Návštěvník qoyi Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 (upraveno) vietor007: velice jednoduse, zaznam mas v evidencich Cr a po dosahnuti patricneho poctu bodu dostanes zakaz rizeni na uzemi Cr. Na slovaci budes jezdit dal. Tak tak, po 1. prestupku ti v CR zalozi kartu ridice, aby ses jako uvedomely ridic mohl vybodovat xD Upraveno 10. října 2017 uživatelem qoyi
martar Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Kuncák vrátnýho určitě ráno nezdraví dost nahlas jako první a dopoledne když jde ven pro sváču se ho neptá, jestli nechce něco přinýst. Si za tyhle problémy může stopro sám
DavidLC Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Tak ono to právě jde včetně proplachu, ale ani značkový servisy to neumí. A/C se rozpojí a napojí na "mimotělní" oběh a tlakem nové kapaliny vytlačí tu starou, pak to pár litrama propláchnou a pak napustí novou. Celou dobu na to koukám a protože tam maj skleněný trubice, tak vidíš, jak se kapalina postupně čistí, až tam zbyde jen "višňák". Celkem na to zařve 16 litrů kapaliny. A obě moje LC si jen medí Takhle ano,to je to co můžeš udělat (imho) nej.Samo plus filtr.Někde berou proplach jako že nalejou a vylejou, už jsem to takhle slyšel....Já jsem spokojený u p.Holého a ten to dělá jak píšeš a LC si medí taky.V autorizáku odpustí jen to co je ve vaně a dolejou,ředění...
Návštěvník qoyi Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Mam ted tak trochu nutkani tam zacit pracovat. Bych si z toho srani uredniku udelal part time job.
Murphy97 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Kuncaku, i kdyby to, co nam tady casto o sve praci vypravis byla jen z poloviny pravda, nabizi se otazka, proc to delas? Tohle nikdy nepochopim.
Návštěvník YPO Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 včéra mňě nasral asi babiš .... máma šla něco vyřídit k dětskýmu doktoru a ten jí říká ať si pomalu hledá pro kluka jnýho doktora, páč jestli bude muset mít kasičku (rozumějte EET) tak na to sere páč už je v důchodu a na tydle manýry nemá náladu ...... s dovětkem, že v blízkém okolí je dalších 6 dětských lékařů se stejným úmyslem ..... náš doktor má cca 1200 pacientů, takže na tom budou podobně i ti v okolí..... no a co teď ? mám začít studovat medicínu až dostane kluk kopřifku ? noa teď vo tom čtu, tak máma asi nekecala .... https://www.novinky.cz/domaci/451417-prakticti-lekari-pohrbivaji-ordinace-dva-dny-pred-volbami-je-na-protest-zavrou.html takže já Y-Po budu volit sládka ---- sládek na hrat ....vivat
Karlos Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Musíš se starat, aby kluk "kopřifku" nedostal.
Murphy97 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Ja taky volim sladka - toho z Prazdroje - kazdy den, skoro
kuncák7 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Kuncaku, i kdyby to, co nam tady casto o sve praci vypravis byla jen z poloviny pravda, nabizi se otazka, proc to delas? Tohle nikdy nepochopim.Pravda je všechno. Takovýhle věci bych nevymyslel ( ani bych na to neměl čas ).A jak jsem psal, bojím se změn ( v tomhle jsem posera ). Navíc se stářím přichází i kus diplomacie, to znamená, že hned neřekneš, co si o někom myslíš ( což jsem už párkrát udělal a byl jsem rychle odejit ).A klíče asi zase budu používat jen svý, na průšvih jsem zvyklej.
Karlos Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Svý klíče? S pravidly pracuješ a sám je chceš obcházet?
mondeo2 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 :lol2: .................už to zase začíná..............
Tondaa73 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Bejt tam vrátná, nechci ani domyslet...
mondeo2 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Bejt tam vrátná, nechci ani domyslet... no co normálně by ji zmlátil...............
tano Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Me nasralo rano, ze tekla rezava voda a ted je vypadek elektriny.Tak seberu syna a pojedu do Chronoshopu Upraveno 10. října 2017 uživatelem tano
Klotzman Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Koupil jsem si elektrickou lupínkovou pilu a teď zjišťuju, že do ní nejsem štont sehnat plátky na kov. V Bauhausu, kde prodávají tu samou, mi řekli, že mi "bohužel momentálně nemohou plátky nabídnout". Na netu jsem našel akorát sadu za 500, kde jsou na kov ze šesti plátků dva. Kuvva dvát, to mě teda nenapadlo, abych nejdřív sháněl plátky a až pak pilu :-(
geometr Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Hromada irelevantních žvástů v jednom ze zdejších prodejních inzerátů a přístup příslušného moderátora. Jdu si tu od toho na chvilku odpočinout.
kuncák7 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 no co normálně by ji zmlátil............... Kdyby to nebylo prosklený, tak ji málem dneska ráno měl i ten vrátnej, po tom včerejšku ( mě prostě takovejhle přístup stále vadí- nejdřív si na někoho stěžuješ, že něco nedodržuje, aniž by sis stěžovat musel. A když to ten dotyčnej chce teda dělat jak se přesně má, tak je hned problém ).No jo, jsem už dost starej a znalej eráru, že by mě to naštvat nemělo, vím.A už nic, už jsem jak sluníčko.
Návštěvník Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Kdyby to nebylo prosklený, tak ji málem dneska ráno měl i ten vrátnej, po tom včerejšku ( mě prostě takovejhle přístup stále vadí- nejdřív si na někoho stěžuješ, že něco nedodržuje, aniž by sis stěžovat musel. A když to ten dotyčnej chce teda dělat jak se přesně má, tak je hned problém ).No jo, jsem už dost starej a znalej eráru, že by mě to naštvat nemělo, vím.A už nic, už jsem jak sluníčko.Hlavně ne že si to zase vybiješ na nějaké babě :-p Edit: já pracovat ve státní správě, tak je ze mě sériový vrah Upraveno 10. října 2017 uživatelem vojta1
DavidLC Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Hlavně ne že si to zase vybiješ na nějaké babě :-p Edit: já pracovat ve státní správě, tak je ze mě sériový vrah Jj, souhlas, kdybych měl chodit do práce, taky vraždím...
Doporučené příspěvky