pebe Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 tak to je zase zdravá chůze, já bych se tomu nebránil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 ...a to ještě hodně s mírou . Ale co když žádného Míru neznám??? Jinak pod ten alkohol se podepisuju, jsem v nelibosti u celé rodiny, protože nechlastám jako všichni ostatní. A to se už uchlastal táta, strejda i bratránek.Ještě že jsou téměř 500 km daleko a je mi to šumák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Jardo, proto píšu - míra s malým "m" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Jardo, proto píšu - míra s malým "m" ... Ale já neznám ani žádneho Míru s malým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Že Ty právě chlastáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Ne ne, zrovna jsem dojel domu z práce. Ale neuděláš si srandu z kamaráda, když můžeš? A měl jsem chuť tu chmurnou náladu tady trochu odlehčit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Instalace Windows 10 na firemním notebooku, a celý den v p....i díky nemožnosti načíst Outlook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Ne ne, zrovna jsem dojel domu z práce. Ale neuděláš si srandu z kamaráda, když můžeš? A měl jsem chuť tu chmurnou náladu tady trochu odlehčit...Tady bylo v minulých dnech celkem veselo, jakýpak chmury? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Instalace Windows 10 na firemním notebooku, a celý den v p....i díky nemožnosti načíst Outlook Na desktopu cca hoďka ,na ntb se to vleče.....ještě ,že můžu dál pracovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Měl jsem domluvený jeden nákup, a když jsem borcovi napsal, ať mi tam nastaví čas, tak poslal tohle...Tvl, to je frajer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Ta fteřinkovka toho má tedy plné kecky, cha cha :-) (Karlos, to vň tam je schválně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Na desktopu cca hoďka ,na ntb se to vleče.....ještě ,že můžu dál pracovat :-) U mě tohle zůstalo půl dne. Pak to napsalo, že aktualizace neproběhla. Donesl jsem to k našim IT a ti to zmákli za 30 minut čistou instalací. Na ostatních mám xp a 7 a nehodlám to měnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Mě neskutečně sere jak se ten ušoplesk a babišův pohůnek Šlachta sere do toho Tuhýho. JInak doufám, že toho Komárka regulerně udělaj za pomluvu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Instaloval jsem Win10 na trech ruznych pocitacich, na jednom (desktop) se to kouslo na 97 az 99% a viselo to tam spoustu hodin bez hnuti, tak asi treba 8 hodin nebo tak. Nedalo mi to, zapatral jsem na webu, a doporuceni bylo zastavit we Win7 (ze kterych se upgradovalo) sluzbu Windows Update - normalne otevrit ovladaci panely, sprava pocitace, sluzby - najit update a rucne zastavit. Par minut na to instalace naprosto v pohode dokoncena. Treba to nekomu pomuze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Jěště prej existuje seznam zařízení, kam nelze desítky nainstalovat... U nás ve firmě máme takový tři kousky a náš externí ITák o tom ví k....ý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 naši IT Crowd začali upgradovat ve čtvrtek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Naše IT upgrade na Win10 pro firemní mašiny s Win7 nějak plošně zablokovalo, nevím jak, ale mají za to můj nehynoucí vděk a respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 nechej jim zahrát v rádiu :-) od poledne mi to visí na 99% a Update nejde otevřít...putana...že jsem se na to ne....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Od pondelka mi začína dovolenka, ktorú už fakt potrebujem - a už asi 4-5 dni som chorý, začalo to silnými bolesťami hrdla, prešlo to hore do nosa,potom dole do priedušiek, takže v kuse fúkam nos, kašlem, dusím sa, včera som sa už cítil celkovo dosť zle, subfebrility, večer som si nasadil antibiotiká, v noci som nespal /striedavo som sa triasol a potil, kašeľ,.../. Dnes som ešte samozrejme v robote, 24- ka, dovolenkové obdobie, takže sa to ani nedalo vymeniť. Ešte nejak vydržať do rána. Apropo držím palce - kuncák7, Radimk - teda hlavne rodičom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Effe, tohle vypada na presne ten problem :-) Update prave neotevres, musis na to jit pres seznam spustenych sluzeb v ovladacich panelech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky