Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já mám známýho a ten pěstuje holuby pro závodění. A kterej holub dobře nezaletí, tomu zakroutí hned krkem. Tak sem se ho ptal, jestli to pak žere a von povídá: Zmizíku, my do toho perem takovejch svinstev, že bych to nehodil ani psoj.

Odesláno

No tak ono hlavne "lietajuce" holuby sa inak ako v nudzi najvyssej asi vobec nejedia ci? podla mna tam jednak neni dost masa, aby sa s tym clovek jbal a jednak u dospeleho holuba to maso asi nebude uz taky odvaz ako u mladeho.

Návštěvník YPO
Odesláno

Uletel nam holub za 300K  :helpsmilie:

kadel by ti napsal, že si za to můžeš sám .... já ti napíšu, že mi to je líto

Odesláno

To čumím...tak to asi byla čórka, ne? Za ty prachy by se už vyplatilo přeskočit plot...otázka je, jestli ten samotný holub bez papírů někomu k něčemu je.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No tak ono hlavne "lietajuce" holuby sa inak ako v nudzi najvyssej asi vobec nejedia ci? podla mna tam jednak neni dost masa, aby sa s tym clovek jbal a jednak u dospeleho holuba to maso asi nebude uz taky odvaz ako u mladeho.

Holuba za 300k EUR bych sežral i syrovýho.

Odesláno

Si myslím že místo srandiček by bylo lepší přijít s nějakým nápadem ? jestli jsem to pochopil správně, tak se jednalo o poštovního holuba, čili bych se zkusil zaměřit na to, jestli nechrápe někde poblíž v zaparkovaný dodávce.

@ enslow: Jinak samozřejmě upřímně doufám, že se holub najde.

Odesláno

Nie neukradol ho nikto pretoze mame asi 200 zavodnych holubov a jednoducho vzal kridla na plecia a uletel. A ten co sa v holuboch nevyzna tak by ani nevedel ktory to je. No tak dufame ze sa niekde objavi 

Odesláno

Enslow, není možnost zvířata v podobný cenovce pojistit? Jsem chytrej po bitvě, já vím, ale tak třeba pro příště..

Odesláno

Já teda vůbec nevím, co bych v případě ztráty tak drahéh holuba dělal, a neumím ani nic rozumnýho poradit. Tak to zkusím aspoň trochu odlehčit:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ale škodolibej bejt nechci a přeju ti, aby se holub brzy vrátil nebo našel.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Enslow, není možnost zvířata v podobný cenovce pojistit? Jsem chytrej po bitvě, já vím, ale tak třeba pro příště..

Myslím, že lítacího holuba ráda pojistí každá pojišťovna. Aby Enslowa eště nepřived do neštěstí - takhle drahýmu holubovi každej rád pučí a už to třeba někde roztáčí s děvkama.

Návštěvník YPO
Odesláno

já vám říkám, že holub odešel pěšky, aby byl nenápadnej ...... a teď chudák někde bloumá ..... když chceš bejt nenápadnej tak to musíš dělat všechno opačně ..... třeba takovej Jirka z Mírova taky odletěl ..... já třeba chodím do práce pozadu ..... pomalu ..... něco jako džeksn ..... vypadá to, že du práce a vlastně du domu

Odesláno

Tak ono pre bezneho nalezcu (napriklad pre macku :D ) to bude pocitam holub ako holub a kto ma aspon zakladny sajn pojde po kruzku a potobm uz bude hned jasno ci? Predpokladam ze na tom holubovi su najdrahsie asi papiere a potom este DNA, takze samotneho holuba bez papierov asi hned tak nepredas, teoreticky si ho v najhorsom moze zlomyselny nalezca skusit doma namnozit a pokusit sa "zbohatnut" na potomstve,... to je ale predpokladam skor beh na dlhsiu trat to by som to asi skor hral na vratenie+ odmenu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...