Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak si precti Rok kohouta.

Děkuji za doporučení, je tam hodně obrázků? Né, to já že jen velmi nerad čtu knížky, ale na tvé doporučení se na ni mrknu :-) Já jsem snad ani babičku nedočetl, co si tak vzpomínám...

Odesláno

My tomu tady rikame proste "pocasi".   :D  Kde jsi a na jak dlouho?

Už si začínám pomalu zvykat :D

Pohybuju se mezi Coventry a Nuneaton, kousek od Birminghamu. Jsem tu na 14 dní, do pátku 25., resp. v pátek večer letim home.

Odesláno (upraveno)

My tomu tady rikame proste "pocasi".   :D  Kde jsi a na jak dlouho?

Jsem se včera díval na Forever, kde se Ian Gruffud chystá vlézt v zimě do řeky, kvůlivá vražedné zbrani a kámoš se s ním hádá:

- Nedělej to, je strašná zima.

- Tohle je jako letní den v Anglii

- Od pusy ti jde pára...

Upraveno uživatelem Klotzman
Odesláno

Děkuji za doporučení, je tam hodně obrázků? Né, to já že jen velmi nerad čtu knížky, ale na tvé doporučení se na ni mrknu :-) Já jsem snad ani babičku nedočetl, co si tak vzpomínám...

Bez obrázků:-) Každopádně knížka přímo pro tebe, bude si ti moc líbit:-)

Odesláno (upraveno)

Popojíždím pomalu těsně u chodníku parkuji a prolomil se pode mnou kanál a odřel jsem alu disk o chodník. :taz:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Bez obrázků:-) Každopádně knížka přímo pro tebe, bude si ti moc líbit:-)

Cítíme nějakou kulišárnu. Jestli tam je jenom zmínka o cikánech, tak na ni seru stejně tak jako dnešní děcka na pohádky s dobrým koncem... :-) chi chi

Odesláno

Nojo- dojedeš skoro až ke konci světa, a těsně před ním na poslední chvíli odbočíš doprava. A po asi tak třech kilometrech jsi tam, určitě. Jen doufám že to není doleva... to by byl průs..blém.

Odesláno

Počkej, počkej, on se dá Konec světa objet? Tak to je houby konec světa. Typická Vysočina :D

No, pokud je pravda že Země je deska a táhnou ji sloni a Slunce se kolem ní točí a točí, pak se dá před koncem světa někam uhnout, ne ... ?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...