ivan_989 Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Neni zac rudy. Zacal som sa potit, kychat, toci sa mi hlava a citim ze mi stupa teplota. Ked som sa postavil ze idem po teplomer, urobil som to nesikovne, ukrutne ma zabolelo v krizoch, padol som naspat do postele, tak som racej ostal lezat. Mily moj chronodennicek, naco vsetko sa este mam pripravit? Moja personalna apokalypsa uz fakt zacala?
VS Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 A nepomohlo by, kdyby sis koupil nové hodinky?
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Mily moj chronodennicek, naco vsetko sa este mam pripravit? Moja personalna apokalypsa uz fakt zacala?tím to nekončí .... máma přivlíkla domů nějakou váhu, která váží i nudle v nosu a je to onlajn připojený do pentagonu.... zjistil sem že mám v těle 13,5kg kostí a zbytek je bůček .... myslím, že mám větší starosti než tvoje posraný záda .... ta váha ze mňe udělala prase .... co teď?
tommas4 Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Beuer z okay elektro? Mě ta mrcha ukazuje bůček s 16 kg kostí.Na tu mrchu neplatí ani vypnout modrozuba, má pamatováka a zpětněto tam nalouduje a to je teprv damage pro pacoše stojícího na váze.
ivan_989 Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 (upraveno) Ypo: amasti si chodidla indulonou a postav sa na vahu este raz. Ukaze to nieco ine. Myslim. Edit: ale davaj bacha aby si sa nesmykol Upraveno 29. září 2016 uživatelem ivan_989
Lion Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Že jsem již dvakrát během jednoho týdne píchl na MTB...!Bezdusova sada?? Zalezitost pětikila (sada plus mlíko)...
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Ypo: amasti si chodidla indulonou a postav sa na vahu este raz. Ukaze to nieco ine. Myslim. Edit: ale davaj bacha aby si sa nesmykolno to asi dělat nebudu .... když mě občas máma masíruje spodní nohy, tak to klouže eště dva dny .... na píču, ale jinak příjemný ... ale vnuklo mi to myšlenku, že si ten náramek kterej počítá spánek a kolik ujdu denně metrů taky pořizovat nebudu a to sem ho tolik moc chtěl ..... to bude stejná nefunkční, orientační píčovinka pro blby který sou ochotný za to zaplatit ...... neska sem ušel asi 200metrů a iphone mi hlásí 2,5km ..... taková informace jak v televizi když hlásej že je dvacet stupňů, ale pocitová teplota deset ... to je magořina .... existuje nějaký čidlo přes pocity ? .... asi jo ....někdy mám pocit, že se zblázním
Frantik Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Měl bys zase začít chlastat, uz ti hrabe :-) Svět je pak veselejší :-)
cali Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Pocitova teplota je nahodou dolezita je zalozena na vetre a vlhkosti. Napr 4C slnecno bezvetrie a sucho je uplne ina kava nez 4C vietor a 80% vlhkost.
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Pocitova teplota je nahodou dolezita je zalozena na vetre a vlhkosti. Napr 4C slnecno bezvetrie a sucho je uplne ina kava nez 4C vietor a 80% vlhkost.to je přece píčovina .... každý individuum teplotu vnímá jinak ..... záleží přeci na stavu těla .... jestli seš OK .... unavenej .... veselej .... vožralej ...
gorlo Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Pánové klid, tolik kosti žádnej zdravej člověk nemá, celková váha kosti se má pohybovat kolem 3,5kg, takže určitě kecá i bůčku.
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 nevím jak výčepní ale já mám kámen ve žlučníku ... to bude vono ..... pocitově má tak panáct kilo .... ve skutečnosti bude mít dvanáct
papen Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Bezdusova sada?? Zalezitost pětikila (sada plus mlíko)...S dusi, o prachy nejde, ale voprus menit dusi behem cesty...:-)
Návštěvník Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 nevím jak výčepní ale já mám kámen ve žlučníku ... to bude vono ..... pocitově má tak panáct kilo .... ve skutečnosti bude mít dvanáctJa se nedavno dival na hydepark civilizace a tam pan s nobelovou cenou (myslim)rikal, ze vsechny bunky co v sobe mame vazi jen neco malo pres kilo, zbytek jsou vazby mezi nima, ber to takhle
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 no .... a teď si třeba vem, že tě kilo buněk veze vzduchem do karibiku na dovolenou ..... přitom to vypadá jako normální chlap .... to by se jeden posral
Xenomorfus Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Pocitova teplota je presne definovana. Je na to nejaky vzorec. Zavisi na vlhkosti a rychlosti vetru.
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 definice na pocit ? ..... klucí vole ..... máte mňe na svědomí
MadButcher Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Ypo: amasti si chodidla indulonou a postav sa na vahu este raz. Ukaze to nieco ine. Myslim. Edit: ale davaj bacha aby si sa nesmykolNo tak aspon uz ivane vime jak jsi prisel k tomu houserovi :-)
Xenomorfus Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 definice na pocit ? ..... klucí vole ..... máte mňe na svědomíKua, ja si to nevymyslel, kdyz sem delal u snehovych del, furt se sledovalo meteo a tam to bylo ;-).
Doporučené příspěvky