JaRooN Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Sakra, bouchnul jsem dveřma na autě a sklo mi zmizelo dovnitř do dveří...
kuncák7 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Klotzman - to tě lituju, tohle tu zjištuju dost často, bohužel.JarooNe- buď rád, to se dá ještě opravit, mně onehdá vypadlo na přední sedačku, bohužel po částečkách ( to už nešlo ani slepit ).
JaRooN Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Jo, už ho mám podepřené prknem a musím sehnat jeden díl do stahovačky, co praskl. V tomto teple úplně dokonalé, nemoct si otevřít okno. Klíma je na krátké vzdálenosti k ničemu...
straspol Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Jo, už ho mám podepřené prknem a musím sehnat jeden díl do stahovačky, co praskl. V tomto teple úplně dokonalé, nemoct si otevřít okno. Klíma je na krátké vzdálenosti k ničemu...Inu- zase nic co by nešlo rozleštit...
JaRooN Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 To jo, ve čtvrtek to bude snad opravené...
straspol Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 (upraveno) No tak jsi z toho venku. Upraveno 29. května 2017 uživatelem straspol
JaRooN Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Jo jo, naštěstí byl díl skladem. Ještě uvidím, jak bude mít čas mechanik...
orol Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Tak já dnes přišel o botu. Turistická Lowa. Po výšlapu na kopec jí bez jakéhokoliv varování upadla podrážka. Bez podrážky jsem pak musel slézt asi 1000 m (výškových) z kopce dolů.Ale dalo se...
leebauer Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Kupoval jsem obyč silikon zrc na běžné hoďky v cca 17hod dnes 29.5. u pana Moučky na Jířáku v Praze. A na dotaz jestli bych si u nich nemohl koupit vystěžejkovač mi rozšafná prodavačka odvětila: My to děláme nožem a to je v pohodě. No chudák pan Moučka, samá dobrá recenze.
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Na tom ale neni nic spatnyho, vystezejkovac je pro baletky.
Frostie Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Přesně tak. Pokud to umí s nožem a nedělá z něj ořezávátko pouzder, tak proč ne
kuncák7 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Tak já dnes přišel o botu. Turistická Lowa. Po výšlapu na kopec jí bez jakéhokoliv varování upadla podrážka. Bez podrážky jsem pak musel slézt asi 1000 m (výškových) z kopce dolů.Ale dalo se...Stejna zkusenost z letosniho pochodu Praha- Prcice. A to jsem mel v planu poprve ujit tu nejdelsi trasu. Diky chybejici podrazce jsem byl nucen po 50 km vzdat ( v nahradnich pantoflich jsem dal jen 5 km ). Uz vybiram nove.
leebauer Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Zapoměl jsem dodat že pan hodinář nebyl přítomen. Jinak vše co jsem o něm slyšel bylo fajn. Za tohle asi fakt nemůže. Představte si, že tam přijdo lidi s opravdu drahejma hodinkama, asi budou vystrašený. Jo a mimochodem, silikon jsem koupil, libovej a cena taky.
orol Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Stejna zkusenost z letosniho pochodu Praha- Prcice. A to jsem mel v planu poprve ujit tu nejdelsi trasu. Diky chybejici podrazce jsem byl nucen po 50 km vzdat ( v nahradnich pantoflich jsem dal jen 5 km ). Uz vybiram nove.Nejlepší na tom je, že už jsem po horách našel pár upadlých podrážek a byla mezi nima i ta inkriminovaná Lowa.Co to bylo u Tebe?
kuncák7 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Nejlepší na tom je, že už jsem po horách našel pár upadlých podrážek a byla mezi nima i ta inkriminovaná Lowa.Co to bylo u Tebe?Garmonty, mel jsem sebou i izolacku, ale nepomohlo to. Byl jsem hlupak, kdybych si vzal sve starenky jako o vikendu do Brd, tak bylo vse vpoho, ja ale chtel byt za fesaka pred slecnou a udelal ze sebe paradniho wola.
orol Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Tak tos mě nepotěšil, Garmonty tu mám jako zálohu
kuncák7 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Tak tos mě nepotěšil, Garmonty tu mám jako zálohu O ty se neboj, ty starsi mam doma uz 7 let, nijak je nesetrim a drzej, jen uz krapet hur vypadaj ( maji toho za sebou dost ). Tyhle jsem mel cca 3 roky, takove fajnovky na vikendove predvadeni....asi spatnej kousek.
Thomas Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Tak v tom BMW se vezl nejakej sasek z hradu... nemam slov...
Tittus Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Asi tam na D1 plnili nějakej veledůležitej tanjnej úkol, určitě se nechtěl jen tak povozit v supersportu.
Doporučené příspěvky