Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nemám za zahradou plot a psi samozřejmě jdou na pěkný trávník. Před sekáním si dám tu hnusnou práci, vysbírám to a nahážu na asfaltku za zahradou. A potom už se jenom koukám a kochám..

Se psíčkaři diví :):) a jak to těm potvůrkám šmakuje:) :):)

.....příteli,tak jestli to žerou psi,.....tak to se Ti na zahradu chodí vyysrat soused :-))))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Horkýže Slíže, to sou pravdaři:

---------------------------------------------------

To, čo sa v ľuďoch skrýva, to zistiť je nutné.
Aj hovno sem tam býva nutrične hodnotné.
A preto ho psy žerú, je jak čokoláda ,
pre nášho štvornohého super kamaráda.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Horkýže Slíže, to sou pravdaři:

---------------------------------------------------

To, čo sa v ľuďoch skrýva, to zistiť je nutné.

Aj hovno sem tam býva nutrične hodnotné.

A preto ho psy žerú, je jak čokoláda ,

pre nášho štvornohého super kamaráda.

Nomen Omen
Odkaz ke komentáři

Že v Bille na Budějovické mají vodní meloun na váze pod ovocem. Jsem jsem to na tý váze mohl hledat ještě zítra...

Vymlouvas se, protoze jsi to nemohl najit :-). Byl jsem tam v poledne a nebyt jedne pani, hledam to tam doted.

Odkaz ke komentáři

Vymlouvas se, protoze jsi to nemohl najit :-). Byl jsem tam v poledne a nebyt jedne pani, hledam to tam doted.

Já to hledal jak magor včera v kauflandu :D Pak mi důchodkyně za mnou řekla, že meloun je ovoce a proč to hledám v zelenině. Jsem tedy odpověděl, že to rozhodně ovoce není. No a když ta položka skutečně byla v ovoci, tak se samolibně ušklíbla a řekla mi: "No, vidíte mladý muži, měl jste dávat ve škole pozor" :D :D Tak jsem jí řekl, že je kráva, jsem z těch veder nějaký podrážděný :) 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Já to hledal jak magor včera v kauflandu :D Pak mi důchodkyně za mnou řekla, že meloun je ovoce a proč to hledám v zelenině. Jsem tedy odpověděl, že to rozhodně ovoce není. No a když ta položka skutečně byla v ovoci, tak se samolibně ušklíbla a řekla mi: "No, vidíte mladý muži, měl jste dávat ve škole pozor" :D :D Tak jsem jí řekl, že je kráva, jsem z těch veder nějaký podrážděný :)

Mels ji rovnou jednu flaknout.

Odkaz ke komentáři

Mels ji rovnou jednu flaknout.

Já jsem se pak za to celkem styděl, já nesnáším obchody a dohromady s tím vedrem  a velkým množstvím lidí na jedno místě, to je pro mě dost stresová situace....

Odkaz ke komentáři

Pro ostatní je to zábava. To tě fakt omlouvá.

To vsak nerikam, byl jsem podrazdeny, zenska me nastvala a ujely mi nervy. Pisu to tu, protoze jsem taky nemohl najit meloun a nastval jsem sam sebe, protoze bych se taky mel umet ovladat... Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři

To vsak nerikam, byl jsem podrazdeny, zenska me nastvala a ujely mi nervy. Pisu to tu, protoze jsem taky nemohl najit meloun a nastval jsem sam sebe, protoze bych se taky mel umet ovladat...

Posadil bych te na jeden den ke me do kanclu a tech krav bys tu mel nepocitane :-)).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...