Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Klotzman - to tě lituju, tohle tu zjištuju dost často, bohužel.

JarooNe- buď rád, to se dá ještě opravit, mně onehdá vypadlo na přední sedačku, bohužel po částečkách ( to už nešlo ani slepit ).

Odesláno

Jo, už ho mám podepřené prknem a musím sehnat jeden díl do stahovačky, co praskl. V tomto teple úplně dokonalé, nemoct si otevřít okno. Klíma je na krátké vzdálenosti k ničemu...

Odesláno

Jo, už ho mám podepřené prknem a musím sehnat jeden díl do stahovačky, co praskl. V tomto teple úplně dokonalé, nemoct si otevřít okno. Klíma je na krátké vzdálenosti k ničemu...

Inu- zase nic co by nešlo rozleštit...

Odesláno

Tak já dnes přišel o botu. Turistická Lowa. Po výšlapu na kopec jí bez jakéhokoliv varování upadla podrážka. Bez podrážky jsem pak musel slézt asi 1000 m (výškových) z kopce dolů.

Ale dalo se...

Odesláno

Kupoval jsem obyč silikon zrc na běžné hoďky v cca 17hod dnes 29.5. u pana Moučky na Jířáku v Praze. A na dotaz jestli bych si u nich nemohl koupit vystěžejkovač mi rozšafná prodavačka odvětila: My to děláme nožem a to je v pohodě. No chudák pan Moučka, samá dobrá recenze.

Odesláno

Přesně tak. Pokud to umí s nožem a nedělá z něj ořezávátko pouzder, tak proč ne

Odesláno

Tak já dnes přišel o botu. Turistická Lowa. Po výšlapu na kopec jí bez jakéhokoliv varování upadla podrážka. Bez podrážky jsem pak musel slézt asi 1000 m (výškových) z kopce dolů.

Ale dalo se...

Stejna zkusenost z letosniho pochodu Praha- Prcice. A to jsem mel v planu poprve ujit tu nejdelsi trasu. Diky chybejici podrazce jsem byl nucen po 50 km vzdat ( v nahradnich pantoflich jsem dal jen 5 km ). Uz vybiram nove.

Odesláno

Zapoměl jsem dodat že pan hodinář nebyl přítomen. Jinak vše co jsem o něm slyšel bylo fajn. Za tohle asi fakt nemůže. Představte si, že tam přijdo lidi s opravdu drahejma hodinkama, asi budou vystrašený. Jo a mimochodem, silikon jsem koupil, libovej a cena taky.

Odesláno

Stejna zkusenost z letosniho pochodu Praha- Prcice. A to jsem mel v planu poprve ujit tu nejdelsi trasu. Diky chybejici podrazce jsem byl nucen po 50 km vzdat ( v nahradnich pantoflich jsem dal jen 5 km ). Uz vybiram nove.

Nejlepší na tom je, že už jsem po horách našel pár upadlých podrážek a byla mezi nima i ta inkriminovaná Lowa.

Co to bylo u Tebe?

Odesláno

Nejlepší na tom je, že už jsem po horách našel pár upadlých podrážek a byla mezi nima i ta inkriminovaná Lowa.

Co to bylo u Tebe?

Garmonty, mel jsem sebou i izolacku, ale nepomohlo to. Byl jsem hlupak, kdybych si vzal sve starenky jako o vikendu do Brd, tak bylo vse vpoho, ja ale chtel byt za fesaka pred slecnou a udelal ze sebe paradniho wola.

Odesláno

Tak tos mě nepotěšil, Garmonty tu mám jako zálohu :crying_anim02:

O ty se neboj, ty starsi mam doma uz 7 let, nijak je nesetrim a drzej, jen uz krapet hur vypadaj ( maji toho za sebou dost ). Tyhle jsem mel cca 3 roky, takove fajnovky na vikendove predvadeni....asi spatnej kousek.

Odesláno

Me by zajimalo, kdo byl ridic.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...