Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 4. 2016 v 9:11, Rudykopalsson napsal:

Ja vstával o půl 11. Včera koncert Wohnoutů a dnes překvapivě čistá hlava, žádné ztráty, žádné roztrhané oblečení, nepamatuji si žádnou ostudu. Asi stárnu...

no z toho že si nepamatuješ žádnou ostudu ještě neznamená, že jsi žádnou neudělal.......... :cool02:

Odesláno
  V 16. 4. 2016 v 10:29, Rudykopalsson napsal:

Byli jsme s paní. Od rána se mnou normálně mluví, z toho s téměř stoprocentní jistotou usuzuji, že ostuda nebyla:-)

To může znamenat, že daleko větší ostudu udělala ona  :lol2:

Návštěvník LukeD
Odesláno
  V 15. 4. 2016 v 15:19, Roman I. napsal:

Já mám kamaráda, je to homosexuál, a nadáváme si celkem sprostě a nekorektně. Preference pohlaví nevyjímaje. Vetšinou se smějeme. Ale kdybychom mluvili o hanobení, tak se teda rači hanobíme každý sám doma pod peřinou, je to myslím takový jistější

Už jsem také pár buzerantů ve svém životě poznal (naštěstí si při tom nepotykali s mojí hnědkou) a jeden z nich mi dokonce kdysi říkal, že označení "buzerant" má mnohem radši než sterilní nálepku "gay". Takhle to dopadá vždycky, když hrstka zástupců majority rozhoduje o tom, co je dobré pro minoritu... Mimochodem, jediný buzerant, který mi kdy vadil, byl ten, co se mě ostentativně pokoušel balit.

Jo, a výrazová korektnost mě štve dlouhodobě. Slepý Nevidomý cikánský romský buzerant gay skončil po nehodě jako mrzák invalida.

Odesláno

Jsem koukal kde ho máš na webu a nenašel, tak jsem myslel že nepostoupilo do užšího výběru, tak jsem rád že slouží. A došly mi doutníky tak si jdu objednat nějaký pro sváteční kuřáky :)

Odesláno

To že občas autamat na kafe nic nevydá, jsem si zvykl.

To že nevydá kelímek a pak proteče obsah, 3dcl cafe-to-go, jsem dnes viděl poprvé.

Bohužel za svoje peníze, jinak bych to škodolobě dal do sekce "co mě dnes potěšilo....

:-)

Odesláno
  V 17. 4. 2016 v 16:30, odjinud napsal:

To že nevydá kelímek a pak proteče obsah, 3dcl cafe-to-go, jsem dnes viděl poprvé.

Bohužel za svoje peníze, jinak bych to škodolobě dal do sekce "co mě dnes potěšilo....

V 17. 4. 2016 v 19:19, MadButcher napsal:

žehlení... :death:

:lol2: :lol2: :lol2:   sorrryy   :lol2:

Odesláno
  V 17. 4. 2016 v 16:30, odjinud napsal:

Mě už se to stalo víckrát a naposled jsem odhalil příčinu. Motal se tam nějakej usoplenec a jak zkoušel jestli mu to nevrátí cizí peníze, tak mačkal kde co a mezi jinými i čudl na kafe bez kelímku (když to chceš do vlastního hrnku).

Odesláno
  V 18. 4. 2016 v 8:41, Klotzman napsal:

Mě už se to stalo víckrát a naposled jsem odhalil příčinu. Motal se tam nějakej usoplenec a jak zkoušel jestli mu to nevrátí cizí peníze, tak mačkal kde co a mezi jinými i čudl na kafe bez kelímku (když to chceš do vlastního hrnku).

My to tak dělali na střední, když tam člověk hodí korunu a zmáčkne bez kelímku, tak už to nešlo zrušit. Nesmál se někdo za rohem ?? :D 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...