LukashX Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 ... A jinak co mě právě naštvalo? Že se mě skoro při každé jízdě po D1 někdo pokouší zabít. Nestačilo, že mě před 14 dny nějaký dobrák, který se nedíval do zrcátka, natlačil u Humpolce na svodidla a s klidem odjel... "U Humpolce v příkrym kopci často bouraj politici, Láďa vždycky zapálí si Camelku, jak dobrodruzi..." Sorry, nedalo mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 ...že mi právě přivezli katalog Panerai. Člověk už tak nějak nabyde dojmu, že je stabilizovanej a pak takováhle rána. Zas tu sním nad 321. Chjo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Proc hotely slibujou co neni pravda,chtel sem aby bylo na pokoji wifi-coz se mi castecne splnilo,ale co ztoho,kdyz se k te wifi neda pripojit,pripojise jen v koupelne nebo na chodbe hotelu,to je fakt k posrani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Partnerka, ktera se se mnou kvuli zpackane vymene oken (udajne moji chybou ) po osmi letech rozchazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 prave jsme zjistili ze nam z chodby ukradli uplne novy kocarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 zjištění, že musím mít 50příspěvku, pokud chci nakupovat:worried_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 vwtyp11: Nemusíš, pošli prodávajícímu soukromou zprávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Partnerka, ktera se se mnou kvuli zpackane vymene oken po osmi letech rozchazi. Kvůli oknům? Asi to nechceš rozvíst co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Proc hotely slibujou co neni pravda,chtel sem aby bylo na pokoji wifi-coz se mi castecne splnilo,ale co ztoho,kdyz se k te wifi neda pripojit,pripojise jen v koupelne nebo na chodbe hotelu,to je fakt k posrani. To mě povídej - minulý týden, pětihvězdičkovej hotel, wifi podle slibů všude. Nevzal jsem si blbec kábl na normální připojení. Wifi sice jela všude ale podle mého odhadu rychlostí tak asi 30b/sec - přečíst 2 maily a na jeden odpovědět mi trvalo 45 minut... Na chronomag jsem se vůbec nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Kvůli oknům? Asi to nechceš rozvíst co? Že Ti to taky nebere co,kvůli oknům,taková prkotina,no to bych s tou svojí vůbec neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Kvůli oknum tak to si tě nezaslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Andrew: Je to mozne? To jsem jeste neslysel neco takoveho. Ale pokud je to pravda, tak na tom jen vydelas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Proc hotely slibujou co neni pravda,chtel sem aby bylo na pokoji wifi-coz se mi castecne splnilo,ale co ztoho,kdyz se k te wifi neda pripojit,pripojise jen v koupelne nebo na chodbe hotelu,to je fakt k posrani. Tak jedine se naložit do vany ale raději jeď jen na baterky u noťase. Nebo si vynes provokativně postel na chodbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Partnerka, ktera se se mnou kvuli zpackane vymene oken (udajne moji chybou ) po osmi letech rozchazi. Víš, kdyby to nebylo kvůli oknům, tak to bude za asi chvíli kvůli něčemu úplně jinému. V oknech problém nebude, je to jen vhodná záminka, která něco spustila. Možná těm oknům poděkuj, třeba by to někdy v budoucnu bylo mnohem citelnější, i když vím, že podobné situace s člověkem dokáží pěkně zacloumat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enicar2 Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 No, s oknama mám také své zkušenosti (euro)...celé nám je měnili 3 krát do celého baráku, včetně rámů, než se to jeden debil naučil pořádně vyrobit (ve firmě)...Pak jsme jim ještě půlku vůbec nedoplatili...dodali po termínu, takže nezájem...Fušeři... Přeci to jde řešit přes reklamaci, popřípadě přes soudního znalce :-) Víš, kdyby to nebylo kvůli oknům, tak to bude za asi chvíli kvůli něčemu úplně jinému. V oknech problém nebude, je to jen vhodná záminka, která něco spustila. Možná těm oknům poděkuj, třeba by to někdy v budoucnu bylo mnohem citelnější, i když vím, že podobné situace s člověkem dokáží pěkně zacloumat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Nebo si vynes provokativně postel na chodbu. parada... a objednaj si toho sluhu s vejarom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 (upraveno) Jo panove, kvuli oknum, ikdyz to bude spis jak pise Pavca...blby je, ze si pripadam ze jsem nic neudelal (nebo naopak udelal vse co bylo v mych silach) a presto se to proti me obratilo V sobotu se melo jet na dovolenou a misto toho si budu shanet bydleni....aaaach jo! Edit: Kruci jde o pitomy okna! Dopr...e! Jdu pracovat! Upraveno 15. července 2011 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 I kdybys udelal/neudelal cokoliv, tak to dopadne stejne. Taky jsem se kdysi rozesel tesne pred dovolenou, nakonec to byla nejlepsi dovolena na ktere jsem byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donut Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 (upraveno) Kluci maj recht...Kdyby to nebyly okna,bylo by to pravdepodobne za chvili neco jinyho.Jak se rika "kdo chce psat bit,hul si vzdycky najde"..A na tu dovolenou bych naopak jel at uz sam nebo s kamosem. Vyluftujes se a prijdes (aspon na chvili) na jiny myslenky...A kdyz ne,tak budes mit aspon cas si to v hlavne trochu porovnat...Bydleni si sezenes potom Upraveno 15. července 2011 uživatelem Donut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Jo panove, kvuli oknum, ikdyz to bude spis jak pise Pavca...blby je, ze si pripadam ze jsem nic neudelal (nebo naopak udelal vse co bylo v mych silach) a presto se to proti me obratilo V sobotu se melo jet na dovolenou a misto toho si budu shanet bydleni....aaaach jo! Edit: Kruci jde o pitomy okna! Dopr...e! Jdu pracovat! Není možný, že by to byl jenom premenstruační syndrom? Že bys jí dal večír do kožichu a bylo by zas všechno v pořádku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky