zbuddy Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Krtkom sa rozumie pripravok na baze hydroxidy sodneho? V takom pripade velky pozor na kombinaciu s inym krtkom na bazi kyseliny najcastejsie sirovej ci fosforecnej, reakcia byva burliva.Krtek na bázi kyseliny? To jsem ještě neviděl a neslyšel, dáš odkaz? Krtek je tak jako tak lapač na peníze, je to bohapustý louh sodný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 jo nedávno mi ten krtek zrobil z kulaté trubky čtverec .....beztak to do prodeje dostali instalatéři,aby měli robotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Krtek na bázi kyseliny? To jsem ještě neviděl a neslyšel, dáš odkaz? Krtek je tak jako tak lapač na peníze, je to bohapustý louh sodný.V podstate kazdy tekuty cistic odpadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Horkej ocet mě zatím nezklamal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Horkej ocet mě zatím nezklamal.no to mame napriklad hned prvy cistic odpadu na bazi kyseliny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 tak sem zkouknul DVTV s Bémem..... no tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 @geometr: vdaka za prispevok, vazne. Uplne mi hovoris z duse. Uz som tu na Plzen a jej neskutocne vychvalovanie chcel reagovat nespocetne krat ale uprimne, vzdy som si povedal ze z toho bude flejm jak prasa a ze mi to zato nestoji. Pomenoval si to do bodky presne ako to vidim ja - Plzen je istota, ale obycajna. Uprednostnim desiatky piv pred plznou no niekedy si poviem ze bude stacit aj plzen a tou sa naozaj nic neskazi. Pripadne druha moznost, ak vsetko ostatne v ponuke vyzera pofiderne.Plzeň=Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 sypej vyčistit ten vodpad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Krtku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Conrad- moc dík za SZ, snad to pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Jsem totálně ucpal odpad ze sprcháče. Blbě odtýkal, tak jsem tam nasypal krtka, zalil horkou vodou...a nic. Jediná změna - předtím odtejkal blbě, teď už vůbec. Nevíte jestli tam narvu péro normálně zvrchu odtokem? K sifonu se nedostanu, páč tam není servisní otvor.Tady Ti pero už nepomůže: v odtokáčí je tzv. pachová zátka, což není nic jiného než plastová nádobka, která se, jak psal JaRooN, tou chemickou reakcí zkroutila, takže pomůže jen odtok odkrýt a dát novou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Jestli se tam něco speklo/zkroutilo, tak budu muset rozbourat ten rantl, na kterým ten sprcháč sedí :-((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Podla mna sa tam nic nespieklo nepokrutilo, len krtek uvolnil nejaku vacsiu usadeninu ktora to ucpala uplne. Pokial by krtek reagoval s nadobkou tak by si to poznal podla mna tak, ze by v nej urobil dieru a to by to prave ze odtekalo (pod sprchac). Dokym je to tesne (voda neunika) tak si v IMO v pohode a mozes laborovat dalej. Skus urcite prinajmensom tu hadicu od sprchy a tlak vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 (upraveno) Jestli se tam něco speklo/zkroutilo, tak budu muset rozbourat ten rantl, na kterým ten sprcháč sedí :-(((Pokud je to sprcháč a k odpadu se jinak nedostaneš, tak bohužel, v každém případě zavolej instalatéra, nicméně se vsadím, že to bude ta zápachová uzávěra, pokud by tam nebyla, odtok by jednak smrděl, jednak by to při odtékání docela hučelo. Horká voda nevadí, ale když se do odtoku pravidelně lije s hydroxidem, tak tím uvolněným teplem se plast dříve či později pokroutí. Nechci strašit, ale další problém bude sehnat i samotnou zátku: není to žádný univerzál, ale dělá se na příslušný odtok, a pokud ten se již nevyrábí, respektive k nám nedováží, pak zřejmě vyměnit celý sifon.. Upraveno 19. září 2016 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 (upraveno) Vypadá asi takto Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 19. září 2016 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 (upraveno) Aby děcka chodily pozpátku tomu hňupovi co vymyslel zapínat červenou před Mrázovkou. Pro genderovou vyrovnanost jestli to byla nějaká krnda tak přeji suchý nečekaný anál. Upraveno 19. září 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Koupil jsem si nový mixér. Slavnostně dojedu domů, umyju nádobu, naskládám ingredience, zapojím do elektriky a...nic:-)). Si říkám, jsem idiot, že neumím zapnout mixér či co... Prostě nic, nefunguje, pokud tam není někde nějaké tajné tlačítko na spuštění:-)).Že se přístroje serou chvilku po nákupu, s tím už pomalu počítám, ale že koupím novou věc a nepojede vůbec, to je pro mě novinka:-).Takže zítra zpět do prodejny, benzín v prdeli, hodina času v prdeli, domů pojedu bez mixéru a ještě tam ze mě budou dělat idiota, jestli jsem to zapojil dobře, už to vidím:-). Sere mě ten čas, zase tam jet, balit to a řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Zkus to večer nebo zejtra znova. Mě takhle funguje vysavač - když byl novej, tak prostě nejel. A pak najednou jel. Čas od času to udělá zase. Můžu s ním mlátit, kroutit šňůrou, mačkat čudle, jinou zásuvku - nic. Zkusím to za chvilku - nic. Zkusím to druhej den - valí jako by se nechumelilo třeba půl roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 (upraveno) Tak zpět, už to běží Jen dodám, že chyba byla zcela výjimečně na mé straně Upraveno 19. září 2016 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Mafrael- tys mel vyhozeny pojistky, ne? Me jsi pobavil, promin :-)))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky