SCIFI Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 (upraveno) Já myslel že rucis jen za DPH nespolehlivych plátců co jsou na seznamu. Upraveno 27. června 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Nemám za zahradou plot a psi samozřejmě jdou na pěkný trávník. Před sekáním si dám tu hnusnou práci, vysbírám to a nahážu na asfaltku za zahradou. A potom už se jenom koukám a kochám..Se psíčkaři diví :) a jak to těm potvůrkám šmakuje:) :) .....příteli,tak jestli to žerou psi,.....tak to se Ti na zahradu chodí vyysrat soused :-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 .....příteli,tak jestli to žerou psi,.....tak to se Ti na zahradu chodí vyysrat soused :-)))))) :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 .....příteli,tak jestli to žerou psi,.....tak to se Ti na zahradu chodí vyysrat soused :-)))))) možná sousedka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 .....příteli,tak jestli to žerou psi,.....tak to se Ti na zahradu chodí vyysrat soused :-)))))) Přesně, ten můj čokl se psího taky ani nedotkne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 (upraveno) Horkýže Slíže, to sou pravdaři:---------------------------------------------------To, čo sa v ľuďoch skrýva, to zistiť je nutné.Aj hovno sem tam býva nutrične hodnotné.A preto ho psy žerú, je jak čokoláda ,pre nášho štvornohého super kamaráda. Upraveno 27. června 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Horkýže Slíže, to sou pravdaři:---------------------------------------------------To, čo sa v ľuďoch skrýva, to zistiť je nutné.Aj hovno sem tam býva nutrične hodnotné.A preto ho psy žerú, je jak čokoláda ,pre nášho štvornohého super kamaráda.Nomen Omen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Že v Bille na Budějovické mají vodní meloun na váze pod ovocem. Jsem jsem to na tý váze mohl hledat ještě zítra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 (upraveno) Tak jestli je jahoda ovoce tak i meloun . Naštěstí v tescu váží u pokladny http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/encyklopedie/_zprava/1378468 Upraveno 27. června 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 (upraveno) Když mám dlouhou chvíli, tak po vedoucím směny v Lidlu vyžaduji přeřazení rajčat do ovoce! Upraveno 27. června 2016 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Že v Bille na Budějovické mají vodní meloun na váze pod ovocem. Jsem jsem to na tý váze mohl hledat ještě zítra...Vymlouvas se, protoze jsi to nemohl najit :-). Byl jsem tam v poledne a nebyt jedne pani, hledam to tam doted. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Vymlouvas se, protoze jsi to nemohl najit :-). Byl jsem tam v poledne a nebyt jedne pani, hledam to tam doted.Já to hledal jak magor včera v kauflandu Pak mi důchodkyně za mnou řekla, že meloun je ovoce a proč to hledám v zelenině. Jsem tedy odpověděl, že to rozhodně ovoce není. No a když ta položka skutečně byla v ovoci, tak se samolibně ušklíbla a řekla mi: "No, vidíte mladý muži, měl jste dávat ve škole pozor" :D Tak jsem jí řekl, že je kráva, jsem z těch veder nějaký podrážděný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Bolavej zub... sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Já to hledal jak magor včera v kauflandu Pak mi důchodkyně za mnou řekla, že meloun je ovoce a proč to hledám v zelenině. Jsem tedy odpověděl, že to rozhodně ovoce není. No a když ta položka skutečně byla v ovoci, tak se samolibně ušklíbla a řekla mi: "No, vidíte mladý muži, měl jste dávat ve škole pozor" :D Tak jsem jí řekl, že je kráva, jsem z těch veder nějaký podrážděný Mels ji rovnou jednu flaknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Mels ji rovnou jednu flaknout.Já jsem se pak za to celkem styděl, já nesnáším obchody a dohromady s tím vedrem a velkým množstvím lidí na jedno místě, to je pro mě dost stresová situace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Pro ostatní je to zábava. To tě fakt omlouvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 (upraveno) Pro ostatní je to zábava. To tě fakt omlouvá.To vsak nerikam, byl jsem podrazdeny, zenska me nastvala a ujely mi nervy. Pisu to tu, protoze jsem taky nemohl najit meloun a nastval jsem sam sebe, protoze bych se taky mel umet ovladat... Upraveno 27. června 2016 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Nevomlouvej se! To by se měl omlouvat ten nedouk, co dal melouny do ovoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Co mě učili ve škole si už z valné většiny nepamatuju, ale když je to dobré a sladké, tak je to ovoce, to dá rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 To vsak nerikam, byl jsem podrazdeny, zenska me nastvala a ujely mi nervy. Pisu to tu, protoze jsem taky nemohl najit meloun a nastval jsem sam sebe, protoze bych se taky mel umet ovladat...Posadil bych te na jeden den ke me do kanclu a tech krav bys tu mel nepocitane :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky