma, no nerobi sa to takymto sposobom..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bohuzial ziadne storno tam nejde spravit...ako hovorim, nevadi mi, ze nejde..vadi mi pristup, ze bez diskusie a otazky oznamil, ze nam zrusil auto na letisku, hotely..chapem, ze chce zostat doma, no nerobi sa to takymto sposobom..

jo tak to máš zase pravdu

Odkaz ke komentáři

zavolat policajty at ti pomuzou a ochrani te.

...nepracujici si ma poresit zamestnavatel, vytrzniky policajti (odtah/odvoz blokady na naklady blokujicich ... vyklizeni mista dal projednavane s dotycnym minimalne jako prestupek).

Štve mě chystaná stvávka.

Ani ne tak to, že jeden den nic nepojede, ale fakt, že stávkující chtějí znemožnit i individuální dopravu - blokovat i hlavní trasy.

Odkaz ke komentáři

Štve mě chystaná stvávka.

Ani ne tak to, že jeden den nic nepojede, ale fakt, že stávkující chtějí znemožnit i individuální dopravu - blokovat i hlavní trasy.

za to ale může vláda, co moc dlouho nic nedělá, navíc důchodci kvuli vládě asi přestanou utrácet a začnou krást... :worried_anim: chudáci podnikatelé... sodoma gomora.. :smile_anim:

btw: v Praze přece nejsou hlavní trasy, jsou jen trasy známý, méně známý a neznámý :smile_anim:..

Odkaz ke komentáři

za to ale může vláda, co moc dlouho nic nedělá, navíc důchodci kvuli vládě asi přestanou utrácet a začnou krást... :worried_anim: chudáci podnikatelé... sodoma gomora.. :smile_anim:

btw: v Praze přece nejsou hlavní trasy, jsou jen trasy známý, méně známý a neznámý :smile_anim:..

je potreba videt veci do dusledku.

za to muzou chyby prave tech stavkujicich v minulych volbach + rude particky z vedeni odborovych svazu (obcas se musi ozvat, aby ukazali, ze nejsou uplne zbytecni)

Upraveno uživatelem simon_magus
Odkaz ke komentáři

No tak to je jasný, tak ať jdou rozbít držky vládě, poslancům, co jim je po nás...

Jenže tam se bojej, tak jdou radši po civilistech :(

Souhlas! Odborářská lůza bude zase řinčet v ulicích.................místo aby řešili pracovněprávní vztahy se zaměstnavatelem tak dělaj politiku, a navíc nátlakovou! Posted Image

Odkaz ke komentáři

je potreba videt veci do dusledku.

za to muzou chyby prave tech stavkujicich v minulych volbach + rude particky z vedeni odborovych svazu (obcas se musi ozvat, aby ukazali, ze nejsou uplne zbytecni)

Máš pravdu předsedo, ty co chodí stávkovat a my jim to platíme bo mají vše od svojích odborových svazů zaplacené nechodí k volbám.

A s tou vládou brzděte, kdo by to dělal lépe ? Vždyť je to jedna verbež !

Policie nám nepomůže, každý si musí pomoci sám.

Odkaz ke komentáři

..ty co chodí stávkovat a my jim to platíme bo mají vše od svojích odborových svazů zaplacené nechodí k volbám.

dovolím si malou "politickou" poznámku: odbory do kapitalismu patří. Neodmyslitelně! Zajištují kapitalistovi dostatek spotřebitelů a lepší akumalci kapitálu. Další věc chudý důchodce, který neutrácí, stejně jako 80letý nevýkonný zaměstnanec, k akumulaci kapitálu nepřispívají. Vůbec nemluvě o nezaměstnaných a návazných věcech jako jejich kriminalita...atd. atd. Kapitalisté tohlecto dobře vědí. Zloději, jež tu u nás často nazýváme kapitalisty se chovají zcela jinak. Na budoucnost nemyslí. Maximálně na svou.

Tolik na vysvětlenou, než by se tu rozhořela nějaká politická řež na základě informací z Idnes apod. ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...