Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejsi sám a ani to není zdaleka všechno...Bleskem to začíná a volně pokračuje přes snůšku keců v TV, to umí asi nejlíp Nova a končí to na webu na Novinkách :death:

Odesláno

Záhadný stěhování: ještě horší je záhadný ztrácení. Mně se teď zcela záhadně ztratily brýle do dálky, v pondělí je mám na nose cestou do práce, a na cestu z práce už jsou k nenalezení. Prošmejdil jsem auto, kancl, baťůžek, brejle v p**li. Chjo... už byly tak pěkně omlácený...

Čelo si skúšal?

Píšem ťapkou

Odesláno

Strašně mě sere,že v českých médiích už je týden v kuse jako hlavní zpráva propuštění nějakého debila a lidi to ještě zajímá a přijali to jako pomalu nejzásadnější událost roku. (to ještě pomineme-li, že to odsunulo na druhé místo teroristický útok v Manchesteru). Nikoho nezajímá proč ho ten druhý debil pustil, nijak to neodůvodnil a použil jako kouřovou clonu atd.... To jsme vážně až tak blbí ? Už si pomalu zvykám na to, že ve vlaku si tak 70% lidí vezme blesk (to si jako nějakou nahou holku nemůžete najít na netu ? wtf) 

Sorry jako....

Já taky nečtu noviny, jen blesk  :lol2:

Odesláno

Nejsem Sybila, ale tipuju, že si Jirka kvéry v Lověně nekupuje. :rolleyes:

On si je totiž vůbec nekupuje...
Návštěvník tolja
Odesláno

Ty máš trošku problém s chápáním psaného textu, viď? 

nevím, ale Fendrych je pro mne opravdu etalonem blbce, tedy spolu s tebou

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Decebale, co tě sere? Kdyť ten článek je objektivně úplně debilní, s komentama jak od desetiletýho dementa.

Odesláno

Tak já jsem dneska naštval (no spíš nasr...l) sám sebe, ale fakt pořádně. Pět minut jsem se rozhodoval a ujišťoval že ty Igeny ze zdejší inzerce fakt chci a nutně potřebuji. Ale byla to moc dlouhá doba, když už jsem začal psát SZ, že jako jo, tak už bylo pozdě. Takhle nakrklej jsem na sebe už dlouho nebyl. :frusty: 

Odesláno

Tak já jsem dneska naštval (no spíš nasr...l) sám sebe, ale fakt pořádně. Pět minut jsem se rozhodoval a ujišťoval že ty Igeny ze zdejší inzerce fakt chci a nutně potřebuji. Ale byla to moc dlouhá doba, když už jsem začal psát SZ, že jako jo, tak už bylo pozdě. Takhle nakrklej jsem na sebe už dlouho nebyl. :frusty:

a

A já bych mohl reagovat ve vedlejším vlákne co mě potěšilo, protože jsem byl konečně dostatečně rychlý :-)

Takze to ber pozitivně, tvůj čas určitě přijde. já na ne čekal skoro rok :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

To si takhle před lety najdete pěkný nebytový prostor, dohodnete se s majitelem na jeho pronájmu a odkoupení vybavení po původním nájemci a jdete do toho. Po více než deseti letech vám přijde obsílka od stavebního úřadu, že majitel nemovitosti v době, kdy jste ani netušili, že nějaká taková nemovitost existuje, nesplnil všechny povinnosti ke kolaudaci prostoru. Přemýšlíte, proč se obrací na vás. Váš argument, že jste to nemohli tušit, že máte v nájemní smlouvě uvedeno, že "pronajímatel výslovně prohlašuje, že prostory jsou způsobilé k podnikání, dle předmětu nájmu nájemce", a že tedy nebyl žádný důvod věc jakkoli dál kontrolovat na příslušném stavebním úřadu nikoho nezajímá ... výsledkem je pokuta, za neoprávněné užívání prostoru ve výši fajnových Rolexek ... na dotaz u vedoucí právničky na právním oddělení uvedeného stavebního úřadu, zda-li jim to přijde normální, mi s klidem do očí sdělila, že je to aplikace "zákona padajícího hovna" v praxi ... chvíli jsem zapomněl dýchat a moje uvažování, že se odstěhujeme zpět na NewZealand, dostává nový impuls ...  :furious:

Odesláno (upraveno)

No a jste si jistý, že se někde jinde nic takovýho stát nemůže? Mě by zajímalo, čim si to takhle lidi, kteří by se furt někam stěhovali, vysvětlujou, že výhradně v ČR jsou debilové a blbý zákony.

EDIT: Jinak nasralo by mě to taky strašně, Jarette, držim palce.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Co slysim, sidlime na stejnem patre jako stavebni urad, nejsi v tom bohuzel sam ( slysim to tady skoro kazdej den, hodne podobne pripady ).

Pevne nervy.

Odesláno (upraveno)

Přefakturoval bych to majiteli. On nedodržel, smlouvu podepsal s vědomím že to není dodrženo,

pokuta je jeho. Započítat vůči nájmu.

Presne tak.

EDIT: viz Tva smlouva o podnajmu.

Upraveno uživatelem vojta1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...