Bells Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Nejsi sám a ani to není zdaleka všechno...Bleskem to začíná a volně pokračuje přes snůšku keců v TV, to umí asi nejlíp Nova a končí to na webu na Novinkách
bladerunner Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Záhadný stěhování: ještě horší je záhadný ztrácení. Mně se teď zcela záhadně ztratily brýle do dálky, v pondělí je mám na nose cestou do práce, a na cestu z práce už jsou k nenalezení. Prošmejdil jsem auto, kancl, baťůžek, brejle v p**li. Chjo... už byly tak pěkně omlácený...Čelo si skúšal? Píšem ťapkou
ava Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Strašně mě sere,že v českých médiích už je týden v kuse jako hlavní zpráva propuštění nějakého debila a lidi to ještě zajímá a přijali to jako pomalu nejzásadnější událost roku. (to ještě pomineme-li, že to odsunulo na druhé místo teroristický útok v Manchesteru). Nikoho nezajímá proč ho ten druhý debil pustil, nijak to neodůvodnil a použil jako kouřovou clonu atd.... To jsme vážně až tak blbí ? Už si pomalu zvykám na to, že ve vlaku si tak 70% lidí vezme blesk (to si jako nějakou nahou holku nemůžete najít na netu ? wtf) Sorry jako....Já taky nečtu noviny, jen blesk
Sphinxx Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 (upraveno) xxx EDIT xxx Já se vlastně ani nechci nasrat ... Upraveno 25. května 2017 uživatelem Sphinxx
Zlý Jabko Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Plus větší důraz na nutnost regulace puftolí, pochopitelně.
Tondaa73 Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Nejsem Sybila, ale tipuju, že si Jirka kvéry v Lověně nekupuje.
Karlos Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Lidi na zprávy a noviny nadávají a stejně je furt čtou a kupují
Frostie Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Nejsem Sybila, ale tipuju, že si Jirka kvéry v Lověně nekupuje. On si je totiž vůbec nekupuje...
Návštěvník tolja Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Ty máš trošku problém s chápáním psaného textu, viď? nevím, ale Fendrych je pro mne opravdu etalonem blbce, tedy spolu s tebou
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Decebale, co tě sere? Kdyť ten článek je objektivně úplně debilní, s komentama jak od desetiletýho dementa.
Petr.S Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Tak já jsem dneska naštval (no spíš nasr...l) sám sebe, ale fakt pořádně. Pět minut jsem se rozhodoval a ujišťoval že ty Igeny ze zdejší inzerce fakt chci a nutně potřebuji. Ale byla to moc dlouhá doba, když už jsem začal psát SZ, že jako jo, tak už bylo pozdě. Takhle nakrklej jsem na sebe už dlouho nebyl.
TomS Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Tak já jsem dneska naštval (no spíš nasr...l) sám sebe, ale fakt pořádně. Pět minut jsem se rozhodoval a ujišťoval že ty Igeny ze zdejší inzerce fakt chci a nutně potřebuji. Ale byla to moc dlouhá doba, když už jsem začal psát SZ, že jako jo, tak už bylo pozdě. Takhle nakrklej jsem na sebe už dlouho nebyl. a A já bych mohl reagovat ve vedlejším vlákne co mě potěšilo, protože jsem byl konečně dostatečně rychlý :-) Takze to ber pozitivně, tvůj čas určitě přijde. já na ne čekal skoro rok :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Petr.S Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Já vůl stará váhavá. To je ta moje povaha, všechno musím mít důkladně promyšlené a potvrzené.
Jarett Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 To si takhle před lety najdete pěkný nebytový prostor, dohodnete se s majitelem na jeho pronájmu a odkoupení vybavení po původním nájemci a jdete do toho. Po více než deseti letech vám přijde obsílka od stavebního úřadu, že majitel nemovitosti v době, kdy jste ani netušili, že nějaká taková nemovitost existuje, nesplnil všechny povinnosti ke kolaudaci prostoru. Přemýšlíte, proč se obrací na vás. Váš argument, že jste to nemohli tušit, že máte v nájemní smlouvě uvedeno, že "pronajímatel výslovně prohlašuje, že prostory jsou způsobilé k podnikání, dle předmětu nájmu nájemce", a že tedy nebyl žádný důvod věc jakkoli dál kontrolovat na příslušném stavebním úřadu nikoho nezajímá ... výsledkem je pokuta, za neoprávněné užívání prostoru ve výši fajnových Rolexek ... na dotaz u vedoucí právničky na právním oddělení uvedeného stavebního úřadu, zda-li jim to přijde normální, mi s klidem do očí sdělila, že je to aplikace "zákona padajícího hovna" v praxi ... chvíli jsem zapomněl dýchat a moje uvažování, že se odstěhujeme zpět na NewZealand, dostává nový impuls ...
Micey Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 (upraveno) No a jste si jistý, že se někde jinde nic takovýho stát nemůže? Mě by zajímalo, čim si to takhle lidi, kteří by se furt někam stěhovali, vysvětlujou, že výhradně v ČR jsou debilové a blbý zákony. EDIT: Jinak nasralo by mě to taky strašně, Jarette, držim palce. Upraveno 26. května 2017 uživatelem Micey
kuncák7 Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Co slysim, sidlime na stejnem patre jako stavebni urad, nejsi v tom bohuzel sam ( slysim to tady skoro kazdej den, hodne podobne pripady ). Pevne nervy.
tommas4 Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Přefakturoval bych to majiteli. On nedodržel, smlouvu podepsal s vědomím že to není dodrženo,pokuta je jeho. Započítat vůči nájmu.
Návštěvník Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 (upraveno) Přefakturoval bych to majiteli. On nedodržel, smlouvu podepsal s vědomím že to není dodrženo,pokuta je jeho. Započítat vůči nájmu.Presne tak.EDIT: viz Tva smlouva o podnajmu. Upraveno 26. května 2017 uživatelem vojta1
Doporučené příspěvky