Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jeden z mých nejhorších dní... Zánět je už v celé noze, ta je v jednom ohni a neuvěřitelně natekla od kolene po chodidlo, navíc mne děsně bolí lýtko. Od rána běhám po vyšetření, na sonu nemohli udělat kvůli otoku kompletní vyšetření a tak není vyloučené riziko trombózy. Zatím jsem doma, noha v luftu, leduju a je mi zle...

Mám spoustu SZ - omlouvám se, ale budu psát až mí bude trochu líp a budu se moct pohybovat.

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mne dnes vytočila Česká pošta... jako vždy...

Klasická situace, která se stále opakuje a mne už to leze na nervy.

Nechám si poslat balík a...

a) Doručí ho na danou adresu a předají komukoliv, kdo jim je ochoten podepsat papíry / popřípadě zaplatit

B) Dnešní případ... Balík leží na poště a mám si pro něj přijít. Nemám na to čas, tak vyšlu toho kohokoliv, ať mi jej vyzvedne. Herr Kdokoliv je z rodiny a bydlí na stejné adrese. Když přijde balík domů, přvezme jej za mne - vše OK.

Herr Kdokoliv se dnes tedy dostavil na poštu, kde mu řekli, že balík mu nedají - leda by měl ssebou notářsky ověřenou plnou moc.

Takže když pošta veze balík na danou adresu, je jí jedno, kdo jej převezme. V klídku jim stačí, že je na dané adrese a podepíše jim papíry.

Ale když na poštu přijde vyzvednout balík někdo jiný než adresát, tak je nezajímá, že má v ruce složenku, peníze a na dokladech uvedenou stejnou adresu, jako adresát.

Mi zase hnuli žlučí. Od teď je budu buzerovat, ať mi to hezky dovezou a nikdy jinak.

Jeden z mých nejhorších dní... Zánět je už v celé noze, ta je v jednom ohni a neuvěřitelně natekla od kolene po chodidlo, navíc mne děsně bolí lýtko. Od rána běhám po vyšetření, na sonu nemohli udělat kvůli otoku kompletní vyšetření a tak není vyloučené riziko trombózy. Zatím jsem doma, noha v luftu, leduju a je mi zle...

Mám spoustu SZ - omlouvám se, ale budu psát až mí bude trochu líp a budu se moct pohybovat.

No jejda. To zní dost FUJ :worried_anim: Přeji brzské uzdravení.

Odkaz ke komentáři

...že ani po deseti dnech nemám na účtě peníze od kupujícího. :crying_anim02:

Tak to sa muselo udiat velice nieco zahadne....Bud kupujuci umrel,coz by ho ciastocne omluvalo,alebo .....Brrrrrr :wallbash:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odkaz ke komentáři

Mě naštvalo poznání, že se mi právě k zadní straně telefonu Nokia E52 v oblasti repráčku přichytila velká kancelářská svorka dlouhá 8cm. Drží poměrně fest.

Po dalších pokusech jsem zjistil, že telefon v klidu udrží i pět malých 3cm svorek (skládaných na plocho na sebe).

Proboha, jak takovej magnetickej krám můžu nosit spolu s mechanickejma hodinkama? To si snad mám koupit Milgaussy jen proto, že dělám s mobilem, notebookem a máme čipový čtečky na dveřích?

Odkaz ke komentáři

Mě naštvalo poznání, že se mi právě k zadní straně telefonu Nokia E52 v oblasti repráčku přichytila velká kancelářská svorka dlouhá 8cm. Drží poměrně fest.

Po dalších pokusech jsem zjistil, že telefon v klidu udrží i pět malých 3cm svorek (skládaných na plocho na sebe).

Proboha, jak takovej magnetickej krám můžu nosit spolu s mechanickejma hodinkama? To si snad mám koupit Milgaussy jen proto, že dělám s mobilem, notebookem a máme čipový čtečky na dveřích?

a sakra, fakt to ta E52 dokaze. je to normalne? toto sa mi s inym telefonom este nestalo

Odkaz ke komentáři

Zkusil jsem taky testík, jeikož se tu trochu kopu do ...., všude samý dovolený" Tak moje NOKIA 5800 XpressMusic jednu sponku 3cm a to jen tak tak" To už asi ani není moc zdraví ho držet u ucha :oneeyed02:

Upraveno uživatelem Vlastimil7664
Odkaz ke komentáři

To reklamuj. Jak jsem právě vyzkoušel, tak moje E52 jich udrží sedm (na sobě a vedle sebe).
Odkaz ke komentáři

Můj Sony Ericsson K700i je čistokrevný plasťák, se sponkama ani nehne Posted Image, ovšem naštvalo mě, že dvě švestky, které byly nejvíc obsypané plody nepřežily včerejší bouřku, vítr je rozlomil, švestky v pr..., slivovice nebude, povidlí nebude Posted Image

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...