Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Myslis toho uspesneho Kozeneho,Krejcire,Pitra,Grossa,Bakalu a stovky dalsich?Ti skutocne hodne prispeli,aby chori,stari sa mali v tejto republike aspon trosku dostojne...

Zrovna Bakalu bych z toho vynechal, cece... Do tech motanic okolo OKD bytu tezko videt, to mu dost kazi jmeno. Ale jinak... je to jeden z lidi, ktery si business nepostavili na rozkradani statu s pomoci pratel z STB, precti si nekdy neco o tom, jak udelal svuj business.

Jayi, ja se zati mirnit nemusim, ze ne? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslis toho uspesneho Kozeneho,Krejcire,Pitra,Grossa,Bakalu a stovky dalsich?Ti skutocne hodne prispeli,aby chori,stari sa mali v tejto republike aspon trosku dostojne...

Ne myslím těch 99% slušné vyšší střední třídy podnikatelů a živnostníků, kteří prokazatelně vytváří místa na trhu, ekonomiku téhle země a prokazatelně jsou z jejich daní dorovnávány všechny neziskové oblasti správy státu.

Odkaz ke komentáři

maama: mě dneska naštvalo zjištění, že se mi letos asi nepodaří dokončit vejšku. sem starej, línej a nebaví mě to.

Ale ale, lenost, starej, nebaví??? Tak hlavně buď člověkem jakým jsi!!! Ale aspoň podle toho cos vyprávěl. S poctivostí nejdál dojdeš i bez vzdělání, až na to že to někdy moc moc bolí. Ale dojdeš. :rolleyes:

Upraveno uživatelem pikec
Odkaz ke komentáři

To je zas téma :suicide_anim:

Odboráři můžou blokovat silnice.

Doktoři nemusí léčit.

Dredatá sebranka může násilně demonstrovat proti měnovýmu fondu.

Dělnická strana může vyřvávat ty svoje pomatený vize.

Zapomněl jsem na něco, HonzoX? Že bych si ten seznam "demokratických vymožeností" doplnil a pak nechal zalaminovat a vyvěsil nad postel.

Odkaz ke komentáři

Jojo, se*e me tahle debata.

A vubec, cely me to s..e. V mym prvnim jobu nam (nove vytvorenemu tymu, v te dobe temer vsichni uplny ucha a zelenaci) sef rekl, ze jestli nekdo vstoupi do odboru, tak bude mit ze zivota peklo. Penize mame domluveny a pokud budeme mit jinej problem, tak ho mame resit tak, ze se proste ozveme.

Vzal jsem si to k srdci(a ze jsme v te firme meli hned tri odborove svazy + v cele toho nejsilnejsiho stal, jaky paradox, provozni manazer velici 100 lidem) a od te doby jsem o odbory ani nezavadil. Asi se nemam spatne, bydli se mi hezky, mam co jist, moje rodina taky, mame pejska, tu a tam pustime neco tem, kdo potrebujou, aby lidi, co muzou, pustili, v utery letim na dovolenou... ale, kua, nepracuju na to 8 hodin denne. Tohle by meli lidi pochopit, ze za 8 hodin prace denne si proste extraprijemny a pohodlny zivot nezajisti. Btw, v te firme, kde jsem mel prvni job, skladnici-udernici brali prachy srovnatelny se strednim managementem a nepracovali vic - proste stejne jako management 60-70 hodin tydne.

s..e me, ze lidi nechapou, ze to takhle funguje. Jsem 100% presvedcenej, ze po autobusacich nikdo nechce, aby zadarmo pracovali dalsi 4 a vice hodin denne. A kdyz si ty 4 hodky denne navic daji, on ten zivotni standard bude jinde, z 12K bude najednou dvacka... A taky me s..e, ze je doba takova, ze musim pracovat moc, abych mohl na dovolenou a mel na hodinky a mel ze sebe dobrej pocit. Chtel bich delat styri hodyni dene abich mohl i na dovolenku. Nicmene... vybral jsem si...

Ja s Tebou musim v podstate suhlasit,sam som v podobnej situacii.Makam na 2 plne uvazky,kupil som barak,hospodu,nove auto, staram sa o "neuspesnu" mamu/teda ona sa viac stara o mna.../ a na nejake hodky mi tiez ostalo.Ano,vybrali sme si,len ma niekedy napada ci ten zivot zbytocne neodmakam a hlavne co ked zdravicko zarapluje?A teraz som si uvedomil znova.Ked tak makame ,preco je republika v takej prdeli??? Preco nemam nove Paneraiky????:crying_anim:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odkaz ke komentáři

Ne myslím těch 99% slušné vyšší střední třídy podnikatelů a živnostníků, kteří prokazatelně vytváří místa na trhu, ekonomiku téhle země a prokazatelně jsou z jejich daní dorovnávány všechny neziskové oblasti správy státu.

My si nerozumieme...:sad01_anim: .a nie je to jazykovou barierou :rolleyes:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odkaz ke komentáři

A jaký že je to rozdíl mezi stávkou a blokádou? Nemyslím teoreticky, nýbrž prakticky.

Pokud budou stávkovat řidiči MHD a nevyjedou, tak je výsledek stejný, jako když vyjedou a zablokují silnice.

V teoretické rovině v tom rozdíl je, v praktické mě to štve úplně stejně.

Odkaz ke komentáři

Přátelé, pečlivě jsem si po návratu z divočiny (bez internetu) přečetl toto vlákno. Způsob argumentace některých z nás neodpovídá fóru gentlemanů, kterými, jak doufám, chceme všichni být. Tato tematika fóru IMHO škodí. Proto LOCK na 24 hod. Vychladněte :-) . Hezký apolitický večer, BERT

Odkaz ke komentáři

Pred chvili me oslovily v tramvaji dve pekny holky, tak jsem se s nimi dal do reci a behem par zastavek jsme si docela popovidali. Ale abych se dostal k tomu, co me nastvalo... jak bylo vsechno fajn, tak kdyz jsme se dostali na teba letnich brigad, holky se priznaly, ze jeste zadnou mit nemuzou. Bylo jim totiz 14 :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Mne dnes krkla Kooperativa,nechtějí plnit. Volal jsem na centrálu,zítra jdu na pobočku(samozřejmě,že dostat na ucho dotyčného,co to zamítnul,nelze). Nasranej jsem do běla,x let něco platím......stačí mi ještě kousek,ruším u nich smlouvy (celou rodinu) a ať jdou do p....e( Měsíčně tam nechám skoro 5 tisícovek.....za všechny a za všechno).

Dokud jsem po nich nic nechtěl,všechno bylo v cajku......najednou něco chci a ....problém. Nasrat! Takhle fakt ne....taková pojistka je mi k h...u.

Odkaz ke komentáři

To je zas téma :suicide_anim:

Odboráři můžou blokovat silnice.

Doktoři nemusí léčit.

Dredatá sebranka může násilně demonstrovat proti měnovýmu fondu.

Dělnická strana může vyřvávat ty svoje pomatený vize.

Zapomněl jsem na něco, HonzoX? Že bych si ten seznam "demokratických vymožeností" doplnil a pak nechal zalaminovat a vyvěsil nad postel.

Stávka je legální prostředek, někomu se to nemusí líbit, ale to je vše co s tím může dělat . Tolerance je to, co Vám schází. Možná když sestoupíš z výšin svého úspěchu a podíváš se do okolních demokratických států, zjistíš,že se tam stávkuje také .
Odkaz ke komentáři

Mne dnes krkla Kooperativa,nechtějí plnit. Volal jsem na centrálu,zítra jdu na pobočku(samozřejmě,že dostat na ucho dotyčného,co to zamítnul,nelze). Nasranej jsem do běla,x let něco platím......stačí mi ještě kousek,ruším u nich smlouvy (celou rodinu) a ať jdou do p....e( Měsíčně tam nechám skoro 5 tisícovek.....za všechny a za všechno).

Dokud jsem po nich nic nechtěl,všechno bylo v cajku......najednou něco chci a ....problém. Nasrat! Takhle fakt ne....taková pojistka je mi k h...u.

Gile, mam naprosto stejnou dnesni zkusenost! Po 8 letech havarijnich pojisteni aut me zeny a bez jedine pojistne udalosti jsem si dovolil jednu nahlasit. Zadni dvere, lista, blatnik a kus narazniku na Octavii Combi. Proste klasickeh hobl sloupu v podzemnim parkovisti nakupniho centra. Na obhlidce a foceni mi smluvni likvidator rekl, ze dvere dame zatim na "opravu", naraznik na strikani, ale lista a blatnik jsou KO a na vymenu. Blatnik je fakt total a navic byl uz jednou opravovany. No a dnes mi vola, ze i blatnik musi napsat jen na opravu, protoze pry v Koop maji obavy z pojistnych podvodu. Takze pote, co jsem jim za 8 let nacpal 150k za all-in si o me mysli, ze chci udelat boudu s blatnikem, ktery stoji 7k. Zm..i zas...y! Rval jsem na nej do tlf dve minuty a je mi to co? Je mi to h...o platny! Mame ho pry v servisu vyriznout, zavolat znova likvose, ten pry do dvou dnu prijede, nafoti a pak to uznaji jako vymenu. Nemam slov a rozcilovat se uz nechci, bo zivot mam jen jeden...

Odkaz ke komentáři

Gile, mam naprosto stejnou dnesni zkusenost! Po 8 letech havarijnich pojisteni aut me zeny a bez jedine pojistne udalosti jsem si dovolil jednu nahlasit. Zadni dvere, lista, blatnik a kus narazniku na Octavii Combi. Proste klasickeh hobl sloupu v podzemnim parkovisti nakupniho centra. Na obhlidce a foceni mi smluvni likvidator rekl, ze dvere dame zatim na "opravu", naraznik na strikani, ale lista a blatnik jsou KO a na vymenu. Blatnik je fakt total a navic byl uz jednou opravovany. No a dnes mi vola, ze i blatnik musi napsat jen na opravu, protoze pry v Koop maji obavy z pojistnych podvodu. Takze pote, co jsem jim za 8 let nacpal 150k za all-in si o me mysli, ze chci udelat boudu s blatnikem, ktery stoji 7k. Zm..i zas...y! Rval jsem na nej do tlf dve minuty a je mi to co? Je mi to h...o platny! Mame ho pry v servisu vyriznout, zavolat znova likvose, ten pry do dvou dnu prijede, nafoti a pak to uznaji jako vymenu. Nemam slov a rozcilovat se uz nechci, bo zivot mam jen jeden...

Pojištovny zřejmě přitvrdily, trochu z jiného soudku, vím o případu když praskla voda v plastu v rodinném domku,majitel neměl potvrzení o tom, že plast vařil instalatér ze zkouškou a dostal kulový.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...