mondeo2 Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 Že má pes rakovinu a jediné, co s tím můžu udělat, je mu to zkrátit Tak to znám,mýmu kavalíru bylo 7 a po půl roce už nebyla jiná možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Umřel Josef Suk.Takový houslista,žádná rychlokvaška,kterou živí estrády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 (upraveno) Jeden z mých nejhorších dní... Zánět je už v celé noze, ta je v jednom ohni a neuvěřitelně natekla od kolene po chodidlo, navíc mne děsně bolí lýtko. Od rána běhám po vyšetření, na sonu nemohli udělat kvůli otoku kompletní vyšetření a tak není vyloučené riziko trombózy. Zatím jsem doma, noha v luftu, leduju a je mi zle...Mám spoustu SZ - omlouvám se, ale budu psát až mí bude trochu líp a budu se moct pohybovat. Upraveno 8. července 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 To mne dnes vytočila Česká pošta... jako vždy... Klasická situace, která se stále opakuje a mne už to leze na nervy. Nechám si poslat balík a... a) Doručí ho na danou adresu a předají komukoliv, kdo jim je ochoten podepsat papíry / popřípadě zaplatit Dnešní případ... Balík leží na poště a mám si pro něj přijít. Nemám na to čas, tak vyšlu toho kohokoliv, ať mi jej vyzvedne. Herr Kdokoliv je z rodiny a bydlí na stejné adrese. Když přijde balík domů, přvezme jej za mne - vše OK. Herr Kdokoliv se dnes tedy dostavil na poštu, kde mu řekli, že balík mu nedají - leda by měl ssebou notářsky ověřenou plnou moc. Takže když pošta veze balík na danou adresu, je jí jedno, kdo jej převezme. V klídku jim stačí, že je na dané adrese a podepíše jim papíry. Ale když na poštu přijde vyzvednout balík někdo jiný než adresát, tak je nezajímá, že má v ruce složenku, peníze a na dokladech uvedenou stejnou adresu, jako adresát. Mi zase hnuli žlučí. Od teď je budu buzerovat, ať mi to hezky dovezou a nikdy jinak. Jeden z mých nejhorších dní... Zánět je už v celé noze, ta je v jednom ohni a neuvěřitelně natekla od kolene po chodidlo, navíc mne děsně bolí lýtko. Od rána běhám po vyšetření, na sonu nemohli udělat kvůli otoku kompletní vyšetření a tak není vyloučené riziko trombózy. Zatím jsem doma, noha v luftu, leduju a je mi zle... Mám spoustu SZ - omlouvám se, ale budu psát až mí bude trochu líp a budu se moct pohybovat. No jejda. To zní dost FUJ Přeji brzské uzdravení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 ...že ani po deseti dnech nemám na účtě peníze od kupujícího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 (upraveno) ...že ani po deseti dnech nemám na účtě peníze od kupujícího. Tak to sa muselo udiat velice nieco zahadne....Bud kupujuci umrel,coz by ho ciastocne omluvalo,alebo .....Brrrrrr Upraveno 10. července 2011 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 ...že ani po deseti dnech nemám na účtě peníze od kupujícího. 10 dní? To byl ten tvůj sobotní fleamarket 25.6., že ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Tak to sa muselo udiat velice nieco zahadne....Bud kupujuci umrel,coz by ho ciastocne omluvalo,alebo .....Brrrrrr Pockam jeste do půlky týdne, jestli nedoslo k nejaké chybě, a pak napíšu co se stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 uz pres tyden mam male demo toho, jako to bude v 80ti.Po ryme na jedno ucho neslysim temer vubec, na druhe jak kdy .... kazdy jednani je radost, odezirani a maximalni soustredeni je hodne unavny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Se mi po pár podpisech rozpadl dvouletý Parker na 3 kusy" Se snad proti mě všichni věhlasný výrobci spikly, to je krach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 A nepotápěl si se s ním:-) Promiň, nedalo mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Jojo, sauna neprospívá ani Parkerům, ani Tagům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Mě naštvalo poznání, že se mi právě k zadní straně telefonu Nokia E52 v oblasti repráčku přichytila velká kancelářská svorka dlouhá 8cm. Drží poměrně fest.Po dalších pokusech jsem zjistil, že telefon v klidu udrží i pět malých 3cm svorek (skládaných na plocho na sebe). Proboha, jak takovej magnetickej krám můžu nosit spolu s mechanickejma hodinkama? To si snad mám koupit Milgaussy jen proto, že dělám s mobilem, notebookem a máme čipový čtečky na dveřích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Sem si málem vylil kafe kvůli Vám do počítače, ještě z něho se zakouří a končím tady s Vámi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Mě naštvalo poznání, že se mi právě k zadní straně telefonu Nokia E52 v oblasti repráčku přichytila velká kancelářská svorka dlouhá 8cm. Drží poměrně fest. Po dalších pokusech jsem zjistil, že telefon v klidu udrží i pět malých 3cm svorek (skládaných na plocho na sebe). Proboha, jak takovej magnetickej krám můžu nosit spolu s mechanickejma hodinkama? To si snad mám koupit Milgaussy jen proto, že dělám s mobilem, notebookem a máme čipový čtečky na dveřích? a sakra, fakt to ta E52 dokaze. je to normalne? toto sa mi s inym telefonom este nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 (upraveno) Mě naštvalo poznání, že se mi právě k zadní straně telefonu Nokia E52 v oblasti repráčku přichytila velká kancelářská svorka dlouhá 8cm. Drží poměrně fest. Po dalších pokusech jsem zjistil, že telefon v klidu udrží i pět malých 3cm svorek (skládaných na plocho na sebe). Proboha, jak takovej magnetickej krám můžu nosit spolu s mechanickejma hodinkama? To si snad mám koupit Milgaussy jen proto, že dělám s mobilem, notebookem a máme čipový čtečky na dveřích? Zkusil jsem taky testík, jeikož se tu trochu kopu do ...., všude samý dovolený" Tak moje NOKIA 5800 XpressMusic jednu sponku 3cm a to jen tak tak" To už asi ani není moc zdraví ho držet u ucha Upraveno 11. července 2011 uživatelem Vlastimil7664 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Mě naštvalo poznání, že se mi právě k zadní straně telefonu Nokia E52 v oblasti repráčku přichytila velká kancelářská svorka dlouhá 8cm. Drží poměrně fest. Po dalších pokusech jsem zjistil, že telefon v klidu udrží i pět malých 3cm svorek (skládaných na plocho na sebe). Proboha, jak takovej magnetickej krám můžu nosit spolu s mechanickejma hodinkama? To si snad mám koupit Milgaussy jen proto, že dělám s mobilem, notebookem a máme čipový čtečky na dveřích? To reklamuj. Jak jsem právě vyzkoušel, tak moje E52 jich udrží sedm (na sobě a vedle sebe). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 ...se už nedivím, že jsem si na služebce vyresetoval hotelovou kartu, kterou jsem měl v kapse s telefonem.Ještě že to nebyla platební karta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Můj Sony Ericsson K700i je čistokrevný plasťák, se sponkama ani nehne , ovšem naštvalo mě, že dvě švestky, které byly nejvíc obsypané plody nepřežily včerejší bouřku, vítr je rozlomil, švestky v pr..., slivovice nebude, povidlí nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Ani nebude zkouset kolik sponek jich udrzi magnet v mem HTC, slouzici k drzeni stylusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky