jumpmans Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 třeba si vzít ponožky do sandálů nebo tak něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Bylo to napsany jako reakce na muj prispevek, ty pluralito. jistě pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 A kdo Vám brání...? Do očí by jste mi to však neřekl že? řekl, pokud nemáš víc než mých 197cm a 108kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjpetross Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 řekl, pokud nemáš víc než mých 197cm a 108kg Tak to se nemusíte strachovat...nemám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Do očí by jste mi to však neřekl že? Tak to se nemusíte strachovat...nemám :-) nepolevuj, ať má ta padesátka správnej drajv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjpetross Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Jaká padesátka? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Registrace na pozvánku,tohle je fakt komedie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 (upraveno) Jaká padesátka? :-D No fakt je, ze takhle sem asi nezapadnes. Ale proc bys mel... Upraveno 13. července 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjpetross Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Proč? ale máte pravdu...proč bych vlastně měl... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 (upraveno) @Dr Watson Díky za tip. Již jsem to někde četl, ale další dobrá zkušenost se hodí. Osobně jsem zkoušel olej, vodu, jar. Docela to zabíralo, ale ničilo to i rostliny. Upraveno 13. července 2011 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 nastvala me tahle konverzace... Mel jsem neprecteny posledni tri stranky a je to smutny, panove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 nastvala me tahle konverzace... Mel jsem neprecteny posledni tri stranky a je to smutny, panove... Jo jo, ty mšice, to je hrozná svoloč! Ale co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 ...no a ta moje tragédie s nožem taky zapadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 ...no a ta moje tragédie s nožem taky zapadla Pavle, mě to hluboce zasáhlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Sousedův pes.Šel jsem poměrně brzo spát,protože mne dnes čeká náročný den plny cestování.Lehl jsem sotva co jsem staačil usnout začal štěkat,bylo to asi v 11,říkám si to přestane,le ne on štěkal asi do 2 do rana,takže sen si fakt príma odpočinul,navíc jsem dostal nějakou křeč do steheního svalu.Takže ideální odpočinková noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 horucava... uz by som fakt otreboval nejaku letnu burku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Tak to tě potěším.... Od včerejšího večera dorazily bouřky z Čech na Moravu, takže třeba se během pozdějšího odpoledne dočkáš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Mno, to já teď sedím na kanclu v Brně a nestačím se divit co se venku děje.... Blesky, hromy.... no prostě standartní apokalypsa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 ...ze mi tady z fora nekdo nabizi hodinky, chce 'zalohu' predem oproti fotkam, ktery jsou trapne ukradeny z cizi ebay aukce... proste nechapu, ze ma tohle nekdo zapotrebi, kvuli par tisicum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 ...ze mi tady z fora nekdo nabizi hodinky, chce 'zalohu' predem oproti fotkam, ktery jsou trapne ukradeny z cizi ebay aukce... tenhle nakouslej koláč musíš dojíst - ven s tím kdo a co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky