Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U nás totéž, kocourek pod vanou vedle pračky. Relativně nejtišší místo bytu.

Odesláno

Ja ani nevim, kde pan kocka je :)

Odesláno

Vona je celkový jina. Sedí si uprostřed silnice sice slepé , ale stejně občas někdo projede. Ani se nehne auta troubi, brzdi.

A ona nic. Kolikrát musím ven a odnést jí.

To samé na psy. Vůbec nereaguje. Divíme se že ještě zije.

Odesláno

Taky to musím zaklepat, ale všichni pejsci co jsem doposud měl byli vůči petardam imunní. Dobrmance jednou bouchla přímo u zadku a jen tak znuděně se pootočila :-) Ale vím jaké to je peklo, pár známých to také nemá se svými miláčky lehké...

Odesláno

Jestli spíš nebude nahluchlá. Známí měli hluchou kočku, s tou nehlo taky nic...

Tak hlucha není určitě jak načnu kapsičku s masem to slyší prez celej barák.

Odesláno

Co nějaké uklidňující prášky pro psy a kočky, zkoušel jste to někdo? Mám dojem, že mi kdosi říkal, že to zabralo, pes byl sice takový omámený, ale ráno zase všechno OK a silvestr byl tak bez problémů.

Odesláno

Zkoušeli jsme Alavis na radu veta, pomohlo to proti hluku, ale kocour to nějak nestravil a dva dny blil... :-(

Odesláno

Naše fenka, když byla mladá, dělobuchy a ohňostroj neřešila.

Ale rok od roku to se to měnilo. Teď v devíti letech se třepe jak osika...

Odesláno (upraveno)

nás pes je sice měl, ale pomohlo to jen částečně a ten druhej den byl úplně vyrizenej, navíc někteří debilove musí pálit zbytky i během 1.1. Třeba po obědě

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Panove... mame silvestr, tak holt se strili. To je jak kdyby se někdo rozciloval ze si při vetru pochci nohy. Pokud to majitelum pejsku a jinych ctyrnohych individui vadi, mají si ty sve chlupate potvory nalozit a vyrazit nekam mimo civilizaci a 2.1. prijet zpet.

Jako nadavat na ohnostroj a zustavat doma a nechavat sve milacky napospas tomuto hluku taky o necem svedci... ;-)

post-751-0-22780300-1514753216_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...