Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ja vstával o půl 11. Včera koncert Wohnoutů a dnes překvapivě čistá hlava, žádné ztráty, žádné roztrhané oblečení, nepamatuji si žádnou ostudu. Asi stárnu...

no z toho že si nepamatuješ žádnou ostudu ještě neznamená, že jsi žádnou neudělal.......... :cool02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

Já mám kamaráda, je to homosexuál, a nadáváme si celkem sprostě a nekorektně. Preference pohlaví nevyjímaje. Vetšinou se smějeme. Ale kdybychom mluvili o hanobení, tak se teda rači hanobíme každý sám doma pod peřinou, je to myslím takový jistější

Už jsem také pár buzerantů ve svém životě poznal (naštěstí si při tom nepotykali s mojí hnědkou) a jeden z nich mi dokonce kdysi říkal, že označení "buzerant" má mnohem radši než sterilní nálepku "gay". Takhle to dopadá vždycky, když hrstka zástupců majority rozhoduje o tom, co je dobré pro minoritu... Mimochodem, jediný buzerant, který mi kdy vadil, byl ten, co se mě ostentativně pokoušel balit.

Jo, a výrazová korektnost mě štve dlouhodobě. Slepý Nevidomý cikánský romský buzerant gay skončil po nehodě jako mrzák invalida.

Odkaz ke komentáři

To že občas autamat na kafe nic nevydá, jsem si zvykl.

To že nevydá kelímek a pak proteče obsah, 3dcl cafe-to-go, jsem dnes viděl poprvé.

Bohužel za svoje peníze, jinak bych to škodolobě dal do sekce "co mě dnes potěšilo....

:-)

Odkaz ke komentáři

To že nevydá kelímek a pak proteče obsah, 3dcl cafe-to-go, jsem dnes viděl poprvé.

Bohužel za svoje peníze, jinak bych to škodolobě dal do sekce "co mě dnes potěšilo....

žehlení... :death:

:lol2: :lol2: :lol2:   sorrryy   :lol2:

Odkaz ke komentáři

Mě už se to stalo víckrát a naposled jsem odhalil příčinu. Motal se tam nějakej usoplenec a jak zkoušel jestli mu to nevrátí cizí peníze, tak mačkal kde co a mezi jinými i čudl na kafe bez kelímku (když to chceš do vlastního hrnku).

Odkaz ke komentáři

Mě už se to stalo víckrát a naposled jsem odhalil příčinu. Motal se tam nějakej usoplenec a jak zkoušel jestli mu to nevrátí cizí peníze, tak mačkal kde co a mezi jinými i čudl na kafe bez kelímku (když to chceš do vlastního hrnku).

My to tak dělali na střední, když tam člověk hodí korunu a zmáčkne bez kelímku, tak už to nešlo zrušit. Nesmál se někdo za rohem ?? :D 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...