Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

...a to ještě hodně s mírou :)

Ale co když žádného Míru neznám??? :D

Jinak pod ten alkohol se podepisuju, jsem v nelibosti u celé rodiny, protože nechlastám jako všichni ostatní. A to se už uchlastal táta, strejda i bratránek.

Ještě že jsou téměř 500 km daleko a je mi to šumák :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na desktopu cca hoďka ,na ntb se to vleče.....ještě ,že můžu dál pracovat :-)

U mě tohle zůstalo půl dne. Pak to napsalo, že aktualizace neproběhla. Donesl jsem to k našim IT a ti to zmákli za 30 minut čistou instalací. Na ostatních mám xp a 7 a nehodlám to měnit.
Odkaz ke komentáři

Instaloval jsem Win10 na trech ruznych pocitacich, na jednom (desktop) se to kouslo na 97 az 99% a viselo to tam spoustu hodin bez hnuti, tak asi treba 8 hodin nebo tak. Nedalo mi to, zapatral jsem na webu, a doporuceni bylo zastavit we Win7 (ze kterych se upgradovalo) sluzbu Windows Update - normalne otevrit ovladaci panely, sprava pocitace, sluzby - najit update a rucne zastavit. Par minut na to instalace naprosto v pohode dokoncena. Treba to nekomu pomuze...

Odkaz ke komentáři

Od pondelka mi začína dovolenka, ktorú už fakt potrebujem - a už asi 4-5 dni som chorý, začalo to silnými bolesťami hrdla, prešlo to hore do nosa,potom dole do priedušiek, takže v kuse fúkam nos, kašlem, dusím sa, včera som sa už cítil celkovo dosť zle, subfebrility, večer som si nasadil antibiotiká, v noci som nespal /striedavo som sa triasol a potil, kašeľ,.../. Dnes som ešte samozrejme v robote, 24- ka, dovolenkové obdobie, takže sa to ani nedalo vymeniť. Ešte nejak vydržať do rána.

Apropo držím palce -  kuncák7, Radimk - teda hlavne rodičom

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...