shore Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Člověče, trochu soudnosti. Posranou dovolenou si ještě užiješ hodněkrát. Zaplaceního nějakýho storna bych naroveň zdraví nedával. bohuzial ziadne storno tam nejde spravit...ako hovorim, nevadi mi, ze nejde..vadi mi pristup, ze bez diskusie a otazky oznamil, ze nam zrusil auto na letisku, hotely..chapem, ze chce zostat doma, no nerobi sa to takymto sposobom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 bohuzial ziadne storno tam nejde spravit...ako hovorim, nevadi mi, ze nejde..vadi mi pristup, ze bez diskusie a otazky oznamil, ze nam zrusil auto na letisku, hotely..chapem, ze chce zostat doma, no nerobi sa to takymto sposobom.. jo tak to máš zase pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Tak mě právě naštvalo to, že jsem zjistil, že jsem chodil do špatné školy. V Obchodní akademii Olomouc by se mi líbilo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Tak mě právě naštvalo to, že jsem zjistil, že jsem chodil do špatné školy. V Obchodní akademii Olomouc by se mi líbilo! aj moja dcera maturovala na ob.akademii,ale tam mali aj zopar klobasistov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Tak mě právě naštvalo to, že jsem zjistil, že jsem chodil do špatné školy. V Obchodní akademii Olomouc by se mi líbilo! kua ja som lesba, chcem maturovat s nimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 To pavča: Jó kdybys v pátý třídě víc zabral,tak jsi tam s nimi mohl třeba být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Tak mě právě naštvalo to, že jsem zjistil, že jsem chodil do špatné školy. V Obchodní akademii Olomouc by se mi líbilo! ... je to o ničem - pouze troje hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Tak mě právě naštvalo to, že jsem zjistil, že jsem chodil do špatné školy. V Obchodní akademii Olomouc by se mi líbilo! Nemusíš být smutný, to tablo je FAKE, ty holky na fotce prý do té školy nikdy nechodily. ...kam teda ale chodily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Je to divný, že by do třídy nechodila ani jedna tlustoprdka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 to je ale vošklivej výraz .... macatý baby jsou náhodou fajn. V zimě zahřejou,v létě hoděj stín........nebojí se najíst..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Je to fejk, resp. jenom banda Rusek Tohle už je lepší. Že nás to na gymplu nenapadlo taky, holky jsme měli krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Štve mě chystaná stvávka.Ani ne tak to, že jeden den nic nepojede, ale fakt, že stávkující chtějí znemožnit i individuální dopravu - blokovat i hlavní trasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 zavolat policajty at ti pomuzou a ochrani te. ...nepracujici si ma poresit zamestnavatel, vytrzniky policajti (odtah/odvoz blokady na naklady blokujicich ... vyklizeni mista dal projednavane s dotycnym minimalne jako prestupek). Štve mě chystaná stvávka. Ani ne tak to, že jeden den nic nepojede, ale fakt, že stávkující chtějí znemožnit i individuální dopravu - blokovat i hlavní trasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Štve mě chystaná stvávka. Ani ne tak to, že jeden den nic nepojede, ale fakt, že stávkující chtějí znemožnit i individuální dopravu - blokovat i hlavní trasy. za to ale může vláda, co moc dlouho nic nedělá, navíc důchodci kvuli vládě asi přestanou utrácet a začnou krást... chudáci podnikatelé... sodoma gomora.. btw: v Praze přece nejsou hlavní trasy, jsou jen trasy známý, méně známý a neznámý .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 ja si myslim , ze to tak horke nebude.Tohle tu bylo uz hodnekrat a nakonec nic ze stavky nebylo,ne aspon ne tak , ze by to nejak ovlivnilo dopravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 za to ale může vláda, co moc dlouho nic nedělá No tak to je jasný, tak ať jdou rozbít držky vládě, poslancům, co jim je po nás... Jenže tam se bojej, tak jdou radši po civilistech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 (upraveno) za to ale může vláda, co moc dlouho nic nedělá, navíc důchodci kvuli vládě asi přestanou utrácet a začnou krást... chudáci podnikatelé... sodoma gomora.. btw: v Praze přece nejsou hlavní trasy, jsou jen trasy známý, méně známý a neznámý .. je potreba videt veci do dusledku. za to muzou chyby prave tech stavkujicich v minulych volbach + rude particky z vedeni odborovych svazu (obcas se musi ozvat, aby ukazali, ze nejsou uplne zbytecni) Upraveno 10. června 2011 uživatelem simon_magus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 No tak to je jasný, tak ať jdou rozbít držky vládě, poslancům, co jim je po nás... Jenže tam se bojej, tak jdou radši po civilistech Souhlas! Odborářská lůza bude zase řinčet v ulicích.................místo aby řešili pracovněprávní vztahy se zaměstnavatelem tak dělaj politiku, a navíc nátlakovou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 je potreba videt veci do dusledku. za to muzou chyby prave tech stavkujicich v minulych volbach + rude particky z vedeni odborovych svazu (obcas se musi ozvat, aby ukazali, ze nejsou uplne zbytecni) Máš pravdu předsedo, ty co chodí stávkovat a my jim to platíme bo mají vše od svojích odborových svazů zaplacené nechodí k volbám. A s tou vládou brzděte, kdo by to dělal lépe ? Vždyť je to jedna verbež ! Policie nám nepomůže, každý si musí pomoci sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 ..ty co chodí stávkovat a my jim to platíme bo mají vše od svojích odborových svazů zaplacené nechodí k volbám. dovolím si malou "politickou" poznámku: odbory do kapitalismu patří. Neodmyslitelně! Zajištují kapitalistovi dostatek spotřebitelů a lepší akumalci kapitálu. Další věc chudý důchodce, který neutrácí, stejně jako 80letý nevýkonný zaměstnanec, k akumulaci kapitálu nepřispívají. Vůbec nemluvě o nezaměstnaných a návazných věcech jako jejich kriminalita...atd. atd. Kapitalisté tohlecto dobře vědí. Zloději, jež tu u nás často nazýváme kapitalisty se chovají zcela jinak. Na budoucnost nemyslí. Maximálně na svou. Tolik na vysvětlenou, než by se tu rozhořela nějaká politická řež na základě informací z Idnes apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky