Jarett Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Včera jsem se na infolince České Pošty dověděl, že budou vánoce. A to na můj dotaz, proč zásilka z Německa dojde do Prahy za dva dny a z Prahy do Olomouce zatím nic. Fanoušek tohoto absurdního "doručovacího" podniku ze mě rozhodně nebude .... tak třeba ji donese osobně Santa
African Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Včera jsem byl s klukem ve školce tvořit, no já, nůžky a pastelky, byla velká sranda ale Děláme anděla a učitelka jestli si nás může vyfotit, říkám samozřejmě, děláme čerta a učitelka jestli si nás může vyfotit, já na to už jste se ptala. No, jo, ale vy děláte jinou činnost a já se musím ptát při každé změně. Pak mě vzala ke stolu a ukázala, co každý den musí všechno vyplnit, podepsat, odeslat. Když jsme odcházeli, tak jsem podepsal souhlas s umístěním fotek na stránky školky. Jo a to jsem minulý týden bral jídlo do ešusu, protže jsme měli plavání a kuchařka mi musela vysvětlit jak s tím zacházet, do tří hodin sníst, neměla by teplota spadnout pod 60 stupnů a ještě něco. No tvl, banánistán jako kráva tenhle stát, kdo furt vymýšlí tyhle fíčuriny?
Karlos Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 African: Kdo? Lidi jako ty. Předevčírem jsi tu ve vlákně Black Friday sám psal proč s tím nikdo nic nedělá, a že lidi je potřeba před tím chránit. Prostě někdo chce zavést bezpečný svět s voděním za ručičku při nakupování, jiný při focení a další při jídle. Teď sis to jen sám vyzkoušel.
martigen Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Včera jsem se na infolince České Pošty dověděl, že budou vánoce. A to na můj dotaz, proč zásilka z Německa dojde do Prahy za dva dny a z Prahy do Olomouce zatím nic. Fanoušek tohoto absurdního "doručovacího" podniku ze mě rozhodně nebude .... tak třeba ji donese osobně Santa Tak nam rekli ze to trva dyl protoze byl ten "blackfrey"
African Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 African: Kdo? Lidi jako ty. Předevčírem jsi tu ve vlákně Black Friday sám psal proč s tím nikdo nic nedělá, a že lidi je potřeba před tím chránit. Prostě někdo chce zavést bezpečný svět s voděním za ručičku při nakupování, jiný při focení a další při jídle. Teď sis to jen sám vyzkoušel. Aha......
Karlos Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Ale vždyť to tak je. Tobě přišlo potřebné chránit lidi před vlastním rozhodováním při nakupování, jinému při jídle, dalšímu zase jinde, a tak dál. V součtu pak vzniká absurdistán, ve kterém si člověk připadá jako nesvéprávné dítě a blázen.
bedan Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Ale vždyť to tak je. Tobě přišlo potřebné chránit lidi před vlastním rozhodováním při nakupování, jinému při jídle, dalšímu zase jinde, a tak dál. V součtu pak vzniká absurdistán, ve kterém si člověk připadá jako nesvéprávné dítě a blázen.To je snad poprvé, co s Tebou souhlasím.
spiderer Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Karlos - zajimave je, ze tebe uz opustila touha po vstricnem jednani mezi lidmi, dodrzovani pravidel, chovani se slusne a ja nevim s cim vsim tady porad operujes a ted ti najednou prijde normalni to ze nekdo nekomu nerika pravdu, ze nekdo dela z lidi blbce, ze nekteri lide, kteri tomu nerozumi naleti na tento rozhodne ne cestny pristup prodejce. Najednou je vlastne idiot ten, ktery se nechal nachytat tim nefer jednanim? Obcas by to chtelo mit alespon trosku konzistentni nazory, kdyz uz tady zkousis zavest rad miru, blaha, pratelstvi a podpory falesnych slev.
African Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Ale vždyť to tak je. Tobě přišlo potřebné chránit lidi před vlastním rozhodováním při nakupování, jinému při jídle, dalšímu zase jinde, a tak dál. V součtu pak vzniká absurdistán, ve kterém si člověk připadá jako nesvéprávné dítě a blázen. Ano, jsou zákony a zákony. Dobré, užitečné, špatné, zbytečné, nesmyslné ....Pokud převažují ty špatný, zbytečný, nesmyslný nad dobrými a užitečnými tak tak je něco blbě. A já už si sem u nás 100% jistý, že ty špatný převažují.
