Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nevím, jak jsou na tom naše elitní zelené mozky dnes, ale cca v roce 2000 jsem se trošku chytil s tehdejší hlavní gumou - gen. Šedivým. No, co Vám mám povídat. Řval na mně, až z toho málem omdlel .... takže výdrž nic moc :-) a argumentačně také sláb.

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno

Stály mě asi 17 stováků. Za hadráky. Fuj. Hamba Sportisimu.

Bud rad, v 48 moc na vyber neni skoro nikde, mohl bych ti vypravet.

Odesláno

Ve vietnamském Sportisimu poslední roky nejen omezují rozměry (max. "slim-fit XXL" a boty 44), ale "globální" brandy stále častěji vytěsňují ODM pseudoznačkami, vesele napodobujícími loňské vzory Nike, Salomon a dalších. A protože takto "optimalizované" sportovní botky už se lepí podle čínských kopyt, bývají obecně o DOST užší než "široké západní" vzory - a aby je "platfusák středoevropský" nazul, potřebuje ona 1-2 čísla navrch + jako bonus v tom vypadá jak šašek a ještě si ničí klenbu. Ortoped by asi řekl: nejsi-li asiat, boty šité pro něj nebrat - což není "rasistické štvaní", jen připomínka faktu že Nguyenovci při pohledu na nákupku velkoryse přehlédnou i takovou marginalitu, že tak jako jako jsou pro východní populace typické plošší nosy (a jiné designově významné části těla), bývají u potomků Čingischána typické i užší tvary chodidel...  <_<

Odesláno

Bulharsko? Byli jsme tam pred 4 roky jeste s bejvalkou, Nessebar. Penzion primo ve starem meste, nadherne misto, koupani jakz takz, jidlo skvele a bezpecne vsude kde jsme jedli. Fantasticka zmrzlina u stanku. Jedine co jsem si privezl byl zanet ucha, prasacka bolest, ale za to jsem si mohl sam protoze jsem snorchloval v ne uplne cistych zatokach.

Ale - jeden vecer jsme pristali v Burgasu, druhy vecer tam pristali turisti z Izraele, nastoupili do autobusu a nekdo ten autobus vyhodil do vzduchu. Nepamatuju kolik mrtvych tam bylo, ale docela dost. Primo kolem toho mista jsme sli s taxikarem do taxiku, vecer pred tim. A to bylo uz pred 4 rokama.

Obavam se ze trasa Syrie/Turecko/Bulharsko neni uplne bezpecna z pohledu aktualniho islamisticko-teroristickeho deni. To ze je v BG zatim klid pro me znamena jen to ze je to jejich semeniste, prekladiste nebo zakladna, kde se jim zatim dobre dycha a tak si to tam nechteji rozesrat nejakyma nesmyslnyma utokama.

My tam tehdá byli a odlítali asi 2 dny po výbuchu - příšernej zážitek. Na letišti všechno naprosto nezvládnutý, žádný fronty - jen jednolitej dav lidí namačkanejch na sebe...brrrr Pak jsme radši rok vynechali. 

Jinak já tam volím ze zdravotních důvodů systém "ruská dálnice" - po každým jídle stakan vodky. Už po třech dnech mě měli barmani za zasloužilýho alkoholika, hlavně po snídani někteří neudrželi obočí dole :)  Za ten týden jsem vypil asi polovinu kořalky, co dám za rok. Ale žádný problémy se sračkou a pod.

Odesláno

No Kypr je urcite vic v pohode, i kdyz bych se podival spis na jih, nez do turecke casti:-) Uprchlici jsou problem skoro vsude, ale tanky a stanne pravo tam jeste nejsou, zatim... Nejak se to cim dal vic celkove hrouti, na jihu a vychodu. Utok ale muze byt vsude, treba v Bruselu, Nice....Nebo na naplavce... Jde jen o to rozumne minimalizovat riziko, to si kazdy rozumny clovek vypocita sam:-)

Osobne pojedu na dovolenou spis na zapad a sever. Max Spanelsko, Korsika, ostrovy a tak. Ale ja jsem zdegenerovanej praci, nemam rad ty lidi z blizkeho a stredniho vychodu, severu Afriky... Ne proto ze jsou cerny, bily, nebo zluty, protoze me nevyhovuje ta mentalita. A jina kultura, nerikam ze horsi nebo lepsi, ale proste jina. Nexhci smlouvat o ceny, nechci falesny usmevy a vypocitavost. Poznavacku a s trochou dobrodruzstvi ok, ale ne jako rodinnou dovolenou ;-)

Tak nakonec měníme za Krétu. Sice hotel 3* a ještě musíme doplatit, ale co se dá dělat, život naší rodiny riskovat nehodlám.

Můžu zde podat perfektní reference na INEX cestovní kancelář, kde ve vedení měli pro zrušení dovolené z naší strany pochopení a dovolenou stornovali i když jiné CK to na tento termín už nedělají a některé to nedělali vůbec. Ani nepožadovali výběr náhradní dovolené do jiné destinace, ale prostě to jednoduše zrušili. To je opravdu naprosto super přístup a mohu jednoznačně doporučit. Samozřejmě jsme si od nich na oplátku vybrali jinou dovolenou a příště s nimi poletíme zase, protože takovýto přístup se v dnešní době moc nevidí. Je mi naprosto jasné, že to stornování nebylo pro ně zadarmo, když už byl zaplacený let a hotel, přesto to udělali.

Odesláno

Taky si vzpomínám, jak se někde stala podobná tragédie zrovna když byly mojí dceři dva a půl roku. Ta diskuse o tom, že takhle malý dítě se nesmí poustit z očí byla děsná. Dítě, který chodí, prostě na zahradu vypustíš a nemáš ho na vodítku. Je hloupost těch rodičů, že si ten bazén nějak nezabezpečili, ať už pevným zakrytím, nebo alarmem. Ale podobných neštěstí se prostě nikdy 100% nezbavíš. Bohužel.

Odesláno

Ve vietnamském Sportisimu poslední roky nejen omezují rozměry (max. "slim-fit XXL" a boty 44), ale "globální" brandy stále častěji vytěsňují ODM pseudoznačkami, vesele napodobujícími loňské vzory Nike, Salomon a dalších. A protože takto "optimalizované" sportovní botky už se lepí podle čínských kopyt, bývají obecně o DOST užší než "široké západní" vzory - a aby je "platfusák středoevropský" nazul, potřebuje ona 1-2 čísla navrch + jako bonus v tom vypadá jak šašek a ještě si ničí klenbu. Ortoped by asi řekl: nejsi-li asiat, boty šité pro něj nebrat - což není "rasistické štvaní", jen připomínka faktu že Nguyenovci při pohledu na nákupku velkoryse přehlédnou i takovou marginalitu, že tak jako jako jsou pro východní populace typické plošší nosy (a jiné designově významné části těla), bývají u potomků Čingischána typické i užší tvary chodidel...  <_<

Něco na tom bude. Poslední nákupy tenisek,kopaček a hadrů shit kvalita. Už tam nenakupujeme,raději priplatím.

Odesláno

No nevím, školy nemám, ale s islámem tyhle činy nemají IMHO až tak moc společného. nejvíc obětí radikálů ve světě jsou muslimové. Tady se jedná o jiné věci. Po 2. světové válce mocnosti nezvládly rozpad koloniálního systému a teď za 2 generace odsírají důsledky.  Příklad Tunisko a Alžírsko kontra Francie je do nebe volající. 

Bordel a naivita  v sociální politice evropských zemí je pak jen živnou půdou pro tyhle frustráty s vymytými palicemi. Opravdu by mě zajímalo, kolik toho vědí o své víře. Já si myslím, že nic.

Nejčastější literatura co si zradikalizovaní bojovníci ISIL kupují, předtím než např. z té Francie odjedou do Sýrie etc. je kniha Islam for dummies. Takže si myslím, že to je přesně jak říkáš. 

Označování lidí z jiné kultury za bubáky je imho mimo. 

Mimochodem cilem tech mrtvych lidi v ulicich je presne to aby vznikaly ty kraviny na netu typu IVCRN a organizacim jako islamsky stat, by se usnadnila radikalizace. Jinymi slovy ctenar blesku, protiproudu a aeronetu zradikalizuje ctenare islam for dummies a oboje ty strany jsou si blizsi nez si mysli. 

Odesláno

Tak nakonec měníme za Krétu. Sice hotel 3* a ještě musíme doplatit, ale co se dá dělat, život naší rodiny riskovat nehodlám

Výborně, zachoval bych se úplně stejně. Pak dej vědět, jak se Vám líbilo na Krétě, my tam jedeme v říjnu na motorky, tak jsem docela zvědavý. Prý to jsou pohodový lidé, ale to už víme od EU,že ano :-)

Odesláno (upraveno)

Mimochodem cilem tech mrtvych lidi v ulicich je presne to aby vznikaly ty kraviny na netu typu IVCRN a organizacim jako islamsky stat, by se usnadnila radikalizace. Jinymi slovy ctenar blesku, protiproudu a aeronetu zradikalizuje ctenare islam

Sakra bud vsichni muslimove umeji cesky nebo ma Blesk arabskou mutaci.

Nejsem si jist, ktera varianta me vice stresuje...

Upraveno uživatelem Pcho
Odesláno

Mimochodem cilem tech mrtvych lidi v ulicich je presne to aby vznikaly ty kraviny na netu typu IVCRN a organizacim jako islamsky stat, by se usnadnila radikalizace. Jinymi slovy ctenar blesku, protiproudu a aeronetu zradikalizuje ctenare islam

Sakra bud vsichni muslimove umeji cesky nebo ma Blesk arabskou mutaci.

Nejsem si jist, ktera varianta me vice stresuje...

Hm asi jsi mě nepochopil, šlo mi o typ lidi. V Česku nemají koho radikalizovat. Nějakou dobu jsem tu teď nebyl a reaguji na starý příspěvek, co jsem si přečetl potom tady určitě nechci znovu zažehávat ( tyhle výlevy bych tady opravdu nečekal) Takže se omlouvám , už to nejde smazat.

Odesláno

...Je hloupost těch rodičů, že si ten bazén nějak nezabezpečili, ať už pevným zakrytím, nebo alarmem. Ale podobných neštěstí se prostě nikdy 100% nezbavíš. Bohužel.

Sorry, ale tohle mi přijde jako knížecí rady - měli bazén zaplachtovanej a předpokládali, že to stačí. Já osobně neznám nikoho, kdo má alarm v bazénu. Prostě to jsou věci, co člověka nenapadnou. Když si vzpomenu na některý akce, který přežila moje dcera... :crying_anim02:

Např. cca v 5ti letech, jdeme k rybníku, holka poskakuje dva tři metry před náma, najednou hlásí "Hele jak umím plavat", rozběhne se po prkně a hup do hloubky. Jako sekera, samozřejmě, jenom bubliny...brrr.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...