Gustaf Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Tak to sem nezkoušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 tak člověk se učí celej život,vše je jednou poprvý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 4. července to bylo 10 let, co jsem se tu registroval. A já to ani nezapil, protože jsem na to zapomněl...To mě asi štve.A je vůbec co zapíjet? Ty statisíce, co jsem protočil tikajícíma nesmyslama? Nebo ty hromady informací, co jsem tady nasál? Nebo těch pár kamarádů, co jsem si tady udělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 4. července to bylo 10 let, co jsem se tu registroval. A já to ani nezapil, protože jsem na to zapomněl...To mě asi štve.A je vůbec co zapíjet? Ty statisíce, co jsem protočil tikajícíma nesmyslama? Nebo ty hromady informací, co jsem tady nasál? Nebo těch pár kamarádů, co jsem si tady udělal?Maj te potesit ty kamaradi ( s tema to jeste zapijes ). Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 No tak na ty kamarady bych se napil. To za to stoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Che Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Pani vodjela pres noc k babicce a nas malej zbabelec, misto aby sel do hospody a dukladne se tam zliskal borovickou, pivem a panakama, si koupil domu lahvace a pece si bucek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 A Ty nemůžeš bůček a lahváče nebo v čem je problém? Je toho málo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 (upraveno) Je toho dost, jen mne to prislo lito. Uz tam neni takovej ten tah na branu.Ps: Na druhou stranu uz nam ten kluk v troube zacina vonet. Upraveno 7. července 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Ty zeres maso? Ja uz nestiham.. Co ty vis, treba jeste vyrazis.. a nebo si zejtra podekujes, taky dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Ty zeres maso? Ja uz nestiham.. Co ty vis, treba jeste vyrazis.. a nebo si zejtra podekujes, taky dobry.Sem vegan ale nejsem fanatik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Pani vodjela pres noc k babicce a nas malej zbabelec, misto aby sel do hospody a dukladne se tam zliskal borovickou, pivem a panakama, si koupil domu lahvace a pece si bucek. Sem doma sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Si muzem zavolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Já sem teď taky pár dní sám a nikam nepudu. Minule to dopadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 (upraveno) taky jsem dneska radši doma....................už ani to pivo mi nechutná tvl co to je v tý televizi za program ? já snad někam půjdu................ Upraveno 7. července 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Sem vegan ale nejsem fanatik.Místo Princ Chronoslav,tak vegan fanatik :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Místo Princ Chronoslav,tak vegan fanatik :-)Drz hubu vole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Místo Princ Chronoslav,tak vegan fanatik :-)jo kde sou ty doby co nám tady furt cpal tu červenou řepu................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Drz hubu vole.Rozkaz Vaše jasnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky