Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 31. 10. 2016 v 11:19, Zlý Jabko napsal:

Jak se ti to probůh povedlo?

Oříšky...zubař říkal, že na těch dvanáct zubů co mi tam zbývá docela machruju :-) Už je hotovo ale trpěl jsem zase jak zvíře, ty injekce mi vůbec nedělají dobře.

Odesláno

Včera jsem sem psal položertem. Dnes jsem vytočenej. Miluju ji, je to perfektní  máma dvou dětí a výborná manželka. Jen když do prd.ele ví už celej život, že ji všechno padá z ruk, tak ať neuklízí cokoli ji přijde do zorného pole.  Končíme oběd, zbytky v talířích na stole. Padl ji do oka můj mobil, který zjevně na stole neměl v tu chvíli být.

Výsledek - Iphone v rajské omáčce

Odesláno
  V 31. 10. 2016 v 14:43, Roman I. napsal:

Včera jsem sem psal položertem. Dnes jsem vytočenej. Miluju ji, je to perfektní  máma dvou dětí a výborná manželka. Jen když do prd.ele ví už celej život, že ji všechno padá z ruk, tak ať neuklízí cokoli ji přijde do zorného pole.  Končíme oběd, zbytky v talířích na stole. Padl ji do oka můj mobil, který zjevně na stole neměl v tu chvíli být.

Určitě Ti už dávno chtěla koupit nový...

Odesláno (upraveno)

2 Afričan: tvl. je vyluxovanej, a já se ho bojím zapnout  :frusty: . Sedíme, kecáme o dceřiných rovnátkách a najednou vstane ze židle a během vteřiny mobil trůní na rejži s rajskou. To nevymyslíš.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno
  V 31. 10. 2016 v 14:51, straspol napsal:

Určitě Ti už dávno chtěla koupit nový...

Ne nechtěla, neměl jsem ho ani půl roku

Odesláno
  V 31. 10. 2016 v 14:53, Roman I. napsal:

2 Afričan: tvl. je vyluxovanej, a já se ho bojím zapnout :frusty: . Sedíme, kecáme o dceřiných rovnátkách a najednou vstane ze židle a během vteřiny mobil trůní na rejži s rajskou. To nevymyslíš.

Já si rejpnul, protože vím jak náchylná hračka to je :-) Jinak buď rád že je manželka pracovitá jak včelka, ta moje to taky trochu přehání, ale je to furt mnohem lepší než mít doma nějakou línou ludru, kterých běhá všude dost.

Odesláno

Pokuta 630 CHF za pozdni prejeti do odbocovaciho pruhu, kde uz nebyla prerusovana, ale zacinala plna cara (exit z dalnice). Kua za to uz mohly byt pekny hodinky na litacku, rocni permice do fitka nebo deset flasek Zacapy. Pritom jsem nikoho neohrozil, ba ani neomezil. :frusty:

Odesláno
  V 31. 10. 2016 v 14:43, Roman I. napsal:

To je u zen normalni...

Dlouhou dobu sem si myslel, ze tyhle veci, ktere delaji, jako napriklad: "uklizeni veci", vyhazovani "nepotrebnych" veci, ruzne zapnute spotrebice hrozici pozarem, znicene drobne predmety citove ovahy (od sbirkovych veci, modelu, apod...az po telefony), atd, atd... jsou dilem nahody, nesikovnosti, nevedomosti, apod...

Nikoliv! Osobne jsem si jist a nikdy mi to nikdo nevymluvi, vim, ze to zenske delaji schvalne, aby nas na*raly!

Odesláno (upraveno)

Jednou za cas si vsimnu, a vzdycky me to nasere, kolik je takhle na chodnicich vajglu. Proc si cafra spousta kuraku mysli, ze je to vlastne uplne normalni a v poradku, hazet odpadky na ulice? Kdyz takhle pouziju papirovej kapesnik, nebo sezeru tycinku nebo co ja vim, taky to proste nepohodim na chodniku, ne?

Edit: Abych nepusobil jako militantni nekurak, dodam, ze proti koureni v zasade nic moc nemam. Jenom proti tomu bordelu na ulicich.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Zajeď si na výlet do Singapuru, tam tohle nepadá do úvahy. Ulice bez papírku a vajglů, za to jsou tam pokuty jako kráva. A žvýkačka? To už je pomalu na trest smrti!

Odesláno (upraveno)

Vajgly mi vadily v dobách dávno minulých, kdy jich byly závěje na zastávkách MHD, hlavně dole pod obrubníkem, a jejich odér k zastávkám (zejména v dešti) neodmyslitelně patřil. Dneska mi spíš vadí na chodnících psí lejna. Já při chůzi dost tabletím a občas domů přinesu i několik různých vzorků materiálu...

Upraveno uživatelem martar
Odesláno
  V 31. 10. 2016 v 16:05, Frostie napsal:

Zajeď si na výlet do Singapuru, tam tohle nepadá do úvahy. Ulice bez papírku a vajglů, za to jsou tam pokuty jako kráva. A žvýkačka? To už je pomalu na trest smrti!

Takže jim to tam evidentně funguje, na rozdíl od nás.

Odesláno
  V 31. 10. 2016 v 15:17, bobi napsal:

Jo,tak to by asi fakt nasralo i mě.630 švajcfran. je už docela dost :eek:

To je. Na druhou stranu jsem ale dostal ferovou nabidku. Kdyz nebudu chtit zaplatit, muzu zadara na tridenni exkurzi do mistniho napravneho zarizeni... A to se vyplati! B)

Odesláno
  V 31. 10. 2016 v 15:25, Xenomorfus napsal:

...

Nikoliv! Osobne jsem si jist a nikdy mi to nikdo nevymluvi, vim, ze to zenske delaji schvalne, aby nas na*raly!

Dokud ji to nedokážeš, je to jen spekulace :D

Jednou jsem měl přítelkyni a po 6 měsících soužití jsem měl ve skříni polovinu věcí na nošení. Nějak mi to nelezlo do palice, dokud jsem ji jednou nenachytal, jak mi do popelnice vyhazuje oblíbené kalhoty. Tak jsem přitlačil na pilu a vylezlo z ni, že věci, které se ji nelíbí, mi takto postupně likviduje. Za krátký čas už byla bývalá...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...