decebal Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Pro Decebala: Otevřít: https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/livebirths/datasets/babynamesenglandandwalesbabynamesstatisticsboys Stáhnout si xls za rok 2015 Posčítat Table 2 (England) jména: Muhammad, Mohammed a Mohammad Výsledek je opravdu zajímavý ....Berte, četls, co jsem psal předřečníkům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Leviathane, oba dva články, predevším svou formou, odpůrcům masové migrace vyloženě škodí. To je potrava pro lidi bez inteligence. Řekni, že jsi to myslel jako fór, prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 A jéje, zasraná čeština. Jméno většiny novorozenců versus nejčastější jméno novorozenců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 A jéje, zasraná čeština. Jméno většiny novorozenců versus nejčastější jméno novorozenců.Bingo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Nevím, proč mne to vůbec netěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Takže už jste přišli na to, že Mohamedů není většina, ale je to nejfrekventovanější jméno ve vyspělé zemi západní Evropy s mnohasetletou anglosaskou kulturou. Takže decebal měl pravdu a všechno je v nejlepším pořádku... nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Píši to strašně nerad, ale z formálního hlediska měl Decebal pravdu. Jinak, co se situace nejen ve vyspělé zemi západní Evropy s mnohasetletou anglosaskou kulturou týče, mám takový utkvělý pocit, že je to pěkně v pí-i. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Kdo tvrdí že se jedná o nejoblíbenější jméno? Všechny ty články uvádějí že se jedná o nejčastější jméno novorozenců. A jéje, zasraná čeština. Jméno většiny novorozenců versus nejčastější jméno novorozenců. Bingo. Aha, takže jsem to jako předtím napsal nějak špatně jako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Pro nektere zdejsi:"nejcastejsi" a "vetsinove" nejsou synonyma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Klukům z bezpečnostních složek a rodinám terorizovaných (a některým dnes již po útocích mrtvých) původních obyvatel vyřídím, že decebal a jeho taťka říkají, že je to v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Něco na pobavení, ať je Vesmír v rovnováze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 to už stačí, ne? :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Tak já už nevím.. chápu že když vysvitne slunce tak si chcete zajezdit na motorce..chapu, že občas přidat a protáhnout stroj má něco do sebe. Ale to musí sakra ty motorkari ohrožovat všechny kolem?Dnes mě s rodinou v autě předjížděl motorkař na dvojité plné čáře, následované zebrou a přede mnou šňůra aut a z protisměru sanita houkajici.. samozřejmě pro mě naplno brzdy s kontrolou zrcátku jestli mě nesmahne kamion jedoucí vesnice nevesnice svých 85km/h. Hned v další vesnici (Ostroměř) další idiot, opět plná čára a opět minimálně kilo. Tak od něčeho ty předpisy snad jsou ne? A policajti nikde... Leccos dokážu pochopit, ale přesně tady by měli zapracovat naší pomahat a chránit a takovým volum nadobro zabavit motorku, řidičák na 10let a domů po svých. Podobná hovada nemají jezdit snad ani na kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Leccos dokážu pochopit, ale přesně tady by měli zapracovat naší pomahat a chránit a takovým volum nadobro zabavit motorku, řidičák na 10let a domů po svých. Nespletl sis server? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Nespletl sis server?Máš ten pocit? Naštvalo mě to ..tak jsem sem přispěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Taky predjizdim klobouky kilo pres vesnici, kdyz to je bezpecne. To se nesmi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Pockej, az ti bude pri predjizdeni, nejaky ten klobouk odbocovat doleva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Supr, mám tady začít tapetovat naše vlastní idioty? Najdu jich taky hromadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Klukům z bezpečnostních složek a rodinám terorizovaných (a některým dnes již po útocích mrtvých) původních obyvatel vyřídím, že decebal a jeho taťka říkají, že je to v pohoděObávám se, že se s tebou nebudou moc bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky