Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jestli nemas nejakou vyhrivaci vychytavku ( raselinovy polstarek, parafinovy apod.) posli mamku do obchodu pro 2 sacky soli, na panvičce ohrej, zabal do neceho - udelej si s toho polstarek a nahrej krize. mas suche teplo a stoji to jedno ojro ;-)

Odesláno

V TV idú doobeda riadne sprostosti.

Ešte som vyskúšal tu konopnu hrejivu masť. Sa cítim ako keby som mal thermofor,je riadne hrejiva.

Postupne teda skúšam čo radite a vypadá že to zaberá,ale konečný dôkaz bude až zajtra ráno. Lekár je stále v zálohe,ale dúfam že túto radu nebudem musieť využiť.

Odesláno

V TV idú doobeda riadne sprostosti.

Ešte som vyskúšal tu konopnu hrejivu masť. Sa cítim ako keby som mal thermofor,je riadne hrejiva.

Postupne teda skúšam čo radite a vypadá že to zaberá,ale konečný dôkaz bude až zajtra ráno. Lekár je stále v zálohe,ale dúfam že túto radu nebudem musieť využiť.

Zkusil jsi tu termolku od Cannadermu ?Na tu nedám dopustit ,mám vždy pocit ,že mi to místo začíná hořet.

Odesláno

Zkusil jsi tu termolku od Cannadermu ?Na tu nedám dopustit ,mám vždy pocit ,že mi to místo začíná hořet.

Presne ten pocit co opisujes som mal z tej konopnej :)
Odesláno

Mydocalm nebo mydolastan jako myorelax- povoli cenralni nervovou soustavu, uvolni svaly. Na bolest aulin nebo nimisil, je to stejny, 150mg suspenze nimisil sulfidu.

Volne prodejny je guajacal, ucinek stejny. Kdyz pujdes na pohotovost dostanes do svalu lidocain nemo mezocain. To ulevi takrka hned.

A lezet a lezet.

Odesláno

Presne ten pocit co opisujes som mal z tej konopnej :)

Mě vloni profouklo na kole a ráno jsem přes bolesti nemohl skoro vylést z postele.Kolega mi doporučil nějakou koňskou mast ,která nikde nebyla  a v každé lékárně mi doporučili nějakou co prodávali,ale ani z jedné jsem neměl pocit ,že by nějak hřála.V nějakých zdravotnických potřebách mi paní doporučila tu konopnou termolku.Tak jí říkám,já už těch mastí mám doma jako průměrná lékárna a nic z toho nezabírá.Ale přesto jsem ji vzal a po dvou dnech se to hodně zlepšilo.Ideálně je to dobré vmasírovat do postiženého místa až je pokožka skoro suchá ,třením to začne hřát rychleji.

Odesláno

No a teraz uz len skusit dostat sa znovu k tomu k paypal uctu, chce to spisat nejaku staznost, popisat stav a mali by to na paypale nejako vyriesit. Teda samozrejme pokial o ten konkretny ucet z nejakeho dovodu stojis inak je mozne aj zalozit iny.

Odesláno

Fury... Tyson Fury... Velkohuby boxer, ktery rozlozil Klickovi karieru, ztloustnul jako prase, uz skoro rok se vyhyba zapasum, dopoval a ted se z toho vseho snazi vycouvat pres deprese a neuznani... To je ale jelito...

Na to jak mladsiho Klicka moc nemusim, tak zpetne vsechna cest za jeho dlouholety profesionalni pristup... To byl sampion.. ted uz se asi tezko vyskrabe zpátky, ale snad se pletu...

http://www.profiboxing.cz/profiring/aktuality/opet-odlozeno-fury-ma-udajne-problemy-v-kempu-odveta-s-klickem-v-ohrozeni

http://www.profiboxing.cz/profiring/aktuality/druhy-frank-bruno-fury-trpi-bipolarni-poruchou-blizi-se-konec-jeho-kariery

Odesláno

No a teraz uz len skusit dostat sa znovu k tomu k paypal uctu, chce to spisat nejaku staznost, popisat stav a mali by to na paypale nejako vyriesit. Teda samozrejme pokial o ten konkretny ucet z nejakeho dovodu stojis inak je mozne aj zalozit iny.

Co mi přišlo do mejlu tak účet je zrušený. Jen mi vrtá hlavou jak se tam mohl někdo dostat. Momentálně jsem tak rozhozen,že o PayPal už nestojím.
Odesláno

nabural sa ti niekto do paypal uctu? ako si sa to dozvedel? prisiel ti email, ze na tvoje konto sa prihlasil niekto so zahranicnou adresou? Zacali ti miznut prachy? 

Same otazniky. 

Odesláno

Přihlásil se někdo s jinou adresou přišel mi mejl od PayPalu,odepsal jsem že já jsem nic neměnil. Čekám odpověď. Potom mi poslali sedm plateb. Na účtu je to zatím v blokaci tak snad to ještě neodešlo.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...