Karlos Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 spiderer: Mně můj svět přijde pořád stejný - svět dospělých a svéprávných lidí, kteří se sami svobodně rozhodují a chovají se slušně a férově. A to tady mám. Nikdo mne k ničemu nenutí, ani nijak neobtěžuje, jen mi nabízí prostou možnost volby, to je správné a v pořádku. Na cedule ať si maluje čísla jaká chce, já si svodobně vyberu jestli koupím a kde. A když něco koupím a přemýšlet začnu až doma, tak nadávám sobě a ne obchodníkovi. Nepotřebuju v prodejně vodit za ručičku. Jak psal myslím Skalis - přišlo by mi to jako urážka mé inteligence.A pro koho je takováhle jednoduchá možnost svobdné volby přítěží, tak je to jeho problém a řešení si musí buď najít sám, nebo ať ho najde něko, kdo se o něj stará. Já rozhodně nepotřebuju, aby to někdo řešil pro všechny, tedy i pro mě. Co z toho pak vzniká si teď vyzkoušel African a moc nadšený z toho nebyl. Takový svět já nechci. Vy ano?
spiderer Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Tak zkusim jednoduchou otazku nez zase rozjedes tyhle demagogicke debaty. To co delaji obchodnici se slevami na Black Friday = umele zdrazit a zvysit slevu a komunikovat mame pro vas dnes mimoradne slevy az 80%. Prijde ti to spravne nebo ne?Prijde ti to v poradku nebo ne?Jsi spokojen s tim, ze se takhle komunikuje vuci spotrebitelum? Vyber si na kterou chces odpovedet pokud tam budes citit, ze by to mohlo mit ruzny smysl. Prosim jen ano nebo ne. Dik
tommas4 Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Já rozhodně nepotřebuju, aby to někdo řešil pro všechny, tedy i pro mě. Co z toho pak vzniká si teď vyzkoušel African a moc nadšený z toho nebyl. Takový svět já nechci. Vy ano?. . . . za všechno co kolem sebe vidíš a o čem si můžeš myslet že na to máš právo, tak za to vděčíš lidem, kteří si dobře uvědomovali, že na to nikdo právo nemá . . .
Karlos Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 (upraveno) spiderer: ano. Nijak mi to nevadí. Kdyby mi to vadilo, tak tam nepolezu (to je ta svobodná volba. Můžu se svobodně rozhodnout nechat ze sebe udělat blbce. Zcela v pořádku) tommas: špatný příklad. Nemůžeš svobodou rozhodování ospravedlňovat třeba chytání a přivastňování si živých tvorů, něčeho, co ti nepatří. Upraveno 1. prosince 2017 uživatelem Karlos
martar Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Sorry že vám do toho skáču. Zítra setkání abiturientů, zařídil jsem si to tak, abych tam mohl jít, hlídání a tak, a dneska ráno horečka jak prase a plíce plný nějakýho svinstva. Kua a to jsem se ooravdu těšil
Karlos Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 martar: Jestli smím přispět radou, můžeš zkusit tymián. To je takové přírodní antibiotikum.Lžíci tymiánu do hrnku, zalít vroucí vodou, chvíli počkat, vypít. Večer znova.To samý by šlo s borovými pupeny - lžíce pupenů, stejný postup.No a mezitím do tepla a potit, co sneseš. Takovou léčbu bacily nemůžou přežít.Zoufalá situace vyžaduje zoufalé činy
Maxel Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 (upraveno) Karlos, jen otázka - kdyby to takhle (ve smyslu BF) dělaly všichny obchody, ale fakt všechny, protože proč ne když je to kupci-Tobě jedno, podle čeho bys rozhodoval, od koho koupit? Předpokládám, že cena bude jedno kritérium výběru a bez možnost porování (protože se cedulím nedá věřit), jak bys to rozštípnul? Upraveno 1. prosince 2017 uživatelem Maxel
martar Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Díky, vážně. Jdu inhalovat (s tim pitim to jeste zvazim) tymian a loupat borove pupeny, snad budou stačit pupeny z limb. Dobrej napad. Člověk to má na zahradě a misto toho hledá v lékárničce.
spiderer Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Maxel - zkusim si tipnout/predikovat odpoved ?Situace nikdy nenastane a kdyby nastala, tak je to muj boj, protoze jsem svepravnej a muzu nakupovat od koho chci a nebo taky nemusim nakupovat vubec. Navic me obchodnici do nakupu nenuti = vse by bylo v poradku a rozhodnul bych se podle sebe s kym chci obchod uzavrit ?
Karlos Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 martar: inhalovat je málo, to nestihneš, není čas. Zkus oboje, vypít i inhalovat, a přitom potit, prostě musíš udělat maximum.
Doporučené příspěvky