Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Přijdu do obchodu (hypermarket), kde jsem zvyklý nakupovat ... hledám máslo, absolutně vybydlené regály, čumím, jak zjara a ptám se prodavačky ... máslo najdu kde? A ona - máslo nemáme druhý den, jsou prázné sklady ... tak povídám, ale vždyť máte vždycky na výběr Madetu, Moravii, Tatru a Olmu, teď nic, jako vůbec nic? A ona - ne bohužel a to nám včera oznámili, že se to určitě vyšplhá k 70,-Kč/kostka, možná i přes. Čumím do regálu a tam už je cena 59,90,-Kč? Jako neříkám nic, ale rok zpátky se dalo koupit kvalitní německé za 21,-Kč/kostka(akce). Asi jsem natvrdlej, ale co se jako stalo, že je o 300% dražší? Vidět prázdný regály v délce 5 metrů, mě katapultovalo o třicet let zpátky ... a zároveň naštvalo, protože mám domácí knedle s borůvkama a "krémbonžůr" si tam určitě lejt nebudu ... jdu do Billy.

Stalo se to, že jsou u nás kreténi. Včera v SRN, Edeka Tröstau, 250 gr Irish Cream Butter v akci za 1,59 ?. U nás ho mají možná v Makru, ale nevím za kolik. Tipuji, že v současné době tak asi za stovku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Frostie@Tommas:

Hoši, budete se divit, ale ve dvou supermarketech nic, asi nějaká krize, nakonec jsem šel k Vietnamcům, což byla nouze a tam jej koupil za elegantních 55,-Kč. Jako jsem zvědav, co bude o Vánocích, když bude poptávka po másle nejvyšší. Nakonec jsem ale hrozně rád, že budeme mít více kakaa v čokoládách, prý se o to zasadí Europe, hořím štěstím :D .

Odkaz ke komentáři

Frostie@Tommas:

Hoši, budete se divit, ale ve dvou supermarketech nic, asi nějaká krize, nakonec jsem šel k Vietnamcům, což byla nouze a tam jej koupil za elegantních 55,-Kč. Jako jsem zvědav, co bude o Vánocích, když bude poptávka po másle nejvyšší. Nakonec jsem ale hrozně rád, že budeme mít více kakaa v čokoládách, prý se o to zasadí Europe, hořím štěstím :D .

Já to ani nesleduji, protože ho v ČR od markantního zdražení nekupujeme. Mluvil jsem s kamarádem, ten jezdí do Cieszyna, tam mají několik druhů v balení 300 gr za 7-8 zlatek, což je stále lepší, než u nás (nevím, jaký krám)

Odkaz ke komentáři

Já to taky nesleduji, ale dnes šok :D ...

Tak abys nebyl prekvapenej, dle ty zpravy se zdrazeni bude tykat hlavne masla a cukrovi ( takze treba konecne zhubnu, i kdyz, zeru spis maso a to snad zdrazeni neceka ).

Odkaz ke komentáři

Kolik másla spotřebuje měsíčně běžná domácnost 2-4 členové? 2-4x 250g? Tak si připlatí cca 60-120Kč. Skutečně likvidační položka, bráno třeba ve vztahu k tabákovým výrobkům nebo alkoholu :)

Tobě stačí na měsíc 1 kostka másla? To jsou normy jak pro koncentrák, ne běžný život...U nás 1 kostka na týden ve dvou a to šetříme.

Odkaz ke komentáři

JanNovakJan: na vanocni cukrovi treba? Do bram.kase, na kynute knedliky?

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

JanNovakJan: na vanocni cukrovi treba? Do bram.kase, na kynute knedliky?

Ty si na něj nepamatuješ, když nám vysvětloval že k novým hodinkám netřeba papírů a krabiček, jak jsem všichni hloupý? :-) To je prostě hobby, nebo možná spíš úchylka jít proti všem a vychutnávat si jak jsou naštvaní. Kostka másla pro rodinu na celý měsíc, cha, já se z toho chlapa asi poseru smíchy :-)

Odkaz ke komentáři

African: ale ja se necilim :) treba to ma opravdu hozene, ze maji tak nizkou spotrebu. Nic proti. Ja se teda priznam, maslo jako takove, treba na chleba nejim. Deti ho ale miluji. Pak ale prijde treba na bram.kasi a tam ho proste musis dat, nebo vanocni cukrovi a tam take proste patri. Uz jsem se zasobil na vanoce :)

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

JanNovakJan: ja na Tebe chlebem a Ty dlazebni kostkou? :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...