Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na školení řidičů nám říkal školitel, že někdo přejel ležícího opilce na dálnici a podle předpisů byl stejně vinen on, takže raději volat než nevolat...

S tim asi nikdo problem nema, kolega vyse jen vytahl spojeni "zneuzivani izs" ktere jsem pouzil a zacal mluvit o opilcich na cestach.... Ja resil to, ze pokud si zabouchnes dvere, tak je prasarna volat hasice abys usetril za zamecnika (viz vyse). Pak sam rekl, ze to ani necetl a jede si dal nejake uplne nesouvisle pripady.... Tohle moje logika neni schopna pobrat :)

Odesláno

nenaštvalo ale spíš udivilo. fakt bizarní. jedu ulící těšnov a chci křižovat ulici na poříčí a jet dál na florenci a předemnou nový RR sport. je to klasická křižovatka kdo nezná. na semaforech bliká oranžová jako vždycky. RR předemnou zastavil jako by tam byla červená a stojí. po chvíli zatroubím a nic. čekám. čekám. zatroubím. nic. vidím jen ženu jak gestikuluje směrem ke mě. tak vylezu jdu za ní. teď jak probíhal rozhovor.

Já: dobrý den, děje se něco? proč nejedete, chcete pomoci?

Ona: čekám na zelenou. co asi. nechodil jste do autoškoly? proč na mě troubíte?

Já: bliká tam oranžová. můžete jet.

Ona: to těžko. jede se jen na zelenou.

Já: máte vlastně pravdu. počkejte na zelenou. naschledanou.

Objel jsem ji a jel pryč. asi tam stojí do teď. jako vážně tohle udělalo řidičák. smutný. ale pořád to není nic proti mojí tetě ale to až jindy.

No, to mi připomnělo jak se kolega blížil ke křižovatce a vůl telefonoval. Řekl si, že to na tu oranžovou ještě prolítne. Neprolítnul. Ten semafor byl totiž taky vypnutej a hned jí dostal z boku z hlavní...

Odesláno

To je pekna blbost, jsou ockovani, ktery maj reakci prave po takovy dobe. Lamiczko, nestrestuj, 38 u malyho ditete neni zadna tragedie. Ale vzhledem k tomu, ze mas prvni kousek, tak je trocha hysterie v poradku :). Good luck, teplotu pres 38.5 srazejte a ono to do 2 dnu prejde.

Reakce na očkování je po takové době nepravděpodobná.

Odesláno

Horečka skoro 39 u malé a stále leze. Už o víkendu nebyla ve své kůži, pravděpodobně reakce na očkování 10 dní zpět :(

moje už větší holka měla taky takový ,ale dobře to dopadlo a odeznelo. ..,tak snad to proběhne stejně u vás na
Odesláno

Jsem se neoholil a teď mě svědí celý ksicht.. Bych nemohl být fousáč..

To chce par dni vydrzet, pak to jen zastrihnout a pak uz to nekouse. Pokud se oholim do hladka, tak prvni tyden je utrpeni. Dlouholeta zkusenost s fousatou drzkou
Návštěvník qoyi
Odesláno

Na školení řidičů nám říkal školitel, že někdo přejel ležícího opilce na dálnici a podle předpisů byl stejně vinen on, takže raději volat než nevolat...

Ano, vzhledem k tomu, že se rozlišuje překážka náhlá a nenáhlá. Takže srna / opilec / cyklista vždy pod auto skočili, vběhli, vjeli a nedalo se tomu už zabránit. Cokoliv jiného ve výpovědi, třeba "já o tom cyklistovi věděl, přišel mi nějakej divnej no a najednou mi tam vlítl" ... je proti vám samotným.

Dnes jsem natočil fízly jak jedou cca 170+ kmph na dálnici. Né že by mě to nějak štvalo, mohl to být kdokoliv jiný, ta dálnice za dané kapacity tu rychlost bez problému zvládá (pokud je auto v dobrém tech. stavu), ale spíš mě naštvalo když si pak člověk uvědomí že to jsou přesně ti stejní lidé, jenž 51kmph v obci "vyřeší" za tisíc korun blokově.

Návštěvník qoyi
Odesláno

Když jsem sjížděl, tak se za mnou spolujezdec otáčel. Nicméně musím říct, že řidič jejich vozidla se choval velice odpovědně a opravdu předvídal (zřejmě jeden z těch vyježděných), celkem pěkně se za ním jelo. Nechci ani nějak apelovat nebo tvrdit, že jeli "nebezpečně" nebo někoho "ohrozili", jelikož to se opravdu nestalo, jen mi přijde tragikomický jak celá řada tupců je má za vzor a používají tuto složku ke zvýšení represivních opatření. Sami si hrajou na svaté a pak v označeném voze jedou rychlostí, za kterou jiným berou papíry. Dokonce na té D5 jezdí tuším 2x R36 + Superb s měřícím zařízením PolCam. Opravdu nevolám po zvýšení represe v dopravě, naopak jsem pro její ústup.

Odesláno (upraveno)

Vykradeny auto pred kancelari, nikdy tam nic nenechavam, nikde nic vevnitr videt nebylo, stejne vymlatili okna jen aby si zevnitr otevreli kufr a podivali se tam :( Vedle me dalsi 3 to same, taky nic nevzali. Auto uplne plny skla, maly strepy rozlitany v kazde mezirce + skelny prach v textilnich sedackach. Ach jo + ta pakarna okolo - policie, pojistovna, servis. A uz vidim, ze to bude tak na hranici spoluucasti, takze to stejne zacvakam cely sam. Vopruz na dlouho a jezdit, respektive parkovat to nikde bez oken nemuzu. Kez by je nekdo chytnul a zlamal jim minimalne obe ruce. 

Ach jo, tak jsem si ten vopruz s opravou predpovedel presne. Auto na opravu v autorizovanem servisu (je jeste v zaruce a dal jsem to tam hlavne z duvodu, ze mam tovarne zatmavene zadni skla, tak jsem chtel aby okno objednali podle VIN a melo stejny odstin).

1) okno objednali a jenom za dil si nauctovali dvojnasobek oficialni prodejni ceny od vyrobce (zjistil jsem az posleze doma po zaplaceni). Z toho co jsem ted vygoogloval tak jsem zaplatil zhruba 3x tolik za kolik se da koupit nove origo na internetu, druhovyroba je jeste levnejsi. Moje blbost, mohl jsem asi obvolat vic servisu pred objednanim. 

2) pri vyzvednuti auta koukam ze je cely ram dveri zvenku okolo okna poskrabany - tak je volam k autu zpatky a samozrejme "to uz bylo, asi jak se vam to vloupali". Aha, no mel jsem fotky v mobilu auta pred servisem - takze budeme resit opravu

3) koukam na okno zevnitr a okno ma jine zatmaveni - zvenku je tezko posoudit, zda se tmavsi nez druhe, ale asi bych to musel nechat nejak premerit. Zevnitr je to ale dost patrne i pouhym okem - v servisu tvrdi, ze je to presne podle VIN specifikace, takze musim asi jinam si to overit 

4) vymena oleje, ale pri prevzeti neni vyresetovany palubni pocitac a vicka oleje a filtru v motoru jsou podezrele zapraseny, zadne otisky na nich, jak kdyz se na nej rok nesahlo - abych to snad pro jistotu nechal vymenit jeste jednou nekde jinde :(

Sorry, musel jsem si ulevit. Nesnasim jezdit s autem do servisu. At to clovek da temer kamkoliv, pokazde aby se modlil, co mu s tim zas udelaji :(

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

To me prekvapuje, ze ti tohle udelal autorizovanej servis. Ale ja uz se tu nicemu nedivim. Sluzby obecne jsou v US drahe a ne vzdy umerne kvalite. Naposledy jsem si nechaval spravovat boty. Chtel za to 35usd a za tyden se stejna zavada zase objevila. No kdyz vsechno delaji hispanci nebo asiati, tak se ani neni co divit. Bileho cloveka jsem tu manualne pracovat snad nevidel...

Odesláno (upraveno)

Ano, vzhledem k tomu, že se rozlišuje překážka náhlá a nenáhlá. Takže srna / opilec / cyklista vždy pod auto skočili, vběhli, vjeli a nedalo se tomu už zabránit. Cokoliv jiného ve výpovědi, třeba "já o tom cyklistovi věděl, přišel mi nějakej divnej no a najednou mi tam vlítl" ... je proti vám samotným.

Dnes jsem natočil fízly jak jedou cca 170+ kmph na dálnici. Né že by mě to nějak štvalo, mohl to být kdokoliv jiný, ta dálnice za dané kapacity tu rychlost bez problému zvládá (pokud je auto v dobrém tech. stavu), ale spíš mě naštvalo když si pak člověk uvědomí že to jsou přesně ti stejní lidé, jenž 51kmph v obci "vyřeší" za tisíc korun blokově.

Jim zrovna někdo zavolal, že mu spadly klíče vod auta do kanálu a chtěli rychle sfouknout při jednom i tu paní s utrženým splachovadlem, tak holt kvaltovali.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno (upraveno)

Ta Česká pošta opravdu nedokáže doručit jeden jedinej balík, či jen bl**ou obálku bez rozbití nebo v čas ... 

Dnes čekám na stan, odjíždím na ryby a ejhle stan přijel ve stavu, jako by v něm měly myši při přepravě diskotéku ....

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Jsem se rafnul s parťákem co se mnou byl na pár expedicích a jede se mnou na NZ. Před rokem si našel babu, od té doby nikam nesmí, stála ho už čtyřista papírů a dnes z něho vypadlo, že s ním moc kvůli NZ nekomunikuje, tak ji, kámošce a dětem které nejsou ani jeho koupil Egypt za osm pětek :-( Já Zéland celý překopal, spíme dost po venku protože kámošovi úspory v prdeli a teď z něho vypadne tato nová informace. Takže jsem mu řekl co si o tom myslím, on mě že jsem idiot a rozloučili jsme se. Ajajaj, zamilovanému nikdy neradit mě učil už můj děda...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...