dan010 Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Nemohu si pomoci, ale jsem pevně přesvědčen o tom, že naší zemi by taková malá, ale zdařilá kontrarevoluce hodně prospěla. Já jsem přesvědčen, že celé EU!!!
varjag Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 (upraveno) No Kypr je urcite vic v pohode, i kdyz bych se podival spis na jih, nez do turecke casti:-) Uprchlici jsou problem skoro vsude, ale tanky a stanne pravo tam jeste nejsou, zatim... Nejak se to cim dal vic celkove hrouti, na jihu a vychodu. Utok ale muze byt vsude, treba v Bruselu, Nice....Nebo na naplavce... Jde jen o to rozumne minimalizovat riziko, to si kazdy rozumny clovek vypocita sam:-) Osobne pojedu na dovolenou spis na zapad a sever. Max Spanelsko, Korsika, ostrovy a tak. Ale ja jsem zdegenerovanej praci, nemam rad ty lidi z blizkeho a stredniho vychodu, severu Afriky... Ne proto ze jsou cerny, bily, nebo zluty, protoze me nevyhovuje ta mentalita. A jina kultura, nerikam ze horsi nebo lepsi, ale proste jina. Nexhci smlouvat o ceny, nechci falesny usmevy a vypocitavost. Poznavacku a s trochou dobrodruzstvi ok, ale ne jako rodinnou dovolenou ;-) Upraveno 16. července 2016 uživatelem varjag
bobi Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Za urážku vopic bych mu toho banána dal taky, protože lidi jsou daleko horší :-)Souhlas,yes
Maxel Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 @dovolená: Naši byli letos v Bulharsku. Asi po 15 letech, a přijeli nadšeni. Za 25k na hlavu hotel pětihvězda jakej ještě neviděli (a že už toho zcestovali), prostředí hezké, super jídlo, lidi v pohodě. Jestli se tam nestane ňákej průser, za rok tam poletí zas a my s nima.
McStinger Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 V konečnom dôsledku, aj doma je dobre, no nie?
bobi Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Do Bulharska (konkrétně Obzor) už jezdí v posledních letech tolik lidí,až mě to sere.Před takovýma 6 lety tady byl klídek a pohoda.Nyní...
bobi Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 V konečnom dôsledku, aj doma je dobre, no nie? Máš samozřejmě pravdu,ale to moře bohužel nemáme.Jinak ,všude dobře,doma nejlépe.(a to momentálně píšu z toho Obzoru )
wizard-ov Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 No my o Bulharsku i uvažovali, ale neposerem se tam? Je to žrádlo fakt ok?
bobi Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 (upraveno) No my o Bulharsku i uvažovali, ale neposerem se tam? Je to žrádlo fakt ok?Nevím,za to samozřejmě neručím .Když na to příjde,posrat se múžeš všude.Osobně,např. Egypt,Tunisko jsem ty střevní problémy vždy částečně měl . Musí se holt hodně desinfikovat A např. ,takové Turecko (Side),pohoda,nikdy žádný problém.V BG jsem osobně prozatím nikdy problém neměl.Závěr:- wizard,myslím,že se v BG jen tak neposereš ,neboj Posereš se určítě spíš ouplně někde jinde , aniž bys to do předu vůbec tušil Tímto tě z BG zdravím Jinak mezi námí,tzv.MOKROUŠ OBÁVANÝ,je sviňa,,jj -hih. Upraveno 17. července 2016 uživatelem bobi
petr_cha Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 (upraveno) Ja se akorat vrátil z kratke dovolene v Cechach... Mladej zvracel celou noc v pravidelnem intervalu co jedna hodina... vzdycky uklidit, prevliknout a za hodinu znova a pri jeho malém veku se samozrejme vzdycky trefil vsude... Nalozil jsem rodinu do auta a vyjeli jsme domu.. kdyz jsem treti zeleznicni přejezd citil az nekde v krku, tak si rikam to nebude dobry... a taky ze ne... zacal jsem podivne polykat a uz vzdycky od horizontu si vyhlížel misto u skarpy, kde případně rychle přibrzdit.... to bylo dilema, jestli tech par poslednich kilaku pridat, aby byl člověk uz konecne doma, nebo jet spis pomalicku a plynule... no nic, ze zaparkovaného auta pred barákem jsem to samozrejme nestihl... V zavesu za mym rychlym uprkem dorazil zbytek rodiny, mala se podívala, jak jsem zkroucenej u toaletni misy, zaksichtila se, odesla do obyvaku a ohodila celej gauc... a od ty doby jela celou noc, v intervalu co jedna hodina, vzdycky prevliknout, vytrit a pak zas znova... Neco mi rika, ze prostě vsude dobre, ale doma nejlip... :-)) Upraveno 17. července 2016 uživatelem petr_cha
StefanM Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 V konečnom dôsledku, aj doma je dobre, no nie? A za ušetrené kúpiť hodinky, napríklad Biatec.
vraby Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Není nad to se vyblejt do svého hajzlu. To naštve a hlavně ty děti dostávají záhul.Párek nevalné chuti ???
petr_cha Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Nevyspekulovali jsme, z ktereho jidla to mohlo byt... trochu záhada... mozna nejaka viroza, nevim... :-(
Návštěvník tolja Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 (upraveno) Nevyspekulovali jsme, z ktereho jidla to mohlo byt... trochu záhada... mozna nejaka viroza, nevim... :-( hlavně, že jste dorazili domů, teď už to bude jen lepší... Upraveno 17. července 2016 uživatelem tolja
African Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Nevyspekulovali jsme, z ktereho jidla to mohlo byt... trochu záhada... mozna nejaka viroza, nevim... :-(Jsem myslel že takový brutál se ti přihodí jenom v Nepálu :-) Jinak my českou republiku křižujeme tak nějak po celý rok a máme to u nás moc rádi, ale prostě to moře a pořádný hory musíme aspoň minimálně jednou do roka vidět :-) A jelikož jsem odkojený Afrikou, tak už se hrozně klepu až budou děti připraveny a začne pořádné dobrodružství :-)
Návštěvník tolja Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Jsem myslel že takový brutál se ti přihodí jenom v Nepálu :-) ... když občas koukám na šéfa v cizí kuchyni, jak to tam vypadá a jaký používají postupy, než je srovná do latě, tak se divím, že příběhů, kdy hosté nevědí co dřív strčit do záchodové mísy není víc...
Mareka01 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 (upraveno) Bohužel se to může stát i v ČR. My to doma prodělali všichni čtyři a z jídla to nebylo. Začala nejmladší dcera, manželka se přidala v nemocnici (kam ji doprovázela) a následně jsem se přidal i já s dcerou (akorát já jsem "začal" ve vlaku a vzhledem k velmi rychlému nástupu - v řádu minut - fakt prima věc).Verdikt hygieny: noroviry, pravděpodobnost přenosu = 99% Přeji rychlou rekonvalescenci! Upraveno 17. července 2016 uživatelem Mareka01
MadButcher Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Bulharsko? Byli jsme tam pred 4 roky jeste s bejvalkou, Nessebar. Penzion primo ve starem meste, nadherne misto, koupani jakz takz, jidlo skvele a bezpecne vsude kde jsme jedli. Fantasticka zmrzlina u stanku. Jedine co jsem si privezl byl zanet ucha, prasacka bolest, ale za to jsem si mohl sam protoze jsem snorchloval v ne uplne cistych zatokach. Ale - jeden vecer jsme pristali v Burgasu, druhy vecer tam pristali turisti z Izraele, nastoupili do autobusu a nekdo ten autobus vyhodil do vzduchu. Nepamatuju kolik mrtvych tam bylo, ale docela dost. Primo kolem toho mista jsme sli s taxikarem do taxiku, vecer pred tim. A to bylo uz pred 4 rokama. Obavam se ze trasa Syrie/Turecko/Bulharsko neni uplne bezpecna z pohledu aktualniho islamisticko-teroristickeho deni. To ze je v BG zatim klid pro me znamena jen to ze je to jejich semeniste, prekladiste nebo zakladna, kde se jim zatim dobre dycha a tak si to tam nechteji rozesrat nejakyma nesmyslnyma utokama.
little_w Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Zase půjde o játra a ledviny :-)S tim se pocita. Ale hlavne pujde o penezenku, vdavam dceru Nemohu si pomoci, ale jsem pevně přesvědčen o tom, že naší zemi by taková malá, ale zdařilá kontrarevoluce hodně prospěla.Nelze nez souhlasit.
honza71 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 (upraveno) Obavam se panove, ze nemate nejmensi tuseni, jaci momentalove stoji aktualne v cele nasi armady. Ja bych pod vedenim novodobych soudruhu z genialniho stabu nechtel zit ani tyden :-D Obecne souhlas, chce to zmenu ;-) Upraveno 17. července 2016 uživatelem honza71
Doporučené příspěvky