Radek124 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 2Chronař: Taky mě před pár lety po dálniční kolizi s liškou překvapilo, že na chování auta (kromě alarmů kvůli uražené mlhovce a dnu nádržky ostřikovačů) defekt nejdřív vůbec nebyl poznat - "plavání" začalo být cítit až po pár kilometrech na sjezdu před servisem, to už byla (měsíc stará) guma i přes ochranu ráfku po celém obvodu prodřená a tím pádem samozřejmě taky na odpis. Ber to tak že svou práci odvedla a její výměna bude levnější, než zničené kolo a nebo celé auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Ne runflatům se vyhýbám. Celá sranda mě bude stát nová guma (3.500) a nazutí (400 ?), za zutí mechanik nic nechtěl...Asi lepší, než to měnit hned na dálnici mezi těma kamionama a dodávkama... Je fakt, že jsem píchnul s tímhle autem (mám od 2007) poprvý a alespoň jsem dcerce jako nastávající řidičce ukázal, jak se mění kolo.Prej netušila, že to nic není :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Tano, jak jste na tom ?Tome, z nejhorsiho jsme venku. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 alespoň jsem dcerce jako nastávající řidičce ukázal, jak se mění kolo. Mladý holky měněj kolo jedním úsměvem, na to přijde sama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Tome, z nejhorsiho jsme venku. DekujiMyslim ze mluvim za vsechny a reknu ze ti drzime palce nadale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Myslim ze mluvim za vsechny a reknu ze ti drzime palce nadale.Tak jest ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Tak jest !Já taky držím palce, byt to u myho posledního příspěvku asi nebylo úplně patrny. Děti jsou to jediný, co ma v životě smysl. Sam vim, co je to mít staženou prdel ze zdravotního stavu vlastního dítěte. Ale prostě si nemyslím, ze tenhle web je to správný místo, kde bych to měl zpívat na celý kolo. Je tu i par lékařů. Pediatra tu taky registruju, takže takhle intimní věci bych řešil s nim, ne veřejne. To jen tak, abych tu nebyl za někoho, kdo je, nedejbuh, lhostejnej k dětem, respektive k jejich zdravotnímu stavu. Děti maj bejt zdravý a šťastný. To, ze je potkávají různý virozy a jiný potvory, je prostě fakt. Ale může bejt i mnohem hůř. O tom by tu taky par kluků mohlo vyprávět. Takže to necháme spát, prosím...rozdavacovi bomb přeju, at je dcerka brzy fit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Dekuji opravdu vsem za podporu. Dnes by mely byt kompletni vysledky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 "Mně to v byznysu nepomáhá. Radši se fotbalem nechlubím, aby si lidé neříkali, co to je za kreténa, že v tom utápí svoje peníze," Majitel Dukly Praha Petr Paukner "Pane Pauknere, jděte k čertu" fanoušek Dukly Praha Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Co provedl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Co provedl? vlastně asi nic, o svém majetku může každý říkat, co chce. Nehledej v mém postu racionalitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Se mi zdálo, že sem si koupil digitální černý B na gumě za 100 litrů. Probudily mě výčitky tý hrozný ceny.takže ty ses nakonec chudej. .. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 vlastně asi nic, o svém majetku může každý říkat, co chce. Nehledej v mém postu racionalitu.Stejn nějak vnitřně cítím, že tě tak trošku...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Stejn nějak vnitřně cítím, že tě tak trošku...:-)Vůbec, věř mi. Tvoje otázka mě přiměla se nad tím postem zamyslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Vůbec, věř mi. Tvoje otázka mě přiměla se nad tím postem zamyslet. Neubližoval ti někdo v mládí nebotakněco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Polibte si prdel oba. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 To spíš vypadá na krizi středního věku. Už si slyšel o froté ručníku? Pomáhá to v každém věku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 To spíš vypadá na krizi středního věku. Už si slyšel o froté ručníku? Pomáhá to v každém věku. Dlouho to tu nebylo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Někdo tu nedávno někam postoval fotku se Zacapou a nějakýma fajn Sinn hodinkama, no a já měl po asi 3 letech náladu něco ochutnat. Minulou whiskey (Laphroaig PX Cask a nějakej "dražší" rum) jsem předtim vylil do dřezu protože jsem byl přesvědčenej že to nějak nedávam a vždycky je mi po tom blbě. Teda, vylil jsem to po tom co jsem si dal skleničku červenýho vína k filmu a pak 2x omdlel na hajzlu. ... no a tak jsem si minulej pátek koupil Zacapu a sobotu večer upíjel, neděli upíjel ... a celkem v pohodě, ani hlava mě nebolela, nic. No a pak jsem jel v pondělí do práce a bylo mi od pondělí do čtvrtka neskutečně blbě (na to že jsem toho tolik nevypil). Skoro jsem se pozvracel v autě když se to začalo houpat. Jako pochopil bych to třeba druhej den ráno, ale za 2 dny večer? No a teď potřebuju poradit co s tou půlkou flašky Zacapy co jsem dal v úterý do skříně tak abych tam nevylezl. Nechce se mi ten tejden opakovat, ale taky se mi to nechce vylejvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 No a teď potřebuju poradit co s tou půlkou flašky Zacapy co jsem dal v úterý do skříně tak abych tam nevylezl. Nechce se mi ten tejden opakovat, ale taky se mi to nechce vylejvat. tady: akorát tu šlehačku ve spreji na konci vyměň za pravou šlehačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky