Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Toljo, to me dej prosim tip. Ja mam rad Chorvatsko, ale ne chorvaty, alespon ty z pobrezi. Prvne jsem tam byl chvilku po valce, skoro dva mesice na motorce. To bylo nej, turisti vesmes zadny, lidi super...tak nejak tam obcas zajedu a prijde me ze s tema cenama jsou na palici. Cesi jim tam v podstate po valce rozjeli turismus a dneska na nas koukaj divne. Dva nebo tri roky zpet s prckama na Afriho doporuceni resort Sol Stella, nebo tak nejak, pecivo k snidani por dva dospele lidi a dve male deti okolo 200kacek na nase, obcas jsme zasli na jidlo, nejaky vino, ja tak pet piv a ucet alespon za 3litry na nase. Naposledy jsem tam ujel na jeden den loni z Alp, protoze nam prselo, vecere na plastovejch zidlych u plastoveho stolu ( neresim, klasika ), pekny misto hned u more, normalni ryba, frity a salat. Tri lahvace a skoro 60eur. Jako to me prijde dost drahe. Zeme krasna, more taky, ale radsi jejich hory, kde je vse ok a nebo kdyz zatouzim po tomto smeru radsi MN nebo Alboska :) A nejsem pastikar.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně, je to na každým kam pojede, já si všude něco pěkného vždycky najdu. Mě se v Chorvatsku také moc líbí, ale cenově prostě už jsou nahoře. Ještě dám malý příklad, když jsem si tam před rokem půjčil loď, to bylo obštrukcí, papírování, kdesi cosi na hodinu za 150,00 EUR. A ještě mě vynadali že jsem se ztratil z jejich dohledu. Tak jenom pro porovnání letos Zakynthos, vyřízení dvě minuty, nechtěli ani občanku - 3 hodiny 80,00 Eur..... :lol2: To je jenom malý příklad v těch cenových relacích když jsme u toho...

Nevím tedy co jsi bral za loď, ale já letos půjčoval v Rabacu Saver 550 (až pro 6 osob) na celý den a platil jsem 150Eur

Odkaz ke komentáři

nevaříme, negrilujeme, každej večer v restauraci a za cca 12 dní to nevyjde sakum prdum vo moc dráž než na 40K, ve třech

Tak to obdivuju že takto dokážete vyjít,ať počítám,jak počítám já bych se do toho asi nevlezl....cesta7000,- +-,ubytování 18000-20000,-+-,večerě jak píšeš bude aspoň 1000/večer takže 12000,-......kde máš snídaně,ovoce,pití,kafe,zmrzky a jiné drobnosti???

S mojema babama s tímto stylem 45-50000,- ,tam už raději něco maálo přidám a letím Řecko

Odkaz ke komentáři

My jsme měli nějáký Atlantic 670 myslím, když koukám na fotky co tomu bylo podobné. Na celý den chtěli ale zálohu 600,00 Eur, tak jsem se domluvil pouze na krátkou vyjížďku bez zálohy za tu cenu 150,00 Eur. Ty jsi platil zálohu takhle vysokou?

Nevím tedy co jsi bral za loď, ale já letos půjčoval v Rabacu Saver 550 (až pro 6 osob) na celý den a platil jsem 150Eur

Odkaz ke komentáři

nevaříme, negrilujeme, každej večer v restauraci a za cca 12 dní to nevyjde sakum prdum vo moc dráž než na 40K, ve třech

No, tak to umíš zacházet se šiškama :cheers: Já za dva dospělé, čtyřletý kluk a jednoletá holka minulý rok na deset dní 25 zájezd Istrie apartmán, 60 útrata a žádný velký hogo fogo jsme tedy nebyli. Nějáké půjčení lodě, restaurace, organizovaný výlet do Benátek a jinak běžná dovolená....ale říkám, když jsme viděl vilky Rusáků, jachty co jsi půjčovali a ty mísy krevet co jim nosili na stoly, jo, to je je hógo fógo dovolenka :lol2: 

Odkaz ke komentáři

Kdyz si troufnete autem krapet dal, doporucuju tu Albanii, cenove jsou jeste nezkazeni, jen ubytko v soukromnu se jeste ucej. More a ceny u nej slusny a kdyz vyjedete i do vnitrozemi, tak vse za babku.

MN mi prijde drazsi, snazici se, ale zatim mimo pamatek a more nic moc ubytovani.

Odkaz ke komentáři

kuncak, spal jsem v MN 2x v privatu, kdyz prselo a nechtelo se me rozbijet tabor. U more v super pensionu hned u more a jednou v Zabljaku ve slusny chate. Ceny symbolicke, jidlo vyborny a porce obrovske.Tak za me dobry.

Jinak souhlas, Alboska je raj. Otazka jak dlouho to vydrzi. Ja tam byl 2x s peti letou pauzou a meni se to silene rychle.

Odkaz ke komentáři

Kdyz si troufnete autem krapet dal, doporucuju tu Albanii, cenove jsou jeste nezkazeni, jen ubytko v soukromnu se jeste ucej. More a ceny u nej slusny a kdyz vyjedete i do vnitrozemi, tak vse za babku.

MN mi prijde drazsi, snazici se, ale zatim mimo pamatek a more nic moc ubytovani.

věřím že to tak je,ale už je to kus cesty dolů,kámoš jezdí tudy když jede na Lefkádu  a tu jezdí cca 24 hod :eek:

Odkaz ke komentáři

kuncak, spal jsem v MN 2x v privatu, kdyz prselo a nechtelo se me rozbijet tabor. U more v super pensionu hned u more a jednou v Zabljaku ve slusny chate. Ceny symbolicke, jidlo vyborny a porce obrovske.Tak za me dobry.

Jinak souhlas, Alboska je raj. Otazka jak dlouho to vydrzi. Ja tam byl 2x s peti letou pauzou a meni se to silene rychle.

Zabljak ano, tam spime tez ( myslel jsem okoli Hercegnoveho a zacatek Boky kotorske a Tivat- zkusenosti z let 2012-16 ). Zlepsuje se to kazdym rokem, ale ne tempem jako Alboska ( a tem to asi tez nevydrzi, co mam zpravy ok lidi co jsou v okoli Duressu, tak ceny jsou hodne hore ).

Je to dal, ale me to za to obcas stoji. Chorvatsko mam dost rad ( kombinace vybeh na nejakou horu a pak hned koupacka je parada, navic do hor tam nikdo mimo cechu a slovaku neleze ), ale vyber destinace je pro me cim dal tim tezsi ( uz preferuju max. ostrovy ).

Odkaz ke komentáři

věřím že to tak je,ale už je to kus cesty dolů,kámoš jezdí tudy když jede na Lefkádu  a tu jezdí cca 24 hod :eek:

Tak az zkusi Primorsko pres cele Rumunsko, tak mu Lefkada za 24 hodin prijde jako cesta po dalnici :-)))

Odkaz ke komentáři

Tak az zkusi Primorsko pres cele Rumunsko, tak mu Lefkada za 24 hodin prijde jako cesta po dalnici :-)))

jako on říkal že cesta v pooho,jen mi to přišlo fakt dlouhý

Primorsko znám,byl jsem tam z Brna za dvě hoďky :clap: ,autem bych to asi nedal kolik to bude 1500km???

Odkaz ke komentáři

K BG mori jedine pres SRB, Sofii a dale k mori. Cca 1800km a cele po dalnici. Pozor jen na SRB/HU hranici, kde jsou v lete i nekolikahodinove cekacky kvuli "turkum" pendlujicim mezi zapadni Evropou a Tureckem.

Pres RO je to pitchovina, pokud nejedete poznavat krasy Rumunskeho venkova a hor. Pokud ano (jako my letos pri nasi Balkan tour), tak je na RO tyden malo.

Odkaz ke komentáři

Já jezdím do Konětop pod stan, zatím nezdražili a cesta je to 20 minut od Prahy, jsem na pláži a špagety si dám taky. Spokojenost.

Konětopy jsou hodně v poho...já jsem, na koupačku, začal zahejbat už v Kostelci před mostem k řece, hned pod plavební komoru. :)

Odkaz ke komentáři

Jj záloha byla tuším 500 Eur

My jsme měli nějáký Atlantic 670 myslím, když koukám na fotky co tomu bylo podobné. Na celý den chtěli ale zálohu 600,00 Eur, tak jsem se domluvil pouze na krátkou vyjížďku bez zálohy za tu cenu 150,00 Eur. Ty jsi platil zálohu takhle vysokou?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...